סטפן סטיוארט ממוטורולה : ארמסטרונג

מאדמאן

New member
סטפן סטיוארט ממוטורולה : ארמסטרונג

הרוכב סטפן סטיוארט, ניו זילנדי שרכב עם לאנס ארמסטרונג בקבוצת מוטורולה טוען בראיון לעיתון לה מונד שבזמן שרכב בקבוצתו שלארמסטרונג תמך ארמסטרונג בדיעה שההחלטה אם לקחת סמים ממריצים EPO היא החלטה אידיבידואלית של כל רוכב. סטיוארט טוען בראיון שארמסטרונג החזיק בדיעה, שבה גם החזיק סטיוארט, שלא ניתן יהיה להתקדם בענף הרכיבה לרמתם של יתר הרוכבים ללא שימוש בחומר הזה. אבל סיוארט גם מאשר שהוא מעולם לא ראה את ארמסטרונג משתמש בסם או מזריק לעצמו דבר מסוים. הוא מעיד שבעיניו ארמסטרונג למרות הכל הוא ספורטאי למופת בעיני ילדי כל העולם אבל בעיניו, אישית הוא היה ספורטאי גדול עוד יותר אם היה מגלה את האמת.

מאדמאן

New member
צריך לומר : סטיוארט הוא מהעדים

הבכירים של כותבי הספר : סודותיו של לאנס ארמסטרונג.

natyh

New member
סטיוארט טועה

ברגע שארמסטרונג יודה תתחיל חגיגה ומחול שדים מסביבו !!! ממש כפי שקרה בפרשת פריצקי או פנטני : ארמסטרונג לא המציא את השיטה הוא פשוט משתמש בה טוב יותר מכולם !!! ובינינו מי מאיתנו היה ממשיך לקרא לו ספורטאי גדול ??? כולנו היינו טוענים שהוא היה סתם מסומם שהכפיש את ענף האופניים !! הצביעות היא שלנו של החברה ההישגית שדורשת עוד ועוד הישגים !!! איך אוכיח לך ??? כמה מלים היו נשפכות לו ראית טיול אופניים בצרפת במסלול של הטור ??? לא מירוץ סתם טיול ??? את מי זה היה מעניין ??? לא אנחנו רוצים לראות דם !!! להבין מי שובר כותש מפרק ומנצח את המתחרים , ומוכיח שהוא ורק הוא והשיטה שגדלה אותו הכי טובה . זוהי הלאומנות במיטבה . זה מה יש ולאנס משתמש בכך הכי טוב מכולם . נתי

מאדמאן

New member
אני בכלל חושב

אם מותר לי להסיק ממסקנות, גם המפרסומים, גם מספריו של לאנס גם מחומר אחר שקראתי, זה שארמסטרומג עסק אולי בעניין הזה עד שלב מסויים. קראתי מאמר של רופא צרפתי שמספר שהוא עסק במחקר של החומר הזה על ספורטאים והוא אכן משפר את היכולות שלהם באספקת חמצן לשרירים אבל הוא אינו מונע פגיעה בשריר בקופה קצרה. הפגיעה הזו מעייפת אותם תוך 12 חודשים בערך. לכן לדעתי ארמסטרונג מצא שיטה אחרת שאינה כוללת סמים. זו דעתי. אולי אני נאיבי, אולי אני חסר ידע. בכל אופן לא נראה לי שבטענות, כמו שהן, יש אמת.

למעלה