סטייק מוסרי, טעים ולא משמין!!!

ashmash

New member
סטייק מוסרי, טעים ולא משמין!!!

ממממ הייתי היום החנות המפעל של טבעול וקניתי סטייק מהצומח!!! הוא פשוט טעים רצח (רק בלי הרצח!) למה לא מוכרים את הדברים האלה בחנויות ורק מייצאים אותם?! כמו את כל מוצרי הטבעול עם הגבינה... והיה שם עוד כמה דברים ייחודיים כמו למשל המבורגר מזרחי (שזה יותר חריף) ועוד כל מיני כדורי עוף ובקר מהצומח, כדורי ירקות ועוד...

לאנה

New member
אמממ..., יש לי שאלה...

וסליחה שהיא לא כל-כך קשורה, פשוט לא ידעתי אם לפתוח שירשור חדש או... אני ווי, השאלה שלי היא - מה אתם אומרים על המוצרים הצמחוניים של זוגלובק?, סומכים עליהם?

MooN aka asdfgh

New member
פייר, אני חצוי...

אני יותר אוהב את המוצרים של זוגלובק, גם כי הם יותר זולים ובעיקר כי הם יותר טעימים! אבל, כשת קונה זוגלובק את למעשה קונה מחברה שההכנסה העיקרית שלה היא ממכירת בשר... |נקודה למחשבה|

לאנה

New member
זה הקטע...

אני דווקא עוד לא טעמתי מהמוצרים שלהם, אני די נעולה על שניצילוני טבעול, אבל, נראה.....

Neta558

New member
גם טבעול קשורה למכירת בשר

טבעול היא חברת בת של "טבעול 1993 בע"מ", כאשר חברות הבת האחרות בחברה זו הן הוד לבן, עוף טוב וסלטי צבר. קניה מטבעול היא קניה מחברה בשרית בדיוק כמו זוגלובק, פשוט בזוגלובק לא מפרידים את השמות ובמקום למצוא שם שיסתיר את החברה, יצרו את סדרת המוצרים בשם זוגלובק טבע. המוצרים של זוגלובק, אגב, כמעט כולם טבעונים, בעוד טבעול משתמשת בביצים בכל המוצרים שלה. ובכלל, אני לא אחזור על הכל, כי דיונים בענין התקיימו כאן שוב ושוב, אך בגדול, אני לא רואה סיבה שלא לקנות מוצרים של זוגלובק טבע. המכירות של זוגלובק נמדדות בנפרד לפי מוצרים, כך שקניה של מוצר לא בשרי מהחברה אינו מגדיל את יצור המוצרים הבשרים, כי אם את יצור המוצר שקנית. כלומר, קניה מוגברת של מוצרי זוגלובק הטבעונים היא הגדלת מספר המוצרים הטבעונים על המדף בסופר. אי קניה של מוצרים לא בשרים מחברה בשרית, באותה צורה, לא תקטין את יצור המוצרים הבשרים. מקסימום הפגיעה שניתן להפיק מכך, היא הורדה של מוצרים לא בשרים מהמדף, עקב מכירות נמוכות שלהם. זה לא ממש מה שאנחנו רוצים להשיג, נכון?

MooN aka asdfgh

New member
גאוני!

אנחנו קונים משהו בלי לדעת לאן הולך הכסף... הז***ת האלו... עכשיו אני יכול לאכול זוגלובק בראש שקט...

מור ד

New member
יש לי בת דודה שגרה שם, וכל פעם שאני

יש לי בת דודה שגרה בקיבוץ לוחמי הגיטאות, ולפעמים שאני עובר עם ההורים בסביבה (בעיקר בביקורים אצל דודה שלי שגרה בקרית ביאליק), אז ככה, אני נכנס לסופר של לוחמי הגיטאות וקונה כמות גדולה של מוצרי סוג ב´ (מוצרים שירדו מהר מפס היצור או שנהרסו), קניתי למשל נקניקיות עם שפיץ קצת עקום, ו"כדורי בשר" שלא נשלחו למכירה בחנויות, עציתי מהכדורי האלה "בשר טחון", ויצא ממש טוב, מזמזן כבר הפקנות האמת לקנות, זה תופס המון מקום ומתישהו נמאס

למעלה