סטיקר לנתניהו: אני מבטיח להוציא את הפייגלינים מהליכוד , ואחר כך אני שוכח שאני אחד שתמיד מחפש סולמות לרדת מהעצים הגבוהים שאני מטפס עליהם. הכי חשוב שכתבו עליי בעיתון - איזה כיף !!!!! סטיקר לפרץ: אני מבטיח שתהיה במדינה מהפיכה חברתית ,ואחר כך אני שוכח שאם המדינה תתנהל כמו ההסתדרות , יהיה אפשר לכבות את האור וללכת הביתה.
זה היה כול כך מקורי ומצחיק, שהיה שווה לי להיתאמץ ולשחזר את הסטיקר באיכות גדולה וטובה יותר !! אני מקווה שיצא טוב !! תהנו.......... ------------------------------------------------------------>>> ------------------------------------------------------>>> ------------------------------------------------>>>
כמה נחמד לשבת ביציע ולראות את התסכול שנוזל מכל שונאי שרון , זה עוזר לנו לא להירדם במערכת הבחירות הזאת , וגם יש על מה לדבר. רק אל תפסיק עם תעמולת השנאה הזאת , אנחנו רוצים להגיע כבר למנדט ה -50 , וגם אז לא נהיה שבעים !!!
לי נראה שכנראה אתה מנותק לגמרי מהמציאות!! כדאי שתדאג למפלגה שלך , שבקושי תגיע ל -20 מנדטים. אנחנו ממשיכים בעבודה הקשה לקראת המנדט ה -50 , ומצד שני כיף לתפוס מקום טוב ביציע ולראות את המלחמה שלכם על ראשות האופוזיציה.