סטיקים כבש

pontch1

New member
סטיקים כבש

מה הדרך הכי טעימה וטובה להכין אותם ? (בהנחה שאי אפשר להכין אותם על האש כי קררר פה)
 

Master Stav

New member
עשיתי עבור לקוח

צורבים את הסטקים על מחבת פסים משני הצדדים לא יותר מ1 דקה ( המחבת צירה להיות מחוממת כ10 דקות לפני ) אחר כך מכניסים בנייר כסף יחד ם כפית שום כתוש אבקת עלי דפנה ופילפל אנגלי טחון המהדרין יוסיפו תנחשי ....רכז רימונים ככף לכל נתח או אז יוכנס אחר כבוד אל התנור וישאר שם על אפייה ב180 מעלות ל25 דקות שיהיה בתיאבון
 

pontch1

New member
נשמע טוב

אני אנסה את זה היה פעם מתכון עם יין אדום יבש - יש משהו כזה או שאני מדמיינת דרך אגב זה Lamb chop - זה עדיין מתקבל במתכון שלך ?
 
למעלה