Master Stav
New member
סטרוגנוף פירות ום או בשר
החומרים הדרושים : שקית של שרימפס מקולף 2 כפיות פפריקה חריפה 300 גרם חמאה חצי שקית פטריות שמפניון חתוכות 4 בצלים גדולים 1 כוס ין אדום לבישול ( חצי יש או יבש ) 2 קופסאות שמנת לבישול ( השף הלבן או נוצ`ילורטה) 6 כפות קמח לבן רגיל חצי כפית פילפל שחור מלח ...לפי הטעם אופן ההכנה: במחבת גדולה מחממים 3 רבעים מהחמאה ושמים את הבצל שהוא חתוך לרצועות כאשר הן מזהיבות מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן יחד ליד במחבת נוספת קטנה יורת שמים את שארית החמאה ושהיא מתחיל לבעבע מוסיפים את השרימפס .... מוסיפים למחבת עם הפטריות פפריקה חריפה פילפל ומעט מלח לפי הטעם וממשיכים בטיגון עד להזבה של הבצלים והשחמת הפטריות מוסיפים את השרימפסים שהלבינו מעט לתוך מחבת הפטריות ומערבבים היטב עכיוש הזמן להוסיף את היין ולהביא לרתיחה , כאשר התערובת רותחת מוסיפים את השמנת ושוב מביאים לרתיחה ....מוסיפים תוך כדי ערבוב את הקמח ומערבבים היטב כך שהקמח לא מתגבש אלא מופרד ומתחלק שווה בשווה בכול התבשיל בודקים את סמיכות התערובת ......ומגישים לשולחן בקערת זכוכית ורצוי ליד לחם שחור חם עם חמאה ....... ניתן לשים חזה אווז במקום השרימפס או אפילו בשר לשניצל עגל את חזה האווז צורבים קלות אם זה שניצל העגל , חותכים לרצועות משאירים בלימון ופילפל אנגלי גרוס ל12 שעות ואז צורבים קלות ומוסיפים לתבשיל
החומרים הדרושים : שקית של שרימפס מקולף 2 כפיות פפריקה חריפה 300 גרם חמאה חצי שקית פטריות שמפניון חתוכות 4 בצלים גדולים 1 כוס ין אדום לבישול ( חצי יש או יבש ) 2 קופסאות שמנת לבישול ( השף הלבן או נוצ`ילורטה) 6 כפות קמח לבן רגיל חצי כפית פילפל שחור מלח ...לפי הטעם אופן ההכנה: במחבת גדולה מחממים 3 רבעים מהחמאה ושמים את הבצל שהוא חתוך לרצועות כאשר הן מזהיבות מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן יחד ליד במחבת נוספת קטנה יורת שמים את שארית החמאה ושהיא מתחיל לבעבע מוסיפים את השרימפס .... מוסיפים למחבת עם הפטריות פפריקה חריפה פילפל ומעט מלח לפי הטעם וממשיכים בטיגון עד להזבה של הבצלים והשחמת הפטריות מוסיפים את השרימפסים שהלבינו מעט לתוך מחבת הפטריות ומערבבים היטב עכיוש הזמן להוסיף את היין ולהביא לרתיחה , כאשר התערובת רותחת מוסיפים את השמנת ושוב מביאים לרתיחה ....מוסיפים תוך כדי ערבוב את הקמח ומערבבים היטב כך שהקמח לא מתגבש אלא מופרד ומתחלק שווה בשווה בכול התבשיל בודקים את סמיכות התערובת ......ומגישים לשולחן בקערת זכוכית ורצוי ליד לחם שחור חם עם חמאה ....... ניתן לשים חזה אווז במקום השרימפס או אפילו בשר לשניצל עגל את חזה האווז צורבים קלות אם זה שניצל העגל , חותכים לרצועות משאירים בלימון ופילפל אנגלי גרוס ל12 שעות ואז צורבים קלות ומוסיפים לתבשיל