סטלה המגמרת לגיל הרך

מיטללל

New member
סטלה המגמרת לגיל הרך

היום במסגרת ה"על האש" יצא לי לנהל שיחה מרתקת עם דור ההמשך של משפחתי . וגם, שאלתי אותם מהו הסרט הישראלי שהם הכי אוהבים. הם אמרו לי שאסקימו לימון:) עכשיו, מדובר בילדים קטנים, 8,11. הייתי קצת בשוק. למה ילדים בגיל הזה רואים סרטים שכאלה ? לדעתי זה סוג של סרט כחול. (האמת? גילוי נאות- אפעם לא ראיתי סרט כחול
אבל לא משנה) מעבר לכך שאפעם לא אהבתי את סרטי אסקימו לימון, לדעתי זה הכי לא מתאים שבעולם לילדים קטנים! זה אשכרה יכול לדפוק להם במוח את כל הקטע של היחסים של "בינולבינה". אני מגזימה? מיטל

בשלולית

New member
אני לא חושבת שאת מגזימה..

בפסח, המשפחה הייתה אצלנו. ואחרי הארוחה אחרי שדיברנו קצת בשולחן חלק כבר התפזרו והמשפחה מאילת נשארה עוד ואנחנו בינתים עלינו לטלויזיה. גילינו שיש איזה סרט, שבמהלכו יש כמה קטעים גסים. סקס וכאלה... ואמרנו לדוד שלי, שזה לא מתאים לילדים (9,5). אז לידם, הוא אמר "מה? יש בזה סקס?". והייתי ממש המומה.

d e m o sthenes

New member
לדעתי את בהחלט צודקת.

לא מספיק הדור הבא הולך ומשטרלל בגיל יותר צעיר (ע"ע הודעה בפורום :-9) אז בטח שלא צריך לעודד את זה בגיל עוד יותר צעיר. לכל דבר יש זמן וזה בהחלט לא הזמן של ילידם בין 9 לראות סרטים כאלו. אני אישית דווקא ממש אוהב את סדרת האסקימו לימון, פשוט סרטים קלילים כייפים ומצחיקים שתמיד אפשר לראות.

נועם m

New member
מסכימה לחלוטין

יש דברים שלא צריך לראות בגיל הזה. בשביל מה? למה זה טוב? וחוצמזה שאני לא סובלת את הסרטים האלה באופן כללי. הם סתם וולגאריים.

d e m o sthenes

New member
למה וולגארים? הם מוקצים, זה כן

אבל בסופו של דבר אין שום פסול בשני אנשים מבוגרים שמקימים יחסי מין בהסכמה.

g a z

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך לחלוטין

ולמה ללכת רחוק לסרטים? קחו לדוגמא אפילו את הפירסומת של "הרבל אסנס" עם ההיא שגונחת במקלחת. כאילו מה!?

Cobe Anan

New member
לדעתי אתם ממעיטים בערכם של הזאטוטים

למרות שבהחלט מוגזם לאפשר להם להיחשף למין ומיניות באופן הזה, אני די משוכנע שלא זה מה שיהפוך אותם לשגלעפים. אבל בכל מקרה- כן. צריך לפקח קצת יותר על מה שעובר לקטנים האלה מול העיניים. הם קולטים דברים הרבה יותר מהר ממה שאנחנו נוטים להאמין. בינתיים הם יכולים להתחנך על `גבעת חלפון` ו`חגיגה בסנוקר`. קלאסיקות.

את צודקת../images/Emo45.gif

סרטים מגעילים
עם תכנים פורנוגרפיים.. שממש! לא מתאים לילדים למה לא מקרינים אותם בלילה לפחות

בכלל לא מגזימה...

אני מתפלאת שההורים נתנו להם לראות סרט כזה- עם כל הסקס שיש שם וכל האווירה בסרט סובבת סביב הסקס...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלא מגזימה בכלל

מדובר בסרט וולגרי כמו כל הסידרה של אסקימו לימון. ברור שזה לא מתאים לגילאים צעירים וזה אף מזיק גם למבוגרים כי כשרואים רפש זה משפיע על הצופה.

TheWhiteTigris

New member
אני מת על אסקימו לימון

אבל לא נראה לי שילדים בני 5 או 9 צריכים לראות דברים כאלה. אין להם את הניסיון בחיים (כך שיוכלו להעריך את הבדיחות דעת שבסרטי בורקס האלה) והם יפנימו שמה שבסרט זה אמיתי.

מאמינה לי..

שאף פעם לא ראיתי אסקימו לימון עד הסוף.. ראיתי איזה 5 פעמים את הסרט.. ותמיד הייתי צריך להפסיק באמצע.... אין לי מושג מי זאת סטלה.... ועם מי היא מגמרת....

T a u r u s

New member
כנראה שאת מגזימה

לא חושב שאסקימו לימון יכול לדפוק משהו לטווח ארוך..

אסקימו לימון

מי שראה את הסרט הזה או קטע ממנו, זאת סיבה מספיק טובה לזרוק את הטלוויזיה לאשפה. סרט בהמי שעוד מתיימר לייצג את ה"תרבות" הישראלית ונחשב ל"נכס צאן ברזל" של סרטי הבורקס. פעם סיפרו על כך שהסרט תורגם לעשרות שפות.. (אולי כדי שהעולם ילמד מ"תרבותינו"?) בסרט הזה הבהמיות היא אורח חייהם של גיבורי העלילה. ולמיטללל- אם לא ראית סרט כחול יש לך טעות כי כבר ראית- זה אסקימו לימון.

eithancambridge

New member
לא מגזימה בכלל

(ואני אנצל את ההזדמנות לומר שאני חדש:)) זה נורא משתי סיבות: - הצד הרגשי. יש באסקימו לימון דברים נועזים מדי לגיל כ"כ נמוך. ככה שזה גם יתן להם עוות של יחסים נורמלים, וגם חוסר כבוד לנשים. בגיל כזה אם אתה רואה 5 גברים "עוברים על" בחורה אחד אחרי השני, זה נותנים לך הרגשה, שכך זה גם במציאות. - הצד המשפטי, בכל מקום אחר בעולם יגבילו את הצפיה על הסרט ל16+.

the mnm factor

New member
את לא מגזימה.

אבל זו לא אשמתם. כשאני הייתי קטן אני זוכר שהתחילו להראות סרטים כאלה רק מ10 או 11 בלילה, היום כל הבוקר בהוט אקשן אפשר לראות סצינות כאלה, שלידם אכן יש את הסמל שמתחת ל14 זה אסור, אבל מי שם זין? ערוץ הפורנו מתחיל מ5 ל10, כבר אין תוכניות חינוכיות שהיו כשאנחנו היינו קטנים כי עכשיו יש את הסדרות היפניות המטומטמות האלה... אז הילדים רואים "האלופה" ואחר כך מתפלאים למה כולם הופכים לערסים..

למעלה