סטנדרטים!

niko girl

New member
סטנדרטים! ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

מה הסטנדרטים שלכם לסוס קפיצות? כלומר: גזע: צעד: אופי: מה הסטנדרטים שלכם לסוס דרסאג'? כלומר: גזע: צעד: אופי: מה הסטנדרטים שלכם לסוס ווסטרן?/רינינג/פלז'ר/טרייל? כלומר: גזע: צעד: אופי:

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif תודה לאל!!!!

אני יענה רק לווסטרן. *לדעתי* גזע: קווטר או מקומי צעד: כמה שיותר אסוף- תלוי למה. לא משנה לי כל כך הצעד אם אני לא מתחרה אופי: רגוע.

הסטנדרטים שלי-

לסוס דרסז': גזע- וורמבלדים למיניהם. צעד- ארוך ושווה. אופי- רצון לנוע קדימה אך לא יותר מדי

niko girl

New member
עונה! ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

מה הסטנדרטים שלכם לסוס קפיצות? גזע: האנובר צעד: אסוף וגבוה. אופי: רגוע ושיהיה כמה שיותר חמוד. מה הסטנדרטים שלכם לסוס דרסאג'? גזע: אנדלוסי צעד: אסוף, גבוה ונמשך. אופי: רגוע. מה הסטנדרטים שלכם לסוס ווסטרן?/רינינג/פלז'ר/טרייל? גזע: קווטר צעד: אסוף עד כמה שאפשר ונמשך לא עצור. אופי רגוע חמוד ושלא יהיה נודניק.

אסף 1989

New member
תשובתי

מה הסטנדרטים שלכם לסוס ווסטרן? גזע: קווטר (כמובן). צעד: לא כ"כ הבנתי, תסבירי בבקשה. אופי: חם, מאוווווווודד חםםםםםםםם!!!!!!!!

אסף 1989

New member
הוספה...

סוס דרסז' גזע: ערבי. צעד: צעדים גדולים ורכים. אופי: רגוע אבל זריז.

Juli kleo rullz

New member
התשובות שלי... ../images/Emo15.gif

קפיצות: גזע: האנובר צעד: שיהיה אסוף אבל שהוא יוכל לפתוח את הצעד במהירות (כמובן בתנאי שמבקשים נכון) אופי: נוח ושקט אבל עם הרבה מרץ וסוס שאוהב לקפוץ! דרסאג': גזע: וורמבלאדים אבל בעיקר אנדלוסי.... צעד: רך, עם גמישות רבה! אופי: נוח ושקט עם מרץ...

למעלה