סטייק עין

כוכב114

New member
סטייק עין

שלום רב
יש לי בפריזר שני מגשים של סטייק עין
בעבר כשטיגנתי במחבת יצא יבש ולא לעיס
יש אפשרות להשתמש בסטייק לגולש?
כלומר לחתוך לקוביות ולעשות עם זה גולש?
האם בשר כזה מתאים ?
תודה
כי במתכוני גולש תמיד רושמים כתף או שריר וכו
האם אפשר לקחת כל מתכון של גולש ובמקום לשים את הסטייק עין
האם זה מתאים לבישול של כמה שעות ?
יש מתכון אולי בתנור?
לטגן זה לא טוב כי גם אין לי מחבת טובה וזה יוצא גומי
 
אפשר גם כך:

מהמקפיא למחבת עם שמן חם מאד, לא זית!!
סויה, תירס, חמניות ,לחמם ממש ואז לשים את הסטיק הקפוא.
לטגן עד צבע חום טעים בשני הצדדים.
בשלב הזה יש לך סטיק עם צבע יפיפה בחוץ ומרכז קפוא
להכניס לתנור 180 מעלות 30-40 דקות (תלוי בתנור שלך) להוציא לתת לנוח 15 דקות ויש לך סטיק מושלם , לא מדמם ולא קרש, רך טעים ונעים .

בהצלחה
 
למעלה