קיבלתי סטרוטייד בטיפול האחרוןסטרוטייד ???
שלום , הרופא החליט לתת לי זריקת סטרוטייד . הרבה הוא לא הסביר לי . אשמח לקבל עזרה ... מי יודעת ? באפי
אני ממליצהסטרוטייד ???
שלום , הרופא החליט לתת לי זריקת סטרוטייד . הרבה הוא לא הסביר לי . אשמח לקבל עזרה ... מי יודעת ? באפי
סליחה על הבורותאני ממליצה
גם אני קבלתי וזה עשה אצלי פלאים --> יותר זקיקים ויותר ביציות מופרות והכי חשוב-> עלי ההשפעה ההורמונלית לא היתה מדכאת כל כך כמו הדקפפטיל או הסינרל בהצלחה בכל מקרה!!! ה-דג של נועה
ב-IUI אני ממש בורה,סליחה על הבורות
אבל את מה זה אמור לדכא? האם המקבלים דיכוי רק ב-IVF או גם בהזרעות IUI? איך זה מעלה את הסיכויים?
הלוואי שתשארי בבורותך....סליחה על הבורות
אבל את מה זה אמור לדכא? האם המקבלים דיכוי רק ב-IVF או גם בהזרעות IUI? איך זה מעלה את הסיכויים?
אני קיבלתי החודש צטרוטייד בהזרעההלוואי שתשארי בבורותך....
אבל למען סיפוק הסקרנות, ב-IVF בלבד - לא בהזרעות - נוהגים לדכא את המערכת ההורמונלית, כדי שהגוף שלנו לא יעשו שום דבר על דעת עצמו, כלומר שלא באמצעות ההורמונים שאנחנו מזריקים לו. המטרה העיקרית היא למנוע התרחשות ביוץ ספונטאני לפני מועד השאיבה. הדיכוי המסורתי, מסוג דקפפטיל/דיפרלין/סינרל וכו´ מדכא באופן מוחלט את הפרשת ההורמונים העצמונית של הגוף. הדיכוי הזה מגיע בצורות שונות. בזריקה חד פעמית לפני ביום 21 של המחזור הקודם (דקא ארוך) או בזריקות יומיות מתחילת המחזור (דקא קצר), או במשאף (סינרל/בורסלין). הם ידועים לשמצה כגורמי שלל תופעות לואי לא סימפטיות, הכל ממצבי רוח רעים ועד למחיקה זמנית של האינטלקט והאישיות. הצטרוטייד, שהוא תרופה יחסית חדשה שנכנסה רק השנה לסל התרופות, פועל באופן שונה. הוא מדכא רק את הפרשת ההורמון LH, שהוא זה שגורם לביוץ. הוא ניתן בזריקה (גדולה ל-3-4 ימים או קטנה יומית) כאשר הזקיקים מגיעים לגודל כ-15-16 מ"מ. הצטרוטייד הרבה יותר ידידותי למשתמשת ולא שמעתי על תופעות לואי. עם זאת, כבר שמעתי על מספר מקרים שהוא לא ממש עשה את העבודה ולא מנע ביוץ עצמוני בטרם עת. אבל כשהוא עובד הוא עובד היטב!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.