סטרייט - בי - גיי ???

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
סטרייט - בי - גיי ???

היה לי ויכוח עם חבר טוב שטען באזני בלהט ש"אין כזה דבר דו-מיני. דו-מיניים הם אנשים שעדיין לא השלימו עם הנטייה ה(חד)מינית שלהם!" אני בכלל טוענת שיש מעט מאוד גייז (וסטרייטים) מוחלטים - ושכולנו דו-מיניים ברמה כזאת או אחרת (ע"ע התס"מ, במאמרי הפורום). מה דעתכם? והאם יש הבדל בין גברים ונשים בנושא הזה?
mai

EyeSeeYou

New member
יש אנשים..

שאוהבים סוכריות בטעם תפוז
ויש אנשים שאוהבים סוכריות בטעם תות
ויש את אלה שאוהבים את שני הסוגים...

Liroy25

New member
לא יודע אם יש הבדל בין גברים לנשים

אולי רק פסיכולוגי, כי על פי מה שאני מכיר מסביבתי הקרובה נשים כן ינסו מגע אם אישה בעוד גבר לא יעלה על דעתו. (אגו לבעיותיו השונות) אבל להגיד שמרביתנו דו מיניים בהדחקה זה נראה לא מדויק ואפילו לא נכון. אני כן יכול להעריך ולהתרשם מיופי של בחורה, אבל מה שגבר מעורר בי (עיינו ערך "הנסיך") שום אשה מעולם לא הצליחה וקרוב לוודאי שגם לא תצליח.

מיכל3

New member
THE POWER OF LOVE

OF COURSE WE ALL BISEXUAL.. IT´S NOT NEW. THE THING THAT MATTER AT THE END OF THE DAY , IS WHO YOU´RE LOVE. BLURE WROTE A SONG ABOUT IT - ALWAYS SHOULD BE SOMEONE YOU REALLY LOVE..AND I THINK IT´S TRUE, IF YOU ARE IN LOVE WUTH SOMEONE, YOU REALLY DON´T MIND IF IT´S A BOY OR A GIRL.

dragonrider

New member
ההיפך../images/Emo34.gif

דו מיני הוא דווקא אחד המודע לקיום שני המינים וכל מה שהוא עושה זה ליהנות מהעולם כולו בלי רגשות אשם ותיעוב כל מה שעושה לי טוב (קצת אגואיסטי אבל עובד)

Liroy25

New member
מה קשור אגואיסטי?

למה חתמת איפה שהוא על טופס התחייבות למין אחד? תזרום עם מה שעושה לך טוב!

spainbar

New member
לא בדיוק... נהנים משתי העולמות

אבל מי אמר שבלי רגשות אשם ותיעוב ????????? לפחות מבחינתי אני יכול להגיד שיש כל הזמן תהיות ופקפוקים בקשר למה שעושה. (אבל אולי זה רק אני). ס´

EyeSeeYou

New member
אז אולי...

אתה גם לא יכול עדיין להגדיר עצמך כדו מיני, אלא כאדם שעדיין לא שלם עם עצמו, וזה הכי לגיטימי לדעתי. לא צריך להכליל, ברור שיש אנשים שלא שלמים עם זהותם המינית ולכן הם מהלכים על הגבול הדק. לא חושב שמישהו פה יחלוק על זה...

spainbar

New member
פה אתה טועה.

כי הפקפוקים והתהיות הם לא למה אני נמשך, אלא על איך אני עושה דברים או על עד כמה לעשות את מה שאני רוצה... אני כן יודע, שאני נמשך באופן זהה לנשים וגברים, אבל לא יודע מה בדיוק לעשות עם זה, לכן כרגע אני נהנה וממשיך הלאה, ואני אראה מה יקרה בהמשך. :} ס´

EyeSeeYou

New member
אז פספסתי את העקביות פה

התייחסת לרגשות אשם ותיעוב..איך זה מתקשר ללהיות שלם עם עצמך ועם משיכה זהה? ולגבי ההתלבטות לכאורה שיש לגבי מה לעשות ועד כמה...זה רק לגיטימי שאדם שיש לפניו מספר אופציות יתלבט. אם לא היית מתלבט הרי שהייתה לך העדפה ברורה..

spainbar

New member
לחלוטין !

קודם כל מתי אמרתי את המילה "שלם עם עצמי " - אני לא זוכר. ולמה התלבטות לכאורה ?? :} ס´

EyeSeeYou

New member
קרא את רצף הדברים

שלך ושלי ותבין
ההקשרים נראים לי ברורים ומאוד לא פתלתלים.

.m

New member
וטיפה´לה בהומור

הציטוט הזה פשוט קפץ לי לראש: "אליס: באיזו דרך עלי ללכת? השפן הלבן: לאן ברצונך להגיע? אליס: לא משנה לי. השפן הלבן: אם לא משנה לך לאן תגיעי, לר חשוב באיזו דרך תבחרי..." (אליס בארץ הפלאות)
mai

Liroy25

New member
הקראתי את זה בבר מצווה שלי!!!

חלק מהנאום לאורחים..

נ ו ש י ת

New member
../images/Emo127.gifמסכימה איתך...

כולנו דו-מיניים בפוטנציה.זה פשוט בא במינונים שונים אצל אנשים שונים. למעשה כולנו נמשכים כך או אחרת לשני המינים רק שחלקנו מחצינים זאת וחלקנו לא. אני בדעה שמי שכופה על עצמו מין אחד בלבד,עושה עוול רק לעצמו.. ולמה לא להנות משני העולמות? ואם כבר למה אנחנו בכלל צריכים את כל עניין המשיכה הזה?! בואו נמות כולנו זקנים מרירים אומללים ובתולים. "לא השלימו עם הנטייה המינית שלהם"... נו באמת...

ומי הוא חושב שהוא?

מי מינה את החבר שלך לאלוהים,ולמה הוא חושב שהוא יודע יותר טוב מאנשים אחרים מי הם ומה טוב בשבילם? אם בן אדם מקיים יחסים עם שני המינים ואוהב את זה גם ככה וגם ככה אז כנראה שהוא דו מיני,ואני לא ממש רואה על מה הויכוח הטיפשי הזה בכלל

girlcott

New member
ניראה לך שהיו כל כך הרבה טעויות אם

אלוהים הייתה אישה. נו באמת.

למעלה