סט כלים חדש

סט כלים חדש

אני מוצאת את אמא שלי כל פעם מתוסכלת מכלי הבישול שיש לנו בבית....כבר שנים שלא החלפנו למשהו חדש אני רוצה לקנות לה מתנה אני מעוניינת בדברים בסיסים וחשובים, למשל כמו ווק, מחבת וסיר.....אם אתם חושבים שיש משהו אחר שכדאי, אשמח לשמוע... בגלל כל מני בעיות בריאותיות במשפחה-כן חשוב לי לקנות כלים בסגנון הטפלון כדי שהאוכל לא ידבק, ולא נצטרך להשתמש בהרבה שמן בטיגון/בישול. מצד שני, הבנתי שזה ממש לא בריא (ואפילו מסרטן, כך היה כתוב במחקר) להשתמש בטפלון בטמפרטורות גבוהות. לכן צריך נירוסטה...? לא...? מה אתם יכולים להמליץ לי? מה כדאי טפלון/מה נירוסטה, וגם כן חשוב-איפה לקנות?? לא אכפת לי אם זה לא של חברה מוכרת, העיקר שלא יעלה המון ויעשה את העבודה... תודה, חג שמח!

benny99

New member
כלים

שלום, אם את מחפשת ווק, או סיר קדרה טוב, או אפילו סירים קטנים דקורטיביים שאפשר להגיש בהם אוכל לשולחן אני יכול לתת לך פרטים של היבואן של כלים מברזל יציקה. הכלים הם מברזל מלא, והם כבדים. היתרון למשקל שלהם הוא שהם אוגרים המון המון חום ואם נותנים לכלי להתחמם טרם שמים בו בשר ו/או אוכל אז הוא לא מתקרר וצורב את הבשר כמו שצריך. אני אישית קניתי ווק עם מכסה, פלטת פסים וסירי פויקה קטנים. המחיר ממש זול וכדאי. אחרת, את יכולה להתעדכן במבצעים שיש בערוץ 21 (הקניות) מידיי פעם על סירי סולתם רדד. המבצעים כל הזמן חוזרים, כמו כן יש חנות סירים סוג ב' של סולתם רדד ביקנעם ששם בהחלט המחירים סופר זולים והאיכות טובה כי מדובר בסולתם רדד. לפעמים אפילו לא רואים את הפגם בגללו הסיר סוג ב'. לפרטים נוספים את יכולה ליצור קשר במייל balman@012.net.il בן

למעלה