סטריאוטיפים שאין להם מקום או קצת

סטריאוטיפים שאין להם מקום או קצת

מחמאות וקומפלמנטים לגברים, סטריאוטיפים שלנשים הייתה יד בהם והם הניתוחים הפסיכולוגים האלה שהדביקו לגברים תווית של מופרעות מסויימת ואני מוצאת שאת האבן הזו אפשר להפוך ולראות אחרת כשגבר מזיין כל מה שזז זה נשמע לא טוב אבל זה טוב כי הוא ניחן בהתנהגות שמשחררת את הנפש, והבריאות בזה היא שאת המעצורים שקיימים בכל אדם מכל מיני סיבות [ורובן קשורות במין--אני עדיין מאמינה לפרוייד] הוא מוצא להם מוצא וזה עצוב שיש את ה'אוייבת' הזו שגורמת לו לחזור בו ממעשיו שלא בצדק ושלא בלב שלם אז אני חושבת שהאשמה עצמית מתפלחת לו למראית [ולעיתים מאוד רחוקות נתקעת מצפונית] ואין לה מקום! כי אין אדם מאושר אם נוצרים כבלים. הרשות נתונה ביד רחבה.

אז אולי כולנו

נלך ונזיין כל דבר שזז למען עתיד טוב יותר לילדינו ולמען הרמוניה מושלמת של אנשים מאושרים נטולי כבלים?!!?!? הטענה כלפי אנשים [גבירם ונשים כאחד] בנוגע לסקס, היא לא על השחרור ולא על עצם הזיון עצמו, אלא על אנשים שמזיינים ומספרים, אנשים שמשלים אותך על מנת להשיג זיון, אנשים שמזיינים בעוד נשבעו אמונים לאחרת. אם זיון, לי אישית, אין בעיה, כל עוד כל הצדדים הנוגעים בדבר מודעים למהותו. אה, וברוכה הבאה

סתרת לעצמך עם ההערה האחרונה

וענית לעצמך הלכה למעשה הלהודות בזה שזיון משחרר משהו בנפש זה נשמע מטריד ונבזי אבל התאוריה יכולה להוכיח את עצמה או שלא ואז אולי המהות תתגלה ברוכה המגיבה

לא סתרתי את עצמי

הסברתי שכל הסטריאוטיפים שציינת בהודעה הראשית הם לא לגבי הזיון עצמו. לי, אישית, לא אכפת אם גבר שאני מכירה יזיין את כל הנשים סביבי. הנקודה היא שרוב הנשים נרתעות מזה [לא ממש ברור למה] ואז רוב הגברים מפתחים שיטה של לשקר, לרמות, ולסרבל את הקשר, על מנתת להשיג זיון. עם זה יש לי בעיה! שישתחררו בכיף, אבל לא על חשבון קשרים שקריים.

למעלה