סט סרוג שסיימתי השבוע

wildspirit

New member
ווי ווי ככה ולא דיברת מילה??

איזה יפה חבלז פעם הבאה אין לצאת מכאן בלי להשכיל אותי לפני

בונבון11

New member
../images/Emo46.gifשאלה לגבי מחיר

בקה בוקר טוב. הסט שעשית מקסים. בכמה את היית מוכרת אותו? יש לי בעיה של אנשים שלא מעריכים עבודת יד וחושבים שבשביל לשלם אפילו 200 ש"ח על שרשרת ענפים עם צמיד תואם, או צמיד סרוג כמו שלך רק יותר רחב אני מוכרת בין 100 ל- 120 ש"ח זה צריך להיות מינימום עשוי מכסף . מה הבעיה שלהם? האם אני טועה במחירים??? ראיתי בקניון השרון בנתניה שרשראות ענפים שנמכרות בחנות ב- 240 ש"ח. ולדעתי אף אחת לא תרים גבה בגלל שזה "חנות". אבל ברגע שזה דוכן אז חושבים שזה צריך לעלות 30 ש"ח. מה עושים?

wildspirit

New member
בונבון, חבל על העצבים../images/Emo9.gif

אני מבינה בדיוק את הבעיה שלך כי זה מה שכל הזמן קורה יש אנשים שיהיו מוכנים לשלם לך את המחיר שאת מבקשת ויש שלא יסכימו אין מה לעשות... נכון לחנות יש שם ואנשים בחנות ישלמו יותר, כשהם מגיעים לדוכן הם אכן חושבים שזה יהיה זול יותר... לכן אין מה להתעצבן כי אין מה לעשות, פשוט להכניס למודעות של האנשים שזה שיש לנו דוכן לא עושה אותנו לזולים יותר
אני מאוד מבינה אותך כי זה קרה לי וקורה לי ועוד יקרה... אבל מה שאת חייבת לדעת זה שאין מה לעשות ואסור להתייאש וחייבים להמשיך. אסור לתת לאנשים להוריד לך את החשק והרצון להמשיך. תאמיני במה שאת עושה, תאהבי את מה שאת עושה ובסוף תראי שזה ישתלם לא לוותר
יום של דבש

ב ק ה

New member
ראיתי אתמול בשילת צמיד זהה נמכר ב..

לא תאמינו 195 ש"ח 195 שקל צמיד סרוג

zoharle

New member
צודקת בהחלט. . . ../images/Emo70.gif ולא רק זה יש

כאלו שחושבים שבגלל שמדובר בתכשיטים מחרוזים אז זה לא צריך לעלות הרבה. לא חושבים אולי לא מדובר בחרוזים פשוטים, אולי זהו תכשיט שלוקח הרבה זמן וצריך לחשוב גם על זמן עבודה. כמו כן, טליה צודקת
אסור לוותר

חרוזיתה

New member
בקה! הסט הסרוט שלך מהמם!!!

באיזה חוט את סורגת?ותגידי...איך את משחילה את החרוזים....כל כמה עיניים? איך סורגים צמיד כמה עבה...? תודה!!!! חרוזיתה! אביב הגיע גשם בא.

סליחה, אבל תמיד חשבתי שזול יותר

לקנות בדוכנים כיוון שהם פטורים ממיסי הארנונה ודמי השכירות הגבוהים, טעיתי? הרי יש בפירוש הבדלי מחירים בין חנויות בקניונים לבין חנויות בודדות!

אבל!!!

מה שקורה בחנויות, זה לא שהתכשיט יקר יותר בגלל כל המיסים והאלה אלא בגלל שהחנות מוסיפה למחיר הטבעי של התכשיט עמלה על זה שהיא מוכרת אותו... תכשיט שרציתי למכור ב30 ש"ח בחנות המוכרת רצתה למכור ב-50... רק כי הם לא רוצים לצאת פרייארים

ב ק ה

New member
WOW כמה שאלות- מוכנה להסביר

החוט = חוט מתכת דק משחילים חרוזים על החוט ,בערך 1 מטר מתחילים לסרוג שרשרת עיניים כאן עשיתי 7 עיניים מי שרוצה עבה יותר תסרוג יותר עיניים ומי שפחות אז פחות עיניים ואז השורה הבאה היא שורה של חצאי עמודים בשורה השלישית מתחילים לשלב חרוזים ודואגים שהם יופנו לצד אחד של הסריגה בשורה החוזרת אני לא משלבת חרוזים אלא בודקת שמספר העיניים נשאר זהה למספר שאיתו התחלתי אם לא אני משלימה את מספר העיניים או מחסירה ואז שוב השורה הבאה משלבת חרוזים בהתאם לרמת הצפיפות שאני רוצה אני לא אוהבת את זה צפוף מידי זה עיניין של טעם וכך ממשיכים עד האורך הרצוי סוגרים בשתי שורות ללא חרוזים ומשלבים סוגרים בהתאם לטעם מקווה שהסברתי טוב בהצלחה

למעלה