סטייק רומני...

סטייק רומני...../images/Emo80.gif

צריכה את עזרתכם בבקשה, אכלנו במסעדה סטייק בנוסח רומני. סטייק ענק עם ריח של שום שבעלי פשוט התעלף מהטעם.... יש למשהו רעיון איך ליישם על המנגל שלנו???? תודה וחג שמח
 

avi5199

New member
הפטנט של הרומנים הוא בהגשה

אחרי שמורידים את הבשר מהאש ולפני ההגשה מורחים על הסטייק שום כתוש בתוך שמן קנולה. לוקחים הרבה שיני שום , מגרדים בפומפיה או כותשים בכותש שום לתוך כערית עם שמן וקצת מלח, ומועכים ומערבבים את השום והשמן ביחד . כל נתח בשר שיורד מהאש מקבל הברשה עם מרקחת הקסמים הזאת. (לא למרוח את השום לפני הצליה, רק אחרי, השום משנה את טעמו בחום)
 
../images/Emo45.gif מוש דיי!

שיהיה בהצלחה. אישית קשה לי ליישם (למרות הצד הרומני שלי-אני חוששת שהטעם ישתלט על טעם הבשר), אני מעדיפה את המוש דיי על פיתה קלויה. בכל מקרה נשמח אם תחזרי לספר
 
מוש דיי ז התערובת שום כתוש

שטיינטד כתב עליה :) תודה רבה על האיחול! לגבי אוכל בולגרי - אני לא מבינה בו יותר מדי - אבל מאוד אשמח לשמוע עליו :p
 
למעלה