סטרואידים וסקירת הפנים

מצב
הנושא נעול.
סטרואידים וסקירת הפנים

סטרואידים וסקירת הפנים
שלום לכולן. אני נאלצתי לקחת במשך השליש הראשון תרופה בשם "פרדניזון" שזה סטרואידים. המכון הטרטולוגי,שעוסק בהשפעת תרופות על עוברים, יידע אותי שיש לעובר סיכון יותר גדול לסבול מחך שסוע. נתבקשתי לעשות סקירה עם דגש על הפנים. יש למישהי אולי מושג מי עושה בדיקה כזו? מישהי יודעת משהו מנסיונה על התרופה הזו? אודה על כל אינפורמציה בנושא.

ס ת י ו 3

New member
אני יכולה להמליץ לך על רופא

סטרואידים וסקירת הפנים
שלום לכולן. אני נאלצתי לקחת במשך השליש הראשון תרופה בשם "פרדניזון" שזה סטרואידים. המכון הטרטולוגי,שעוסק בהשפעת תרופות על עוברים, יידע אותי שיש לעובר סיכון יותר גדול לסבול מחך שסוע. נתבקשתי לעשות סקירה עם דגש על הפנים. יש למישהי אולי מושג מי עושה בדיקה כזו? מישהי יודעת משהו מנסיונה על התרופה הזו? אודה על כל אינפורמציה בנושא.
אני יכולה להמליץ לך על רופא
שאני באופן אישי חושבת שהוא הכי טוב בתחום ה-US וזה דר' מלינגר שמקבל בראשל"צ במרפאה בשם קולמדיק (באופן פרטי). באופן כללי, לדעתי כל מומחה US יידע לעשות את הבדיקה הזו. לגבי החיך השסוע, רק שתדעי שגם אם במקרה וחו"ח התינוק שלך אכן יסבול מזה, זה בר תיקון אחרי הלידה. בהצלחה!

hillawr

New member
מומחה לסקירה

סטרואידים וסקירת הפנים
מומחה לסקירה
אני ממליצה לך לפנות בנושא הסקירה לפרופ' ישראל מייזנר, מומחה בעל שם עולמי בתחום הסקירה (מקבל באופו פרטי בר"ג), כתבי לי אם את צריכה את הטלפון שלו. הילה

תודה רבה-נתלבט ונחליט.

סטרואידים וסקירת הפנים
תודה רבה-נתלבט ונחליט.

מצב
הנושא נעול.
למעלה