סטפן בונאר ודייב הרמן נכשלו בבדיקות סמים

לרמות ולהפסיד זה אומנות

האמת ששוב מריחואנה מתגלה אצל לוחם שהפסיד (ניק דיאז) אז אני באמת לא מבין למה הועדה האתלטית בודקת את זה בכלל? הם לא משטרה ומריחואנה לא משפרת ביצועים..
הרמן באמת נראה מסטול בקרב ואני לא אתפלא אם הוא עישן בחדר הלבשה לפני הקרב..

לגבי בונר, זאת הרמאות הכי חכמה שאפשר לחשוב עליה!
לפני הקרב האחרון והחשוב ביותר בחייו הוא החליט לרמות ותכלס אם היה מנצח בקרב הוא עדין היה נזכר כמי שעצר את סילבה (למרות שהקרב היה נפסל).
מעשה מכוער אבל די חכם..

moriarty

New member
הוא היה יותר חכם אילו היה מוותר על הקרב מראש

מעבר למכות שקיבל, הוא הושפל. הוא נראה חלש וחסר התקפה מול אנדרסון סילבה פסיבי שעומד במקום וחוטף.

הוא פרש עם עוד המון
בזכות הקרב הזה

אם היה מנצח היה מרוויח המון! וגם בהפסד הוא קיבל סכום נאה.
גם ככה הוא תכנן לפרוש ולוחם רגע לפני פרישה חושב על המזומנים ולא על הקריירה ככה שאני חושב שהוא עשה נכון שעלה לקרב

cat food

New member
אגב, אם כבר הועלה נושא הקרב הזה שוב

כמו שציינו כאן בפורום, בשקילה לאירוע אנדרסון עלה כאילו הוא צולע קצת ברגל, זה היה נראה מעט חשוד.
איך שהתחיל הקרב אנדרסון רצה קצת לזוז ולהתחיל את משחק העמידה שלו כמו שהוא תמיד עושה, סיבובים והתחמקויות ולמידה של היריב.
ישר שאנדרסון התחיל לעשות סירקלינג לשמאל הוא מעד. ובערך משם כל הסיבוב של הקרב התנהל על הגדר בלי שאנדרסון זז בכלל.

מישהו קרא או שמע מה היה הסיפור של זה ? כי לי נראה שאנדרסון עלה פצוע בצורה שממש הגבילה אותו לזוז ובגלל זה הוא ניהל את הקרב ככה.
זה לא כזה משנה, כי כנראה שאנדרסון היה מנצח אותו גם עם יד קשורה , אחרי תרומת כליה וגם כשבונאר על חומרים ממריצים.

moriarty

New member
הממ.... יש בזה משהו...

עכשיו כשאני חושב על זה. למרות שלא שמתי לב שהוא צולע.

blackcoldtiger

New member
הרמן הוכיח סופית שמריחואנה לא משפרת ביצועים

כי להלחם יותר גרוע ממה שהוא נלחם כבר אי אפשר.

לבונר הייתי כבר מציע ללכת עד הסוף ולקחת גם את מה שביין לקח מהסרט של בטמן (למורות שגם הוא היה בא עם אקדח הוא היה מפסיד)

למעלה