סט כוסות מדידה - שאלה

הפבלובה

New member
סט כוסות מדידה - שאלה

אני זקוקה לסט כוסות מדידה חדש - סט של כוס, חצי כוס, רבע כוס.. עדיף מנירוסטה.הבעיה היא שכל הכוסות מגיעות במידה של 250 מ"ל לכוס אחת - כוס סטנדרטית היא 240 מ"ל, חיפשתי בכל מקום אפשרי ונראה שסט כוסות של 240 מ"ל אינו קיים משום מה. האם למישהו יש או מישהו ראה ויודע היכן ניתן למצוא סט כוסות מדידה של 240 מ"ל? כן, ההבדל הוא מזערי אך בכל זאת אני מעדיפה כוס של 240 מ"ל. באמת שחיפשתי כמעט בכל מקום אפשרי... זה נורא מוזר שבשום מקום לא ניתן למצוא.. אשמח לקבל עזרה - אפילו אם אין בארץ אך ידוע לכם על מותג שניתן לרכוש מארה"ב (אולי "מרתה סטיוארט"?) שקיים אצלו סט הכוסות הנכסף - אנא אמרו לי. תודה רבה!דרך אגב, משום מה, מקש ה"אנטר" אינו עובד..אין לי מושג למה מקש האנטר אינו עובד באתר הזה כששולחים הודעות מהסלולרי... רק פה נתקלתי בבעיה הזאת..עמכם הסליחה על ההודעות, כשאני מנסה לכתוב משפט חדש, בזמן שליחת ההודעה המרווחים נעלמים.

bali

New member
מנהל
נראה לי שהסטים האמריקאים תואמים ל 240 מ"ל

הייתי מחפשת באתר EBAY ודומיו ובודקת אם מצויין מהי מידה של כוס מלאה בסט הנבחר.

הפבלובה

New member
באיביי ניתן למצוא סטים

אבל אני לא רוצה להזמין מהאינטרנט, התכוונתי שמישהו יקנה לי את המוצר ישירות מהחנות, ללא בעיות מיותרות..
אם למישהו ידוע היכן מוכרים.. יש רשתות גדולות וזולות כמו "טארגט" וכו'..
אני אנסה להתקשר למספר חנויות בארץ אך לצערי אין לי ציפיות..

התצוגה תקינה

אל הפבלובה
למרות התצוגה אצלך אבל אצלינו יש מרווח. בנושא אכן כוס דווקא 240 וההבדל עשוי לגרום ליובש לדוגמה אם המתכון 4 כוסות קמח הפער נכפל ולא מאוזן במספר הביצים וכדומה.

הפבלובה

New member
הבעיה אינה ברווח שבין המילים אלא

שאיני יכולה לרדת שורה. מקש ה"אנטר" אינו עובד.
אני לא יכולה לרדת לשורה חדשה..

למעלה