סטרוטייד

סטרוטייד

אני שואלת עבור חברה שלי שחברה בקופ"ח כללית - כמה עולה סטרוטייד ? תודה מראש !

נועם@בת

New member
מצטערת שרק עכשיו נפל לי האסימון

דניאל, ברוך שובך. אני זוכרת את הודעת הפרידה שלך, ושמחה לראות אותך שוב. אמנם הייתי שמחה יותר לראות אותך בפורום הריון, אבל מאחר וזה לא תמיד לפי הזמנה, אז טוב לפגוש אותך בכל מקרה. גם כאן וגם בוואלה אצל שושי והתלתל שלה.
נועם

נראה לי שיש לך טעות

לא זוכרת שכתבתי הודעת פרידה, אמנם חזרנו עכשיו מ- 3 שבועות בחו"ל למילוי המצברים, אבל ממילא לא הייתי פעילה כל-כך בפורום. בד"כ אני יותר קוראת פסיבית... בכל אופן, מקווה להפגש איתך ועם כולכן בפורום הנכסף... יום נעים !

נועם@בת

New member
נכון, התבלבלתי ../images/Emo3.gif

זכרתי אותך מוואלה, ולא היית שם כבר הרבה זמן, אז כנראה החלפתי אותך עם מישהי אחרת שסיפרה פעם שהיא לוקחת קצת חופש מהפורום. מה לעשות, הזכרון שלי כבר לא מה שהיה פעם
זה לא אומר שלא נחמד שוב לראות אותך
נועם

ידעתי שאת בסדר ! ../images/Emo47.gif

לעומת זאת המוח שלי לגמרי דפוק אחרי 6 דקפפטיל 3.75 ברצף...

נועם@בת

New member
6 פעמים רצוף? אמאל´ה... למה?

זאת מתקפה יבשתית נגד אנדו? או סתם רצף טיפולים בלתי נגמר? הלואי ואני הייתי בסדר, הבוסרלין דפק לי את המוח בצורה בלתי הפיכה. אני כבר 8 חודשים בלי הורמונים, והריכוז לא חזר לעצמו. אני כל הזמן מחכה שיחזור. אני מתכננת השנה לעשות הרבה מדיטציות וטאי צ´י ועוד כל מיני דברים במסגרת לימודי ההילנג שלי כדי לשקם את המוח המדוכא שלי. נועם

זוהי מלחמה, אבל היא לא כל-כך עוזרת

המתקפה נגד האנדו´ שלי היא מסיבית ורצופה, אבל לצערי היא גם לא כ"כ עוזרת. למעשה אני מקבלת דקה 3.75 רצוף (כל 30 יום כמו שעון) כבר שנתיים. אבל רק מכיוון שב-5 חודשים האחרונים לא עברתי טיפולים (מכורח ולא מרצון - טיפול בבעיה רפואית אחרת שהתגלתה אצלי), אני מרגישה את ההשפעות של הזריקות הרבה יותר...אבל יש לי דימומים וציסטות והדבקויות כאילו אני לא לוקחת כלום. האנדו´ שלי מאד עקשן ופעיל גם תחת דיכוי עמוק. לפחות אני יודעת טוב מאד מה מצפה לי בגיל המעבר...(סיפרתי כבר לאמא שלי9

למעלה