סטריפטיז . . .

Crazy fairy

New member
סטריפטיז . . .

היי אנשים.. זקוקה לעזרה..אני רוצה להפתיע את החבר שלי..ואני זקוקה לכל השירים שאתה מכירים שמתאימים לאווירה . . . בתודה ענקית מראש.

נימשון

New member
שקט דממה

תני לו רק להביט בך, מנסיון הוא בקושי יצליח להחזיק את עצמו.

Crazy fairy

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif

הוא יהיה חייב!! אם לא..נמצא משהו שיחזיק אותו חחח

יש רק שיר אחד שעולה לי בראש...

you can leave your hat on
טנהנהנהנה טנהנהנהנהנה אווווווווווו יס!

Crazy fairy

New member
כןןןןןןן!!!

זה ה-שיר! שיר מדהים!!! זה בדיוק הסיגנון שאני מחפשת... אם יש לך עוד בסיגנון אשמח לשמוע.... תודהההההה

להלן כמה של"זים * :

1 - black velvet - של אלאנה מיילס 2 - one more time - הגרסה של טראויס לבריטני שפיץ 3 - Justify my love - מדונה 4 - כל שיר של ברי וויט 5 - כל נעימה של קני ג'י 7 - crying game - הגרסה של בוי ג'ורג' ונסתפק בזה * - שירים לשעת זיון.

magenta73

New member
מצטרפת ל-black velvet

יש גם אחלה שיר של טום וויטס שמתאים לזה, אבל לא נראה לי שזה העיניין... המ... Chris Isaak - Weaked Game INXS - I Need You Tonight MARVING GAYE - SEXUAL HEALING Love To Love You Baby-donna summer prince-kiss lady marmalade

magenta73

New member
לא

הרבה שירים שלו יכולים להיות טובים לסטרפטיז. מאוד סקסיים. אבל יש שיר אחד, הראשון או השני מהאלבום של heartattack and vine סקסיייייייייייי

bulb

New member
רק שלא תהיה לבחור הפתעה כמו בסרט

The crying game אז נעבור לפסקול סרטים עם בוריס קרלוף. אם כבר בנעימות רקע עסקינן ,אז אני בעד להגביר את הקצב: Get out of my dreams - Billy Ocean I think we're alone now - Tiffany Ride on time - Blackbox אזהרה: הפסקול של Flashdance גורר פסילה מיידית של המועמדת וסימה סלולרית לדראון עולם. תודה.

Vdrums

New member
בבקשה

Frankie Vallie - Can't take my eyes of off you Zero 7 - Destiny Percy Sledge - When A Man Loves A Women Alicia Keys - Fallin'

למעלה