סטנד אפ

bar10000

New member
סטנד אפ

היי מכירים רעיונאי מצחיקן כמו מיה דגן ? אנחנו מחפשים רעיונאים/יות בעלי יצר כתיבה חזק לתחום הקריאטיב חמושים מבטן ולידה ובלתי מרוסנים עם אנרגיות מטורפות... את/ה כזה ? את/ה מכירים ארט או קופי רייטר כזה ? קדימה חברים ..אנחנו צריכים את עזרתכם קורות חיים יש לשלוח ל- [email protected]

שאלון../images/Emo9.gif תענו../images/Emo70.gif

שלום או היי?: שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: האם חפרתי על הנושא מספיק?: האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: שמת לב שכבר עברתי?: אז מה המצב?: מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אתה צוחק מצחוק?: הרכבת פעם פאזל?: שיחקת בטטריס?: ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: כמה IC יש לך?: יש לך ICQ? אחלה תוכנה!?: שמת לב שזה היה ייבוש?: ייבשת פעם אנשים?: איך?: אתה שותה תה?: עם סוכר?: בלי סוכר?: כמה סוכר?: מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: אתה יודע לצייר כלב?: וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: השאלון הזה מפחיד?: לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אז מה המצב עכשיו?: חייכת עכשיו?: ועכשיו?: כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: יש לך יס או הוט?: יש לך בריכה בבית?: אתה גר בבינין קומות או קרקע?: יש לך עדיין שגיאות כתיב?: נישארת כיתה?: עברת באדום?: נהגת?: בן כמה אתה?: אתה בן או בת?: נפגשת עם סלבריטי?: יש לך עכבר בצבע כחול?: באיזה צבע השיער שלך?: מה מידת המכנסיים שלך?: שיקרת בשאלה למעלה?: למה?: האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: חשבת פעם שאתה מאומץ?: חשבת פעם שאמך מכשפה?: האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חטפו אותך פעם?: מה החפץ האחרון שגנבו לך?: מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: אתה מעוניין בחבר חדש?: אתה מאוהב?: מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מה עשית אתמול?: מה תעשה מחר בעזרת השם?: האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: טיפסת פעם על גדר?: אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: שמעת פעם את מתי כספי?: אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: לדעתך שרית חדד זונה?: לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: האם הרגשת פעם בודד נפשית?: האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: קרה לך שנשברה לך ביצה?: זרקת זבל מחלון במכונית?: אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: האם טיפסת פעם על עץ?: בנית פעם "מחנה"? היית בצופים?: היית בנוער העובד והלומד?: עבדת פעם?: מילצרת פעם?: שתית פאנטה בטעם ענבים?: אכלת שוקולד עם צימוקים?: שתית חלב עם עוגיות?: אתה רעב?: ועכשיו?: לא בא לך שווארמה?: אתה אוהב אמבה?: אתה יודע ממה עשויה האמבה?: אם לא, שאגלה לך?: אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: אכלת מרשמלו עם שיפודים?: אתה אוכל בעמידה?: שתית אקונומיקה?: שתית קליה?: אכלת אבנית?: ציחצחת היום שיניים?: ליקקת היום את שיערך?: עקץ אותך היום ייתוש?: איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: מה השיר הראשון ששמעת היום?: זימזמת היום?: מה חלמת היום?: האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: איזה יום היום?: מה השעה עכשיו?: השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: השם השני?: והשלישי?: למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: איך?: באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: התעייפת?: את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: התחפשת פעם לשעשועית?: התחפשת פעם לשוטר?: תדגמן בעירום?: תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: נגעת בסם?: השתמשת בסם?: שתית סבון כלים?: שמת פקק במה?: הזהירו אותך לא לשים אותו?: הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: פחדת פעם מציפור?: פחדת פעם מסוס?: רכב פעם על גב הוריך?: משכת למישהו במכנסיים?: הורדת למישהו את המכנסיים?: התפרצת פעם בשיעור?: העליבו אותך פעם?: מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: השאלון ניגמר?: קרדיט לפורום סקרים ושאלונים
אני עוד מעט אענה

עונה../images/Emo3.gif

שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: אממ יכול להיות לא זוכרת... מה ענית?:... מי זה היה?:... אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: תשאל את ההורים שלך
למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: כי זה לא ענייני לספר את זה לילדים... זה ההורים צריכים האם חפרתי על הנושא מספיק?: כן
האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כןן שמת לב שכבר עברתי?: כן אז מה המצב?: הכל טוב:] מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: אם שאלו אותי איך מביאים ילדים לעולם אתה צוחק מצחוק?: כן חחח הרכבת פעם פאזל?: ברור שיחקת בטטריס?: בטח ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: חחחחח לאאא אי אפשר כמה IC יש לך?: מה זה? יש לך ICQ? כן אחלה תוכנה!?: כן שמת לב שזה היה ייבוש?: נגיד.. ייבשת פעם אנשים?: יכול להיות.. איך?:.... אתה שותה תה?: כן עם סוכר?: עם סוכר בלי סוכר?:... כמה סוכר?: 2-3 כמה שמתחשק לי באותו רגע
מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: ב-12:00 בערך מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: מי זוכר אתה יודע לצייר כלב?: חר וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: לאאא השאלון הזה מפחיד?: כן קצת לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: כן טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: ? אז מה המצב עכשיו?: עדיין בסדר... חייכת עכשיו?: לא ועכשיו?: גם לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: תלוי כמה אני צמאה.. יש לך יס או הוט?: הוט יש לך בריכה בבית?: לא אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קומות יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: כן נהגת?: לא בן כמה אתה?: 14 אתה בן או בת?: בת נפגשת עם סלבריטי?: כן יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: חום מה מידת המכנסיים שלך?: אממ לא זוכרת
שיקרת בשאלה למעלה?: לא למה?: למה כן?! האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: לא למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: לא שיקרתי היית פעם בגן חיות?: כן חשבת פעם שאתה מאומץ?: לא חשבת פעם שאמך מכשפה?: ת'אמת שהייתי קטנה תמיד חלמתי שאני אהיה כמו סברינה ושבגיל 16 יגידו לי שאני מכשפה
זה עוד יכול לקרות
האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: לא חטפו אותך פעם?: לא חס וחלילה מה החפץ האחרון שגנבו לך?: אממ מחק מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: לא התנשקתי מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: מזמן אתה מעוניין בחבר חדש?: לא אתה מאוהב?: לא מה אתה עושה היום בעזרת השם?: לומדת לפיזיקה מה עשית אתמול?: למדתי לפיזיקה מה תעשה מחר בעזרת השם?: חחח אממ אלך לבצפר ואז לא יודעת עדיין ואז חוג ג'אז האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: שקיעה טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: נגד חח אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: כי משעמם לי האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: אני מאוד מקווה שכן האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מאודדדד מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: כן אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: כן לדעתך שרית חדד זונה?: לא לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: לא חחח האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: כן האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כן האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כן חחח האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא חח קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן זרקת זבל מחלון במכונית?: לא נראה לי אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אם יש שם מקום אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אממ לא למרות שזה מה שכולם אומרים אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: ביום אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: ברור שיוטבתה
האם טיפסת פעם על עץ?: כן בנית פעם "מחנה"? לא היית בצופים?:לא היית בנוער העובד והלומד?: לא עבדת פעם?: בייביסיטר מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: כן אכלת שוקולד עם צימוקים?: לא איכס שתית חלב עם עוגיות?: לא אבל זה נשמע טעים אתה רעב?: לא ועכשיו?: לא לא בא לך שווארמה?: לא אתה אוהב אמבה?: ל א אתה יודע ממה עשויה האמבה?: לא אם לא, שאגלה לך?: לא תודה אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: שוב.. אני מאוד מקווה שכן נכון, כי הצצת! אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?:
אכלת מרשמלו עם שיפודים?: בטח אתה אוכל בעמידה?: לפעמים שתית אקונומיקה?: לא שתית קליה?: לא אכלת אבנית?: לא איכססס ציחצחת היום שיניים?: ברור ליקקת היום את שיערך?: לא חחח עקץ אותך היום ייתוש?: לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: לא שומעת מה השיר הראשון ששמעת היום?: לא שמעתי היום שום שיר זימזמת היום?: אממ אני וחברה שלי הלכנו בגשם ביחד עם המטריה שלי אז התחלנו לשיר "שתינו יחד תחת מטריה אחת שתינו מדלגות בין כל השלוליות...." חחח מה חלמת היום?: לא חלמתי היום האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: כן האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: לרוב כן מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: אממ 11 נראה לי איזה יום היום?: רביעי מה השעה עכשיו?: 14:19 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: גל השם השני?: יוגב והשלישי?: רוני למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: ת'אמת שאני לי מושג אני לא מכירה אפחד שקוראים לו רוני
באיזה גיל למדת שעון?: לא זוכרת איך?: ... באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: לא זוכרת את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: את רן דנקר חח התעייפת?: כן את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לא התחפשת פעם לשעשועית?: לא התחפשת פעם לשוטר?: לא תדגמן בעירום?: לאאאא תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לא נגעת בסם?: לא השתמשת בסם?: לא שתית סבון כלים?:לא שמת פקק במה?: מה זה?! הזהירו אותך לא לשים אותו?:.... הוצאת אותו?:.... ברחת פעם מכלב?: הרבה פעמים פחדת פעם מציפור?: אולי פעם פחדת פעם מסוס?: אני עדיין מפחדת רכב פעם על גב הוריך?: כן משכת למישהו במכנסיים?: יכול להיות הורדת למישהו את המכנסיים?: לא התפרצת פעם בשיעור?: יכול להיות העליבו אותך פעם?: כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: למה אי אפשר לחזור לישון השאלון ניגמר?: כן תודה לאל

Yarinv

New member
משיבון (וואי, איזה משועממת הכותבת)

שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא זוכר מה ענית?: לא זוכר מי זה היה?: לא זוכר אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: אני אסביר לו בצורה מכובדת למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: ככה, במקום להסתבך.. האם חפרתי על הנושא מספיק?: כן האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כותבים "היית" P= וכן שמת לב שכבר עברתי?: כן אז מה המצב?: הכל טוב מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: איך היה המבחן בפיסיקה אתה צוחק מצחוק?: כן הרכבת פעם פאזל?: כן שיחקת בטטריס?: כן ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: לא שיחקתי כמה IC יש לך?: מה זה?! יש לך ICQ? לא אחלה תוכנה!?: רק מסן! שמת לב שזה היה ייבוש?: לא הבנתי ייבשת פעם אנשים?:כן איך?: אנערף אתה שותה תה?: כן עם סוכר?: כן בלי סוכר?: לא כמה סוכר?: 2 מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לא זוכר מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: מזמן אתה יודע לצייר כלב?: כן, סוג של וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: כן השאלון הזה מפחיד?: מי שכתב את זה מפחיד אותי לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: כן טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: מה?! אז מה המצב עכשיו?: לא השתנה חייכת עכשיו?: כן ועכשיו?: כן כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: לא יודע יש לך יס או הוט?: הוט יש לך בריכה בבית?: לא אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קומות יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לא, אבל לך יש נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: כן נהגת?: לא בן כמה אתה?: היום 14.8 אתה בן או בת?: בן נפגשת עם סלבריטי?: כן יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?: שטני מה מידת המכנסיים שלך?: לא יודע P= שיקרת בשאלה למעלה?: לא למה?: כי אני באמת לא יודע האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: לא למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: הייתה פעם בגן חיות?: כן חשבת פעם שאתה מאומץ?: לא חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: מה?? חטפו אותך פעם?: לא.. מה החפץ האחרון שגנבו לך?: לא זוכר מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: זה עוד לא קרה מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: לא הייתה לי אף פעם אתה מעוניין בחבר חדש?: לא אתה מאוהב?: לא מה אתה עושה היום בעזרת השם?: לא יודע מה עשית אתמול?: הרבה מה תעשה מחר בעזרת השם?: הרבה דברים האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: כן טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: לא בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: נגד אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: כי אין לי מה לעשות האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: כן האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מאודדד מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: כן אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: כן לדעתך שרית חדד זונה?: לא לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: אה?! האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: כן האם הרגשת פעם בודד נפשית?:כן האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כן האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא קרה לך שנשברה לך ביצה?: כן זרקת זבל מחלון במכונית?: כנראה אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: לא אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: לא אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: ביום אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: יוטבתה שליטעעע האם טיפסת פעם על עץ?: כן בנית פעם "מחנה"? כן היית בצופים?: לא היית בנוער העובד והלומד?: לא עבדת פעם?: לא מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: לא אכלת שוקולד עם צימוקים?: לא שתית חלב עם עוגיות?: כן אתה רעב?: לא ועכשיו?: לא לא בא לך שווארמה?: לא אתה אוהב אמבה?: לא אתה יודע ממה עשויה האמבה?: לא אם לא, שאגלה לך?: לא אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. טוב.. ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: כן נכון, כי הצצת! דההה אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: את מוזרה בחיי אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כן אתה אוכל בעמידה?: כן שתית אקונומיקה?: לא... אבל כן חומר חיטוי שתית קליה?: לא אכלת אבנית?: את דורשת מכות ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?: אוי ואבוי... עקץ אותך היום ייתוש?: לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: שום שיר מה השיר הראשון ששמעת היום?: לא זוכר זימזמת היום?: לא מה חלמת היום?: הרבה דברים האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: כן האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: לא מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: כמה שיותר מוקדם איזה יום היום?: רביעי מה השעה עכשיו?: 14:42 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: חן השם השני?: מאי והשלישי?: אביחי למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: לא יודע באיזה גיל למדת שעון?: לא זוכר איך?: עם המוח... באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: מוקדם את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: בטח שלא אותך התעייפת?: מאוד את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לא התחפשת פעם לשעשועית?: אני בטוח שאת כן התחפשת פעם לשוטר?: לא תדגמן בעירום?: לא תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לא נגעת בסם?: לא השתמשת בסם?: לא שתית סבון כלים?: לא שמת פקק במה?: מה? הזהירו אותך לא לשים אותו?: מה? הוצאת אותו?: מה? ברחת פעם מכלב?: כן פחדת פעם מציפור?: לא פחדת פעם מסוס?: כן רכב פעם על גב הוריך?: בטח כשהייתי קטן משכת למישהו במכנסיים?: לא הורדת למישהו את המכנסיים?: לא התפרצת פעם בשיעור?: כן העליבו אותך פעם?: כן מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: פיסיקעעע השאלון ניגמר?: ברוך השם. שלום שלום ואל תבואי לי בחלום. XDDD

אני לא מאמינה שאני עונה על זה../images/Emo122.gif

שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לע חח מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: אממממ כשתגדל תבין
למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: XB האם חפרתי על הנושא מספיק?: כעע XBBBB האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כע שמת לב שכבר עברתי?: כע
אז מה המצב?: הכול אחלה
מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: עניתי על שאלון פעם שהיה כתוב בו שאלות כמו "את חיה?" או "יש לך תחתונים?" XBBBBB אתה צוחק מצחוק?: חח כע
הרכבת פעם פאזל?: מלא פעמים שיחקת בטטריס?: כעעע ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: אין לי מושג מה זה דייב כמה IC יש לך?: 1
יש לך ICQ? מן הסתם XBBB אחלה תוכנה!?: כע
שמת לב שזה היה ייבוש?: לא זה לא
ייבשת פעם אנשים?: כע
איך?: לע זוכרת חח אתה שותה תה?: כע עם סוכר?: כע בלי סוכר?: לע כמה סוכר?: 2 מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לפני חצי שעה בערך
מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: לפני 200 שנה
אתה יודע לצייר כלב?: כע וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: חחחח תהרגו אותי וזהווו XBBB אממ כע אני יודעת לצייר .. לא משו השאלון הזה מפחיד?: חחח אמממ לע XB לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: כע טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: כע אז מה המצב עכשיו?: סבבה חייכת עכשיו?: לע ועכשיו?: חח כע
כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: לא סופרת חח יש לך יס או הוט?: לא זה ולא זה יש לך בריכה בבית?: ברורררר
הלוואיי אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קרקע יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לפעמים
אבל תמיד יש כאלה שמתקנים אותי אהמ עידן אהמממ
נישארת כיתה?: לע עברת באדום?: כע נהגת?: לע בן כמה אתה?: 16 וכמה חודשים אתה בן או בת?: בת
נפגשת עם סלבריטי?: כע יש לך עכבר בצבע כחול?: לע באיזה צבע השיער שלך?: שחור מה מידת המכנסיים שלך?: לע זוכרת שיקרת בשאלה למעלה?: לע למה?: כי אני באמת לא זוכרת חח האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: כע למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: מזמן כשצ'יטטי בצ'אט אז חירטטי ת'גיל
הייתה פעם בגן חיות?: כע חשבת פעם שאתה מאומץ?: לע חשבת פעם שאמך מכשפה?: לע XBB האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חחחחחחחחחחחחחחחחח לעע XBBBBBBBBBB חטפו אותך פעם?: לע XB מה החפץ האחרון שגנבו לך?: אממממ מספריים
מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: לפני כמה ימים .. מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: כנ"ל אתה מעוניין בחבר חדש?: אממממ לע יודעת .. אולי .. אתה מאוהב?: לע מה אתה עושה היום בעזרת השם?: XBB בעזרת השם אני ילך לפתח ת'תמונות היום
מה עשית אתמול?: לע משו מיוחד .. מה תעשה מחר בעזרת השם?: XBBBBBB מה קשור בעזרת השם!?!? חח אממ מחר אני יפגוש את עידנווששששש
ונלך למועדון לילהההה
האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: כעע טיפסת פעם על גדר?: כע אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: פעם כע בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: בעד אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: אממ לכול התחלה יש סוף
האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: כע
מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: אמממ נראה לי אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: ברורר
לדעתך שרית חדד זונה?: לעע חס וחסה למה סתם לקלל לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: לע עונה על זה .. האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לע
האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כע האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כע חח האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: XBBB לע קרה לך שנשברה לך ביצה?: כע זרקת זבל מחלון במכונית?: אממממממממממממממ כע
אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אממ לע .. אלא אם כן אין מקום אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אני יושבת באמצע או לקראת הסוף .. ואני לא מרגישה פחות מקובלת אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: יום חח כי בלילה אני לא רואה כלום
אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: לע יודעת
האם טיפסת פעם על עץ?: כע בנית פעם "מחנה"? ניסתי
היית בצופים?: כע היית בנוער העובד והלומד?: לע עבדת פעם?: כע מילצרת פעם?: לע שתית פאנטה בטעם ענבים?: כע אכלת שוקולד עם צימוקים?: לע שתית חלב עם עוגיות?: לע אתה רעב?: לע ועכשיו?: לע
לא בא לך שווארמה?: ממש לא חח הרגע אכלתי פיצה
אתה אוהב אמבה?: אממ מה זה?
אם זה כמו גמבה פילפל אז לע
אתה יודע ממה עשויה האמבה?: ממש לע חח אם לא, שאגלה לך?: כע
אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. איזה רע
ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: לע
נכון, כי הצצת!: לע נכוןןן אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: XBBBBBBB מי אתה ומה לעזזל אתה חושב שאתה עושה!? אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כע אתה אוכל בעמידה?: אממ לפעמים שתית אקונומיקה?: לעע שתית קליה?: לע XB אכלת אבנית?: נו מה זה השאלות המפגרות האלה?! חח לעעע ציחצחת היום שיניים?: XBBBBBBBBBBB לעעע
חחח סתם סתם ליקקת היום את שיערך?: מה אני חתול!? עקץ אותך היום ייתוש?: לע איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: לא שומעת מה השיר הראשון ששמעת היום?: אמממממממ אבריבדי פול של אוונסנס
זימזמת היום?: כע
מה חלמת היום?: מה חלמתי? לע זוכרת חח האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: כע
האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: איזה חום אני מתה מקוררר וכע אני מסתדרת
מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: XB עוד פעם בעזרת השם!? אמממ ב 12 או 1 איזה יום היום?: רביעי נראה לי
מה השעה עכשיו?: 17:09 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: סער <אח שלי
> איזה ישנוני .. השם השני?: אין לי שמותת והשלישי?: XBB למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: אמממ כיתה ד' או ה' נראה לי איך?: לימדו אותי מה זה איך באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: XBBB לא זוכרתת את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: את מי שרוצה חיבוק
התעייפת?: כע
את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לע התחפשת פעם לשעשועית?: לע XBBBBBBBBBB התחפשת פעם לשוטר?: לע תדגמן בעירום?: לע תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לע נגעת בסם?: לע השתמשת בסם?: חס וחלילה לע שתית סבון כלים?: כע
מזמן
שמת פקק במה?: פקק במה!? לא הבנתי חח הזהירו אותך לא לשים אותו?: אממ
הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: כע מכלב זאב ווע ווע איזה גדול הוא היה ואני הייתי קטנה והוא הפחיד אותי
פחדת פעם מציפור?: אמממ מיונה נחשב? חח היו נכנסים אלינו יונות לבית אז פחדתי קצת חח עפו לי מעל הראש
פחדת פעם מסוס?:

המשךךךךךךךך../images/Emo3.gif

פחדת פעם מסוס?: אממ לע שזכור לי .. רכב פעם על גב הוריך?: כע
משכת למישהו במכנסיים?: לע הורדת למישהו את המכנסיים?: לע התפרצת פעם בשיעור?: מה ז'תומרת? כאילו צחקתי או צעקתי? אממ כע העליבו אותך פעם?: כע מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: שאני רוצה להמשיך לישוןןן השאלון ניגמר?: כעעעעעעעעעע

היליהי

New member
עונה..

שלום או היי?: תלוי למי.. שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לא זוכרת.. מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: מהבטן של אמא, אם הוא קטן אז זה יספיק לו..חח למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: למה לא? האם חפרתי על הנושא מספיק?: אהא האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כה שמת לב שכבר עברתי?: עכשיו כן אז מה המצב?: הכל טוב ואצלך? מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: "שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?" אתה צוחק מצחוק?: אם הוא מצחיק.. הרכבת פעם פאזל?: לא. סתם ברור.. XDD שיחקת בטטריס?: כה ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: מה זה השאלות האלה?.. חחח כמה IC יש לך?: לודעת.. יש לך ICQ? כן אבל לא בשימוש אחלה תוכנה!?: לא שמת לב שזה היה ייבוש?: כה ייבשת פעם אנשים?: הרבההה איך?: בדיבורים אתה שותה תה?: לפעמים עם סוכר?: כן בלי סוכר?: לא כמה סוכר?: 1 או 2 מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: ב-16:03 מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?:לפני כמה שנים אתה יודע לצייר כלב?: כן אבל לא יפה.. וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: לא יפה השאלון הזה מפחיד?: אהא לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: כן טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: אולי אז מה המצב עכשיו?: מתחיל להיות מייבש.. חייכת עכשיו?: לא ועכשיו?: גם לא כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: לא שותה כוסות, רק בקבוקים חח יש לך יס או הוט?: הוט הכי שווה! סתם לא.. רק בגלל השמיניה, אבל ביס יש השיר שלנו ועוד דברים טובים יש לך בריכה בבית?: הלוואי אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קרקע יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לו נישארת כיתה?: לא עברת באדום?: לא נהגת?:לא בן כמה אתה?:15 אתה בן או בת?:בת נפגשת עם סלבריטי?: כן! יש לך עכבר בצבע כחול?: לא באיזה צבע השיער שלך?:חום מה מידת המכנסיים שלך?:88 שיקרת בשאלה למעלה?: כה למה?: כי אין לי מושג האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: כה למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: אם רציתי להיכנס לאתרים מעצבנים או באייסי כשלא נותנים לילדים קטנים הייתה פעם בגן חיות?: כה חשבת פעם שאתה מאומץ?: כה חשבת פעם שאמך מכשפה?: לא האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: לא
חטפו אותך פעם?:לא מה החפץ האחרון שגנבו לך?: תיק של בצפר עם האמפי מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: בגלגול הקודם מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: בגלגול הקודם אתה מעוניין בחבר חדש?: לא חשבתי על זה האמת.. אתה מאוהב?: לא =]] מה אתה עושה היום בעזרת השם?: מחכה לגיטרה שלי ומנגנת בה, אח"כ רואה השמיניה, ואח"כ גם נאלצת לעשות שיעורים.. מה עשית אתמול?:הלכתי לקניון עם אבא שלי מה תעשה מחר בעזרת השם?: אני ינגן בגיטרה, ואז אני ישוטט בפורום מיה דגן חח האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: שקיעה, כי אם רואים זריחה זה אומר שקמנו מוקדם וזה לא טוב =\ טיפסת פעם על גדר?: כן אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: כן בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: תלוי אם סוג השאלות ישתפר אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: לא הייתי נגד, וחוצמזה משעמם קצת האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: לא נראה לי האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: מאוד מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: מי? אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: מי? לדעתך שרית חדד זונה?: לא לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: הא? האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לא זכור לי האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כה האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כה האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: לא קרה לך שנשברה לך ביצה?: לא זרקת זבל מחלון במכונית?: כה אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: לפעמים אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: לא אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: לילה אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: קרלווווו האם טיפסת פעם על עץ?: כה בנית פעם "מחנה"?לא היית בצופים?:לא וטוב שכך היית בנוער העובד והלומד?: לא עבדת פעם?: לא זוכרת מילצרת פעם?: לא שתית פאנטה בטעם ענבים?: כהה אכלת שוקולד עם צימוקים?: טעיםםםםםםםם שתית חלב עם עוגיות?: כן אתה רעב?: לא ועכשיו?: לא לא בא לך שווארמה?: כההההההההה אתה אוהב אמבה?: הא? אתה יודע ממה עשויה האמבה?: מה זה? זה על אותו משקל של גמבה - חיקוי מגעיל של במבה?.. אם לא, שאגלה לך?: טוב.. אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. סבבה ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: לאא נכון, כי הצצת! נכון אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: צא אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כןןן אתה אוכל בעמידה?: בד"כ שתית אקונומיקה?: כן, ואז חזרתי לתחיה.. שתית קליה?: כן, *כנ"ל* אכלת אבנית?: *כנ"ל* ציחצחת היום שיניים?: כן ליקקת היום את שיערך?: לא עקץ אותך היום ייתוש?: לא איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: לא יודעת איך קוראים לו, בערוץ 24 של הילה משו מה השיר הראשון ששמעת היום?: אני ואת [או את ואני..אני לא זוכרת..]של מישה קירקילן!! זימזמת היום?: חח דווקא היום זימזמתי די הרבה... מה חלמת היום?: על שטויות כמו תמיד האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: כה האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: כה מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: 11 איזה יום היום?: רביעי מה השעה עכשיו?:17:38 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: ניצן השם השני?: אריאל והשלישי?:נאוה למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: אין לי מושג באיזה גיל למדת שעון?: למה אני אמורה לזכור?? איך?: לא זוכרת באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: לא יודעת את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?:אחות שלי התעייפת?: לא את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: כה התחפשת פעם לשעשועית?: לא התחפשת פעם לשוטר?:לא תדגמן בעירום?:תלוי בעד מה תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: אולי נגעת בסם?: לא השתמשת בסם?:לא שתית סבון כלים?: לא שמת פקק במה?: הא? הזהירו אותך לא לשים אותו?: לא הוצאת אותו?:לא ברחת פעם מכלב?: כן פחדת פעם מציפור?: רק שלא תחרבן עלי פחדת פעם מסוס?: כה רכב פעם על גב הוריך?: לא משכת למישהו במכנסיים?: לאזוכרת הורדת למישהו את המכנסיים?: לא זוכרת התפרצת פעם בשיעור?: לא העליבו אותך פעם?:כה מה הדבר הראשון עליו חשבת היום שהתעוררת?: שאני חייבת לשירותים השאלון ניגמר?: כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחח../images/Emo6.gif

מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: ב-16:03 את גם סופרת ת'שניות??? XBBBBBBBB האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: שקיעה, כי אם רואים זריחה זה אומר שקמנו מוקדם וזה לא טוב =\ חחח צודקת

למעלה