סטריאוטיפים

The Grey Man

New member
סטריאוטיפים

שלום, במסגרת מחקר , אני מחפש מידע של סטריאוטיפים של "בית ספר". אשח אם תכלו לעזור לי ולתת לי על המאפינים של סטריאוטיפים של תלמדי בית הספר.(הכוונה חנון,הכוסית/המקובלת,המקובל וכו..) אודה לכם על כך.

Sperati

New member
קצת תשובות

כוסית=מקובלת מאפיינים: מצחקקת משטויות, בנים מתייחסים אליה כאובייקט מיני והיא רואה בכך פלרטוט תמים, בדר"כ מנת משכל לא גבוהה, אוהבת לרכל על 'חברותיה לקבוצה' ולרדת על 'פחותים' ממנה. מקובל (=ערס) בשביל להכנס לקבוצה הזאת אתה צריך לעמוד בכמה נתונים: לעשן, לשתות, לקלל לפחות 92850 קללות ביום שלפחות 70% מהן קוללות את המילה ז.י.ן או ה.ו.מ.ו. [ ה-30% האחרים צריכים לכלול את המילים א.מ.א, ח.ד.ר ו- ש.ר.ת ] חנון= ללא חיים, נמצא כל היום על המחשב, חכם, די מכוער, משעמם, מתחכם, חוכמולוג, מתעניין במחשבים. וונאבי ערסים (=חנונים הלא גאים בזהותם) מאפייניו דומים לערס הטהור, אך ניתן לזהותו באופן פשוט - הסתכל על שפת הגוף שלו. האם הפלרטוטים שלו עם אחת מהכוסיות מהשכבה נראים טבעיים? אם אתה עדיין לא רואה את ההבדל - המשך להסתכל, האם הכוסית צחקקה או אמרה "סתום ת'פה יא חננה"? יתרה מכך, ניתן לראות את אותו וונאבי ערס ממשיך בדבקות לבוא אל המקובלים ולנסות ליצור איתם קשרים חברתיים, (דבר שלא כל כך הולך לו)

למעלה