סטיקרים

אנדרי ז

New member
סטיקרים ../images/Emo35.gif

כמה מכם מדביקים סטיקרים של חופש על האוטו? אילו סטיקרים? האם קרו לכם אי-נעימויות או נזקים לאוטו בעקבות פעילות זו? לי יש כרגע את "חילוני זה הכי אחי" ואת "נמאס מהכפייה הדתית", אבל לא העזתי להדביק את "האדם ברא את אלוהים". אשמח לשמוע חוויות.

adam_a

New member
לי יש! ../images/Emo73.gif

שמתי את הסטיקר של "בראשית ברא האדם את האלוהים" וכחודש אחרי זה מישהו עשה סריטה גדולה ועמוקה בדיוק לכל רוחב הסטיקר... אך זה לא מנע ממני להחזיר לו בהפוכה ולשים גם את הסטיקר של "עם אחד גיוס אחד לכו-ו-ולם!"

cusamano

New member
הדבק!

רק אל תדביק יותר מידי על האוטו כי זה ניראה נורא לא פעם אני נוסע ורואה מכונית מלאה בסטיקרים של ערוץ 7 והפלות זה רצח כשאני לא מבין איך הנהג יכול להיסתכל אחורה... חוץ מזה אל חשש לפגיעה באוטו. מלבד מיקרים מאוד קיצוניים ונדירים אין לאוטו כל נזק מסטיקר שמודבק עליו... חוץ מזה תדביק גם אצל חברים. ובהצלחה!

sista

New member
חופש ההשתקה בארצנו

שיא החוצפה, ולדעתי אפילו עבירה פלילית, זה להשחית אוטו של אדם בגלל שהסטיקר לא מוצא חן בעיניך. אבל בגלל שהאוטו שותק ובעליו אינו נמצא, אנשים מרגישים חופשי. להלן סיפוריי: 1. פעם היתה לי מדבקה חמודה ותמימה "אני בסדר ותמיד הייתי בסדר" שמאוד אהבתי ואיזה אויל הוריד לי אותה. איזה סיבות היו לו לחשוב שאני לא בסדר? 2. פעם קרעו לי מדבקה עם המילה "שלום". כנראה אנשים שבעד מלחמה. 3. עכשיו נשארה לי רק מדבקת "הצילו את השלום" שמודבקת מצידה הפנימי של השמשה, כמגננה שמאלנית כזאת. אני מקווה שאף אחד לא ישבור לי את השמשה.

אנדרי ז

New member
זה לא יעצור אותי

אין לי שום חשש מהורדת מדבקות. על כל אחת שיורידו לי אני אדביק שתיים. השאלה היא האם למישהו נעשה נזק לאוטו בתגובה להדבקת מדבקה פרובוקטיבית במיוחד.

sista

New member
אותי זה עצר מהסיבה הפשוטה

שאין לי עוד מדבקת "אני בסדר ותמיד הייתי בסדר" וזה די עצוב לי. אם יש למישהו שקורא את ההודעה, אודה לו אם יספר לי איך משיגים כזאת. חוץ מזה, הדבר הכי מפתיע שנתקלתי בו, שעל סטיקר "שלום חבר" שלי הדביקו ישר מעליו "אין ערבים אין פיגועים".

דנינקי30

New member
לי יש 3 סטיקרים על המכונית

בראשית ברא האדם את אלוהים, ונמאס מהכפייה הדתית, ועל הגיוס. אף פעם לא גרמו לי שום נזק. רק פעם נסעתי לקנות משהו בבני ברק, ולא רציתי להקניט אנשים, כך שכיסיתי את הסטיקרים עד שיצאתי משם.

אנדרי ז

New member
באמת?

דווקא לא שמעתי על דתיים שמסתירים את נחמן מברסלב כשהם נוסעים לשכונה חילונית. מעניין...

אוהד1

New member
בטח שלא! הם הרי מיסיונרים!

יהודי חילוני לא עוסק בהטפה לחילוניותו בבני ברק, למשל. הגרופים של ברסלב ולובביץ הם מיסיונרים, וזה ההבדל. מעניין, נכון?

אורן פה!

New member
אין הרבה ברירה

חילונים לא ישחיטו סטיקר של חרדים והיו מקרים בהם חרדים שברו מכוניות עליהם הודבקו סטיקרים חילוניים.

אנדרי ז

New member
אחד מן השניים

או שמצוותיהם מתירות להם לבצע פעולות כאלה, ואז יש לגנות את הדת שאליה האנשים האלה משתייכים. או שהם לא באמת שמים על המצוות האלה, ואז אני לא ממש מבין איך הם מצפים שאנחנו נשמור מצוות.

למעלה