"סטליונימוס אנונימוס"

manos

New member
"סטליונימוס אנונימוס"

שלום לכולם וברוכים הנמצאים. אני פותח קבוצת תמיכה לאנשים שחשים בדידות מאז לכתו של הכהן הגדול אביר היגון ואבי הסבל,סטליוס קזנג´ידיס,זכרון צדיק לברכה. מכמה כניסות לפורום,גיליתי שאנשים זנחו את המלך הישן והלכו לרעות בשדות ירקרקים וטריים יותר.מה זה?

למוניה

New member
שדות של שמחה../images/Emo13.gif

מבכי לא יוצא טוב....אז כדאי לך גם להתחיל לצחוק. אפילו שיש הרבה מוסיקה עצובה אצל היוונים, אבל קזאנזידיס היה הבכיין הראשי (היו לו גם כמה טובים)אבל דיייייי, יש עוד יוונית חוץ ממנו!

bouzouki

New member
קאזנדזידיס "בכיין"??!!!! הגזמתם..!!

ולשירים ולמילותיהם יש עומק שרק מי שמבים יוונית יכול להבין עד כמה זה טוב והוא האבא של הלאייקה ויש לו כמה שירי רבטיקה מהגדולים...ממש להיטים (ותרשו לי לא לתת דוגמאות הפעם) אבל קאזנדזידיס זה קאזנדזידיס...אני לא אומר שאין אחרים...אבל הוא האבא של כולם...ושלא תבינו אותי לא נכון...אני אוהב גםן את ציצאניס ואת קסארחאקוס ועוד רבים וטובים...אבל אי אפשר לדבר על מוזיקה יוונית ולא להזכיר את קאזנדזידיס...ועם כל הכבוד לכם...זה לא "יש עוד יוונית חוץ ממנו" וזה לא "בכיין" או "דכאוני"..אתם פשוט צריכים לדעת מה הוא שר כדי להעריך אותו באמת... לילה טוב

למוניה

New member
פגעתי בציפור נפשך?

בוא לא נחזור לויכוחים.... אני כן אוהבת לשמוע אותו לפעמים , והבכיינות שלו מתבטאת גם באופן שהוא שר ולא רק בתוכן. (ואני כן מבינה את התוכן) שבוע טוב לכולם

GLGGM

New member
המלך היה ערום אחי...

ולא רק ערום אבל בחיין ושנה יהודים. אבל מעבר לזה ניצל תקופה של כאב, עוני והגלייה וולונטרית של אוכלוסית יווני לקח נעימות טורכיות והודיות ועם קול יפה (ללא ספק) יצר מיתוס שביוון לפחות התפוגג שנה לאחר מותו ובמדינתנו הקטנה חיי הודות אנשים במתרפקים אל העבר ומסרבים לראות איך העולם משתנה סביבם, ולא רק באספקט המוזיקלי. כך אנו עדיין תקועים בשוני העדתי, בוויכוח מי עדיף על מי במקום לאחוז ידיים ולצעוד קדימה יחד...

bouzouki

New member
לא צריך להיות קיצוניים....

לימוניה...לפעמים וויכוחים טובים.....במיוחד אם הם באווירה טובה ומעוררים עניין אצל השאר אנג´לו ידידי....אני לא מאלה שנתרפקים על העבר ואתה יודע טוב מאוד שאני עם ראש מאוד פתוח למוזיקה החדשה...בקשר לאם הלחנים הם מתורקיה או מהודו אין על זה תשובה (ואם איני טועה אז הוא לקח מקסימום חמישה שירים תורכים ולחן אחד הודי...!-שבכלל לא בטוח שהם אכן משם...!!) וללמוניה לא פגעת בצפור נפשי,אבל לבוא ולאמר שקזנדזידיס בכיין זו הגזמה גדולה לדעתי...ולכל הדעות! לילה טוב ואחלה שבוע לכם...

manos

New member
אנטישמיות

אם מישהו בוחר את הזמרים היוונים האהובים עליו ע"פ אהדתם לישראל או חיבתם ליהודים,שילך לקנות את אוסף להיטי הזהב של גליקרייה בחנות התקליטים הקרובה.ככה זה. דרך אגב,לא ראיתי את סטליוס בועט את סרנגה מביתו בשל היותו יהודי.

bouzouki

New member
../images/Emo45.gif מאנוס

עושים ת´טעות הכי גדולה אם מערבים בין מוזיקה לפוליטיקה!!

למעלה