סטרייט בן 18 שלא בטוח אם אני א-מיני או שפשוט אין לי חשק

Mister Nobody

New member
סטרייט בן 18 שלא בטוח אם אני א-מיני או שפשוט אין לי חשק

הי כולם
בעיקרון אני סטרייט, המשיכה שלי היא רק לנשים. מעולם לא קיימתי מגע מיני עם גברים (כל סוג של מגע מיני, אפילו לא נשיקות), אבל מהצד השני גם מעולם לא קיימתי יחסי מין (חדירה) עם המין הנשי.
אני לעתים ממש רחוקות מתחרמן מנשים ומפורנו (האוננות שלי היא ללא צפייה בנשים בפורנו או בכלל בבני אדם ש"עלולים לחרמן אותי" היא פשוט כזה "בשביל הכיף"), בד"כ אני מתאהב רק באישיות ולא מתייחס לקטע המיני (זה בכלל לא מעסיק אותי או קופץ לי לראש אלא רק בהזדמנות ממש רחוקה). אני לא בטוח אם אני א-מיני, או סתם סטרייט שעדיין לא נכנס למיטה עם המישהי הנכונה שתעשה לו את זה

אני פשוט לא יודע מה אני
אולי תוכלו לעזור לי להבין או פחות או יותר לדעת מה אני

תודה

hatzilonit

Member
מנהל
ברוך הבא
דווקא נשמע שאתה כן יודע "מה" אתה

לפחות, נכון לעכשיו.
אז למה לא להמשיך הלאה עם ראש פתוח?
לא ייעצרו אותך בגלל שאין לך כרטיס חבר באיגוד הסטרייטים\א-מיניים
.

כשתפגוש מישהי שתרצה להיות איתה במערכת יחסים, תחלוק איתה את ההתלבטיות שלך. אם היא תהיה מעוניינת, תוכלו לבדוק ביחד מה מתאים לך אישית ולשניכם כזוג.

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא

כמו שנכתב כאן, נראה שאתה די יודע מה אתה. ייתכן ואתה לא שם את האצבע על המקום המדויק, אבל באופן כללי, אתה לא רחוק.
כדי לדעת אם אתה א-מיני או לא, אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה נמשך לאחרות מינית. אולי לפעמים, אולי רק בסיטואציות מסוימות, אבל אם יש לך את המשיכה הזאת בכלל.
אם אתה מתאר משיכה לאישיות, כלומר לא משיכה מינית כל כך, ייתכן והגדרות של א-מיניות הן משהו שאתה יכול להזדהות איתו. אנחנו לא יכולים להגדיר אותך, זה רק אתה יכול להגדיר את עצמך לפי מה שאתה מרגיש.

אציין שהמשיכה שאתה מתאר, כמשיכה לאישיות, יכולה להיות משיכה רומנטית לאחרות, ללא מין וזה בסדר. יש הרבה שמרגישים כמוך ואין עם זה בעיה.

יש עוד הרבה דברים, אתה יכול לשאול אותנו ולחדד דברים נוספים אם תרצה. אנחנו נמצאים כאן תמיד ונשמח לעזור ולכוון עוד.

Mister Nobody

New member
תודה לשניכם על התגובה

בדיליי קל של יומיים (לא קיבלתי התרעה על ההודעה).
אני נמשך לבנות באישיות, לא מינית, זאת אומרת, אני מתאהב במה שהן ומי שהן ולא נמשך אליהן רק בשביל קטע מיני. בשורה התחתונה אני מרגיש די הרבה מבולבל ואתה (אתם) קלעתם בול למה שאני, אז אני מניח שאני א-מיני?

k500

Active member
מנהל
ייתכן

רק אתה תוכל לדעת אם אתה א-מיני, אנחנו יכולים רק לכוון ולתת לך הגדרות ועזרה, לא לדעת מה אתה עצמך מרגיש. אם קראת את ההגדרות כאן בפורום ובקישורים, דברים שנאמרו כאן ועוד ומשהו מזה נראה לך מתאים, אז מצוין.

אל תשכח שא-מיניות היא לא הגדרה אחת מקובעת וזהו. אתה יכול גם להיות א-פור או דמי-מיני ועל כך תוכל לקרוא כאן:
[URL]http://www.asexuality.org/wiki/index.php?title=Gray-A_/_Grey-A[/URL]

וכאן:
[URL]http://demisexuality.org/articles/what-is-demisexuality/[/URL]

ויש עוד דברים, אבל הכל תלוי בך, במה שימצא חן בעיניך, בזמן שתיקח ותקדיש לנושא ועוד. אל תשכח שזה לא נגמר כאן, אתה מוזמן להמשיך איתנו, בדיונים שישנם כאן, במפגשים שאנחנו עורכים, מניסיון של רבים, זה מוסיף ותורם רבות. ראה עצמך מוזמן

tomasth

New member
נמשך אליהן רומנטית או חברית ?

חברית הכונה החברה הכי טובה כמו אחות וכו.

למעלה