סטסיסטיקות ולת"ם

עופר 123

New member
סטסיסטיקות ולת"ם

האם יש סטטסיטיקות לגבי אישור/דחיית בקשות ולת"ם? כמה הוגשו, כמה נדחו, סתם שאדע מה הסיכוי שלי להצליח לדחות את המילואים עד אחרי הסמסמטר. תודה,
עופר

ניר נגר

New member
שמעתי את המספר בדיון שהתקיים

בוועד החינוך בכנסת ביום המילואים שנערך שם אבל לצערי אני לא זוכר אותו :) בכל מקרה זה לא רלוונטי למקרה שלך כי כל מקרה נבחן לגופו. דרך אגב בתור סטודנט אתה אמןור לא לעשות מעל 21 יום, שזה כבר קיצוץ יפה. כמו כן נשמח לשמוע אחרי המילואים איך התחשבו בך בלימודים והאם האמנה שנחתמה בין הסטודנטים לאוניברסיטאות והמכללות אכן עובדת ומיושמת. שירות קל

עופר 123

New member
אי שם לפני כמעט שנתיים...

השתתפתי ב"חומת מגן" במשך 26 יום, והפסדתי כמעט שלושה שבועות מתוך הסמסטר. הקלות בלימודים לא היו, ונאלצתי לקחת שני קורסיים פעם נוספת כי עזבתי אותם בעקבות המילואים. אוניברסיטת תל אביב גם ככה לא ידועה ביחס החם אל הסטודנטים, וקשה לי להאמין שאכן יהיו שינויים או הקלות כלשהן. אני מקווה שבולת"ם יהיו קשובים.
עופר

ניר נגר

New member
גם אני הייתי שם - 26 יום, אומנם

תקופת הלימודים שלי הייתה מאחורי כבר (ותודה לאל על כך) וצודק, לפני האמנה שנחתמה חיי הסטודנט לא היו קלים, נקווה שעכשיו הם יהיו קלים הרבה יותר...גם אוניברסיטת תל אביב חתומה על אותה אמנה... ודרך אגב, גם לראשיה ולחותמיה בהשכלה הגבוהה הנושא נחשב לחשוב מאוד ולכן כל המהלך הזה של האמנה לזכויות הסטודנט המילואימניק קרם עור וגידים... אבל אנחנו מחכים לתוצאות בשטח...

למעלה