אני לא מאמינה שאני עונה על זה../images/Emo122.gif
שלום או היי?: היי שאלו אותך פעם איך מביאים ילדים לעולם?: לע חח מה ענית?: מי זה היה?: אם לא, אם יבוא ילד קטן ממך וישאל אותך את השאלה הזאת מה תענה לו?: אממממ כשתגדל תבין
למה דווקא את האמת (אם בחרת באמת) ולמה דווקא לא (אם בחרת בגירסאת כיסוי-שקר)?: XB האם חפרתי על הנושא מספיק?: כעע XBBBB האם הייתה מעוניין לעבור לנושא אחר בשאלות?: כע שמת לב שכבר עברתי?: כע
אז מה המצב?: הכול אחלה
מה השאלה הכי דפוקה ששאלו אותך עד היום?: עניתי על שאלון פעם שהיה כתוב בו שאלות כמו "את חיה?" או "יש לך תחתונים?" XBBBBB אתה צוחק מצחוק?: חח כע
הרכבת פעם פאזל?: מלא פעמים שיחקת בטטריס?: כעעע ניפסלת בשלב ראשון בדייב?: אין לי מושג מה זה דייב כמה IC יש לך?: 1
יש לך ICQ? מן הסתם XBBB אחלה תוכנה!?: כע
שמת לב שזה היה ייבוש?: לא זה לא
ייבשת פעם אנשים?: כע
איך?: לע זוכרת חח אתה שותה תה?: כע עם סוכר?: כע בלי סוכר?: לע כמה סוכר?: 2 מתי הפעם האחרונה שהייתה בשירותים?: לפני חצי שעה בערך
מתי הפעם האחרונה שציירת בצבעי מים?: לפני 200 שנה
אתה יודע לצייר כלב?: כע וחתול? אתה יודע לצייר חתול? כן אתה יודע?: חחחח תהרגו אותי וזהווו XBBB אממ כע אני יודעת לצייר .. לא משו השאלון הזה מפחיד?: חחח אמממ לע XB לדעתך, שאעבור לשאלון יותר זורם?: כע טוב, ניראה לך שאשאל אותך?: כע אז מה המצב עכשיו?: סבבה חייכת עכשיו?: לע ועכשיו?: חח כע
כמה כוסות מים אתה שותה ביום?: לא סופרת חח יש לך יס או הוט?: לא זה ולא זה יש לך בריכה בבית?: ברורררר
הלוואיי אתה גר בבינין קומות או קרקע?: קרקע יש לך עדיין שגיאות כתיב?: לפעמים
אבל תמיד יש כאלה שמתקנים אותי אהמ עידן אהמממ
נישארת כיתה?: לע עברת באדום?: כע נהגת?: לע בן כמה אתה?: 16 וכמה חודשים אתה בן או בת?: בת
נפגשת עם סלבריטי?: כע יש לך עכבר בצבע כחול?: לע באיזה צבע השיער שלך?: שחור מה מידת המכנסיים שלך?: לע זוכרת שיקרת בשאלה למעלה?: לע למה?: כי אני באמת לא זוכרת חח האם יצא לך לשקר בנוגע לגילך?: כע למה שיקרת אם שיקרת בנוגע לגיל שלך?: מזמן כשצ'יטטי בצ'אט אז חירטטי ת'גיל
הייתה פעם בגן חיות?: כע חשבת פעם שאתה מאומץ?: לע חשבת פעם שאמך מכשפה?: לע XBB האם נכנסת פעם לסרט שההורים שלך חייזירים?: חחחחחחחחחחחחחחחחח לעע XBBBBBBBBBB חטפו אותך פעם?: לע XB מה החפץ האחרון שגנבו לך?: אממממ מספריים
מתי בפעם האחרונה התנשקת צרפתית?: לפני כמה ימים .. מתי בפעם האחרונה היה לך חבר?: כנ"ל אתה מעוניין בחבר חדש?: אממממ לע יודעת .. אולי .. אתה מאוהב?: לע מה אתה עושה היום בעזרת השם?: XBB בעזרת השם אני ילך לפתח ת'תמונות היום
מה עשית אתמול?: לע משו מיוחד .. מה תעשה מחר בעזרת השם?: XBBBBBB מה קשור בעזרת השם!?!? חח אממ מחר אני יפגוש את עידנווששששש
ונלך למועדון לילהההה
האם אתה אוהב את הזריחה\שקיעה?: כעע טיפסת פעם על גדר?: כע אתה צבעת את הקיר בחדר שלך?: פעם כע בעד או נגד שאמשיך את השאלון?: בעד אם הייתה נגד, למה אתה ממשיך בכל זאת לענות?: האם אתה חושב שהשאלון הזה יגמר מתי שהוא?: אממ לכול התחלה יש סוף
האם ניראה לך שהייתי ממש משועממת שחיברתי את השאלון הזה?: כע
מה יותר כיף, לחבר שאלון או לענות על שאלון?: לענות שמעת פעם את מתי כספי?: אמממ נראה לי אתה יודע איך ניראה סמי הורי?: ברורר
לדעתך שרית חדד זונה?: לעע חס וחסה למה סתם לקלל לדעתך אישה אשר היא זונה יותר מקובלת מאישה שהיא לא זונה?: לע עונה על זה .. האם יצא לך להגיד את המשפט: "הכל לטובה" בפומבי?: לע
האם הרגשת פעם בודד נפשית?: כע האם הרגשת פעם שבא לך קוקה-קולה ולא היה לך איך להשיג?: כע חח האם טעמת פעם מיץ תפוחים ואמרת שיש לזה טעם של וויסקי אך בכל זאת אף פעם לא טעמת וויסקי?: XBBB לע קרה לך שנשברה לך ביצה?: כע זרקת זבל מחלון במכונית?: אממממממממממממממ כע
אתה יושב באוטובוס במושבים האחרונים?: אממ לע .. אלא אם כן אין מקום אתה מרגיש פחות מקובל כשאתה יושב במושים הקידמיים של האוטובוס?: אני יושבת באמצע או לקראת הסוף .. ואני לא מרגישה פחות מקובלת אתה אוהב יותר לנסוע בלילה, או ביום?: יום חח כי בלילה אני לא רואה כלום
אתה מעדיף שוקו קרלו או יוטבתה?: לע יודעת
האם טיפסת פעם על עץ?: כע בנית פעם "מחנה"? ניסתי
היית בצופים?: כע היית בנוער העובד והלומד?: לע עבדת פעם?: כע מילצרת פעם?: לע שתית פאנטה בטעם ענבים?: כע אכלת שוקולד עם צימוקים?: לע שתית חלב עם עוגיות?: לע אתה רעב?: לע ועכשיו?: לע
לא בא לך שווארמה?: ממש לא חח הרגע אכלתי פיצה
אתה אוהב אמבה?: אממ מה זה?
אם זה כמו גמבה פילפל אז לע
אתה יודע ממה עשויה האמבה?: ממש לע חח אם לא, שאגלה לך?: כע
אם אינך יודע ממה עשויה אמבה, אגלה לך בסוף השאלון.. איזה רע
ניראה לך שהשאלון הזה יגמר?: לע
נכון, כי הצצת!: לע נכוןןן אם מישהו עם אבטיח היה ניכנס לך הביתה מהחלון, מה היית אומר לו?: XBBBBBBB מי אתה ומה לעזזל אתה חושב שאתה עושה!? אכלת מרשמלו עם שיפודים?: כע אתה אוכל בעמידה?: אממ לפעמים שתית אקונומיקה?: לעע שתית קליה?: לע XB אכלת אבנית?: נו מה זה השאלות המפגרות האלה?! חח לעעע ציחצחת היום שיניים?: XBBBBBBBBBBB לעעע
חחח סתם סתם ליקקת היום את שיערך?: מה אני חתול!? עקץ אותך היום ייתוש?: לע איזה שיר אתה שומע עכשיו אם אתה שומע?: לא שומעת מה השיר הראשון ששמעת היום?: אמממממממ אבריבדי פול של אוונסנס
זימזמת היום?: כע
מה חלמת היום?: מה חלמתי? לע זוכרת חח האם אתה חולם הרבה בהקיץ?: כע
האם אתה מסתדר עם חום הקיץ?: איזה חום אני מתה מקוררר וכע אני מסתדרת
מתי אתה מתכוון ללכת לישון היום בעזרת השם?: XB עוד פעם בעזרת השם!? אמממ ב 12 או 1 איזה יום היום?: רביעי נראה לי
מה השעה עכשיו?: 17:09 השם של האדם הראשון שעולה לך לראש?: סער <אח שלי
> איזה ישנוני .. השם השני?: אין לי שמותת והשלישי?: XBB למה דווקא השלישי עלה לך שלישי?: באיזה גיל למדת שעון?: אמממ כיתה ד' או ה' נראה לי איך?: לימדו אותי מה זה איך באיזה גיל למדת לספור, מימי ועד איזה מספר?: XBBB לא זוכרתת את מי הייתה הכי רוצה לחבק עכשיו?: את מי שרוצה חיבוק
התעייפת?: כע
את החתונה שלך אתה דימיינת כבר?: לע התחפשת פעם לשעשועית?: לע XBBBBBBBBBB התחפשת פעם לשוטר?: לע תדגמן בעירום?: לע תשכב עם מישהו עבור 1,000 ש"ח?: לע נגעת בסם?: לע השתמשת בסם?: חס וחלילה לע שתית סבון כלים?: כע
מזמן
שמת פקק במה?: פקק במה!? לא הבנתי חח הזהירו אותך לא לשים אותו?: אממ
הוצאת אותו?: ברחת פעם מכלב?: כע מכלב זאב ווע ווע איזה גדול הוא היה ואני הייתי קטנה והוא הפחיד אותי
פחדת פעם מציפור?: אמממ מיונה נחשב? חח היו נכנסים אלינו יונות לבית אז פחדתי קצת חח עפו לי מעל הראש
פחדת פעם מסוס?: