סטרפטקוקוס B - יש היום כתבה

הי,

ממה שאני יודעת זאת בדיקה וגינלית, לוקחים הפרשה מצוואר הרחם ובודקים. מה שעוד שמעתי שבארה"ב זאת בדיקה שבשגרה עושים אותה בשבוע 35 כאן זה לא דבר שבשגרה. אני מניחה שצריך לבקש.

uti

New member
משטח GBS חשוב מאוד לבקש מהרופא

לעשות אותה, לוקחים קיסם אזניים קצת יותר ארוך נוגעים איתו בנרתיק וזהו זו הבדיקה, מאוד פשוטה ומאוד חשובה!!!!! מי שנשאית של החיידק חייבת בטיפול אנטיביוטי בחדר הלידה על מנת למנוע סכנות ממשיות לנולד. חשוב מאוד לדרוש מהרופא את הבדיקה הזו, בארץ כמו בארה"ב 30 אחוז מהנשים נשאיות ולא מודעות לזה בכלל.

HoGod

New member
נכון. גם הרופא שלי לא שלח אותי

מיוזמתו להיבדק, אבל ביקשתי ממנו והסתבר שאני נשאית
יש לי את תוצאות הבדיקה בתיק על כל המסמכים ע"מ להציג בחדש לידה.

כן מספיק לבקש.שאלתי את הרופא שלי

הוא לא התרגש ואמר אם תרצי נעשה לך את הבדיקה בהמשך(הבדיקה אמורה להתבצע לקראת סוף ההריון כי זה מצב שיכול להשתנות) ואגב,רק לפני כחודש שמעתי על מכרה שילדה בת שנדבקה

היי הייתי פה פעם והעלתי את הנושא..

בעקבות זה שגילו לי את הסטר' בבדיקה בבי"ח - זה לא נורא אם כן - כולה קצת אנטיביוטיקה לפני הלידה (או לפני האפידורל יותר נכון) אבל חשוב לבקש בדיקה וגינלית.. בהצלחה!!

אני קיבלתי הפניה לבדיקה הזו

ואפילו לא ידעתי מזה..כשהייתי במוקד שבוע שעבר הרופא נתן לי סדרה של בדיקות וביניהן אמר לי שיש בדיקת סטרפטוקוקוס... בלי שביקשתי ובלי כלום. כל הכבוד לו,

חמניה123

New member
איפה עושים את הבדיקה , אצל

הרופא המטפל או בקופ"ח ? (במקרה שהוא לא נמצא בקופ"ח) ?

עוד דבר.... ../images/Emo70.gif

גם אצלי גילו את זה, והרופא נתן לי מרשם לאנטיביוטיקה, שאני צריכה לקחת במשך שבוע, מלבד האנטיביוטיקה שאקבל בחדר לידה. שם הכדורים שקיבלתי הם penibrin forte.

למעלה