סטרייקפורס מנסים להוריד את סייבורג ל135

YardenBu

New member
סטרייקפורס מנסים להוריד את סייבורג ל135

ביקשו ממנה לההילחם ב135 אחרי הקרב שלה עם יאמאנקה. היא אמרה שהיא תנסה כדי שהיא תוכל להילחם יותר (ה135 עמוקה הרבה יותר מה145). 1. אני לא יודעת מי חי יותר בסרט, סטרייקפורס או סייבורג, כדי להגיע ל135 היא תצטרך להוריד לעצמה את הראש. 2. אם איכשהו היא באמת תצליח לרדת, לראוסי לא יהיה יותר לאן לברוח מסייבורג
וסביר להניח שכל ה135 הטבעיות ירדו ל125, אולי חוץ מקאופמן. ראיון עם סייבורג לקראת הקרב בדצמבר: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zjIsntfxW0c

AmitNHB

New member
היא לא צריכה להוריד את הראש. רק להוריד את

כמות המשקל שהיא מפמפמת בחדר כושר.

בראיון היא טוענת שהיא שוקלת 165 פאונד ביומיום

זה 75 קילוגרם. לא הייתי רוצה לפגוש אותה בסמטה חשוכה, ואני 110 קילו

moriarty

New member
אני עוד זוכר

איך שהיא הרימה את טיטו אורטיז מהמשולש לסלאם, סטייל רמפייג'. אף אחד לא יגיד לי שהיא לא משתמשת בסמים.

YardenBu

New member
סביר להניח. השאלה היא איך מורידים את כל

השרירים האלה עכשיו.

YardenBu

New member
שרה מקמן עולה לאט אבל בטוח ב135

המתאבקת האולימפית תילחם נגד היטומי אקאנו בינואר. אקאנו נחשבת ללוחמת קרקע, כש14 מתוך 18 הנצחונות שלה התקבלו בהכנעה. מקמן מגיעה לקרב בלתי מנוצחת, עם רצף של 4 נצחונות. אקאנו קצת יותר מנוסה עם 18 נצחונות ו8 הפסדים, אבל ההפסדים שלה בשנים האחרונות התקבלו מקרבות דבילים נגד יאמאנקה וסייבורג (הבדלי גודל עצומים). הימור שלי שמקמן תנסה לעמוד סיבוב או שניים ואז תיקח את אקאנו לקרקע. מקמן בגראונד אנד פאונד או בהכנעה. דרך אגב, רצות שמועות חזקות על קרב שהוצע לראוסי נגד מקמן, וראוסי סירבה. נראה לי שראוסי תופסת את מקומה כסונן של הבנות עם הפה שהיא פותחת על כולן וההתחמקויות שלה.

YardenBu

New member
קונן כפרעליה עושה סדר ב135 מרחוק

ראוסי עשתה סערה לא קטנה בקרב חובבי הwmma כשהיא אמרה שהיא רוצה (ושמגיע לה) טייטל שוט ב135. פרשנים רבים בינם לבין עצמם אם עכשיו זה העיתוי הכי מתאים לקרב כזה (שסביר שיצור באז גדול יחסית) או שראוסי צריכה קודם להוכיח את עצמה לפחות פעם/פעמיים ב135 (לא היה לה קרב mma אחד במשקל הזה). גם לוחמות מהמחלקה התווכחו ביניהן אם בכלל מגיע לה טייטל שוט לפי תקדים קונן, או שהיא צריכה להוכיח את עצמה מול שתי המתמודדות העיקריות בסטרייקפורס במשקל הזה, שהן כרגע קאופמן ודיוויס (אחרי הניצחון המרשים שלה על אמנדה נונס). מפה לשם טייט וראוסי כמובן לא הצליחו להשתלט על המילים שלהן ובין היתר העירו הערות על המראה החיצוני של קאופמן. המבוגרת האחראית (קונן) מעבירה בראיון ביקורת על טייט ועל ההתנהלות שלה עם איך שהיא מציגה את עצמה, כשהיא אומרת שלא כדאי לטייט לצפות לכבוד מצד גברים (טייט התלוננה על מחסור בכזה) כשהיא מציגה את עצמה בצורה זולה. גם מראוסי היא לא חסכה ביקורת, בעיקר על העובדה שראוסי יורדת ל135 לפני שהיא נלחמת בסייבורג. קונן עקצה אותה כשהיא אמרה שאולי ראוסי לא מספיק בטוחה בעצמה כמו שהיא אומרת, ושאם היא לוחמת אמיתית היא צריכה לנסות את סייבורג קודם (אני מזכירה שראוסי כבר אמרה שהיא יכולה לנצח את סייבורג
אולי בחלום). קונן גם מעודדת נשים להתחיל ללמוד mma, היא מתחילה גם ללמד mma. בקיצור, קונן מלכה
שתחזור כבר להילחם, לפני שיסגרו את מחלקת הנשים בסטרייקפורס. קישור לראיוןhttp://fcfighter.com/post/marloes-c...ng-on-camera-and-expect-people-to-respect-you

ממה שזכור לי

ראוסי אמרה שהיא צריכה בערך עוד 5 קרבות ושנת אימונים לפני שהיא לוקחת את סייבורג . ותכל'ס, נכון להיום, סייבורג אוכלת אותה והיא יודעת את זה. עם כל הכבוד לראוסי ולג'ודו והקרקע שלה,סייבורג מכונת עמידה, וגם יחד עם זאת אלופת עולם בסגולות בג'יוג'טסו. ראוסי צריכה עוד הרבה שעות מזרן ושק לפני שהיא תעלה ותתן פייט לסייבורג. לדעתי יש לה יותר סיכוי לנצח כרגע את סייבורג הבעל מאשר את סייבורג האשה.

YardenBu

New member
לא יודעת ממתי הראיון שאתה מסתמך עליו

נדמה לי שהראיון שאני מדברת עליו היה עוד לפני הקרב עם באד. היא אמרה שהיא יכולה לנצח את סייבורג, אבל בגלל שהיא רוצה לסדר לעצמה חוזה טוב יותר או איזו שטות כזו היא מעדיפה לחכות שהחוזה הנוכחי יגמר. אני איתך לגבי הסיכויים שלה לנצח את סייבורג כרגע. אם לראוסי יש סיכוי זה רק על הקרקע, וגם שם סייבורג מסוכנת.

YardenBu

New member
אם מישהו מתעניין באיגרוף נשים

הולי הולמס, שנכנסה בשנה שעברה גם לmma עם שני נצחונות ובלי הפסדים בינתיים, הפסידה את אליפות הוולטרוויט לפני כמה ימים לאן סופי מתיס. קרב נחמד עם נוקאאוט אכזרי בסוף. נראה לי שהיה צריך לעצור את הקרב קצת לפני, אבל אני לא ממש יודעת איך זה הולך באיגרוף. קישור לתקציר של הקרב: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SB61PDCw0RU#!

למעלה