סטינקי איז באק (FOR GOOD) !

סטינקי איז באק (FOR GOOD) !

הלו, הלו פיפול ! אחרי שבועיים של סבל ועינוי - חזרתי הביתה ! סוף סוף אני בבית ולא בחיפה המגעילה ! IT'S GOOD TO BE BACK ! התגעגתי לכולכם ! ועכשיו, תגובה לדברים החשובים שקרו בפורום :
מזל טוף ל CAMI GIRL 1 .. קצת באיחור, אבל מה לעשות..מזל טוף והמון המון ברכות חמות !
תודה רבה לבונדית על התמונה הנוספת של בראדי
תודה רבה ל-ה אורחת על התמונות היפות הללו של בראדי ושל הגוף שלו
..גם אני ראיתי תלמה ולואיז..ובקשר לשאלה שלך (זהירות ספויילר): ביום אחרי שתלמה והדמות של בראד שכבו, הוא שדד אותה וברח..! בגלל זה אח''כ הוא היה בחקירה..
ברוכים הבאים לכל האנשים החדשים בפורום ! שמי לינה, אני בת 14, וחולה על בראד !
ברוכה הבאה, ומומלץ מאוד לקרוא את הודעת המנהלתבקישור למטה( או, תראי בונדית איזו עוזרת יש לך פה
) וזהו זה אני חושבת.. אה, רגע דבר אחד.. בוא נעשה שירשור שמות..! כי אני יודעת מעט מן השמות כאן..חלק לא אמרו את שמם..אז בבקשה, תשרשרו כל אחד את השם שלו, ואת הגיל, ואם הוא רוצה הוא מוזמן להוסיף עוד. אני אתחיל , אני לינה, בת 14 And That Is That

karin byrne

New member
ברוכה השאווהההה!!!

חיפה דווקא לא עיר כל כך מגעילה...אולי את ראית ת'צדדים הלא כל כך יפים של העיר...
....אמממ אז אני קארין,בת 15 וקצת...

ה אורחת

New member
טוב אז דבר ראשון ../images/Emo13.gif

אני הממ.. השם אנונימי, תסלחו לי נכון? אבל אני בת 16 וקצת... בקשר לתמונות No problem, it was my pleasure באמת ...
בקשר לתלמה ולואיז אז אני הבנתי את העלילה, פשוט לא הבנתי למה מצאתי תמונות שלא היו בסרט, אבל זה בסדר כבר מצאתי תשובה (קטעים שנחתכו בחדר עריכה...
) אה והכי חשוב Welcome Back!

מיצי007

New member
איזה חמוטה../images/Emo24.gif

ברוכה השבה לחיקינו... אני התעוררתי רק לפני חצי שעה אז ראיתי את ההודעה רק עכשיו. תודה על העזרה,זה תמיד טוב.

למעלה