סט של כל השלושה במחיר נחמד

Y. Welis

New member
סט של כל השלושה במחיר נחמד

במיתוס מוכרים עכשיו סט של כל שלושת הסרטים, כנראה בגירסאות הקולנועיות + תוספות על עשיית הסרטים, ב-300 ש"ח נטו. מחיר יפה לכל השלוש, במיוחד שהחדש עולה לבדו יותר מ-100.

moe777

New member
כנ"ל,

בתנאי שלא אצטרך למשכן את ההורים לשם כך.

LeAnNe

New member
זה DVD?../images/Emo4.gif../images/Emo62.gif

מה קרה לוידאו הישן והטוב?

aniviel

New member
חח יש בעיתון של YES

החדש, בדף האחורי, מודעת אבל לוידאו חח

cobainos

New member
אני ראיתי שיש גם לוידאו

בענק הוידאו בראשון.ובטוח יש גם בבלוקבאסטר

Y. Welis

New member
בלי הסאונד זו חויה הרבה פחות חזקה

חוץ מזה DVD ירד ל-300 ש"ח שזה ממש כלום (לפני 6 שנים קניתי וידאו ב-1,500!). עם עוד תוספת של 300, הוא גם ינגן תקליטורים עם קבצי AVI.

cobainos

New member
../images/Emo45.gif דיוידי בימינו זה גרושים

ולכן אני הולך לקנות אחד לחדר אחרי הסדר שאני אעשה בו וכל התקופה עד הגיוס להריץ אץ הטרילוגיה איזה 20 פעם!

Y. Welis

New member
בוודאי - סראונד 5.1, איכות DTS

וכן DSS (או משהו בדומה - שני הסטנדרטים הקבועים לסאונד דיגיטאלי בסרטים), בעוד שקלטת וידאו כוללת סאונד מונו. וידאו סטריאופוני הוא עניין נדיר מאוד בארץ, וכמעט כל הקלטות של כל הסרטים שניתן לקנות או להשאיל בארץ הן במונו. מי שלא ראה סרט על מסך קטן עם סאונד מרחבי (סראונד באיכות דיגיטאלית מ-6 רמקולים), לא יודע מה זו חוויה של קולנוע ביתי. זה עולם אחר לעומת הוידאו.

Galadriel 3000

New member
הו..... לי יש רק 2 רמקולים גדולים

ואני מסתדרת יפה מאוד. מזה 5.1 וDTS ןDSS? אף פעם לא בחרתי אותם... מה הם עושים?

Y. Welis

New member
אלה סטנדרטים של סאונד דיגיטאלי

אם יש מגבר שיודע לפענח אותם ולהשמיע אותם כמו שצריך, החוויה שמתקבלת מהסרט שלמה יותר ואיכותית. כדאי לחפש מערכת של 5.1 רמקולים (5 קטנים ואחד לבאס). ראיתי בחוברת הויזה שיש כאלה ב-400 ש"ח בלבד.

Galadriel 3000

New member
הו, זה כבר לא הקטע שלי...

לזה דואג אבא שלי. אם לא מפריע לו אז חפיף, 2 רמקולים זה נפלא, והם עושים רעש מעולה! (ואף פעם לא הבנתי מה זה באס ברמקולים... מה זה?)

Y. Welis

New member
באס הוא צליל נמוך, כמו הימהום

או ז'ז'ז'ז'... כאשר הוא נמוך מאוד זה מורגש בגוף כתנודות (בבטן למשל), וזה כמובן מחזק את חווית הצפיה.

Galadriel 3000

New member
אה. אני אף פעם לא מרגישה את הבאס...

אנשים אומרים לי שאיזה באס טוב יש לנו ברמקולים, ואין לי מושג למה הם מתכוונים...

Y. Welis

New member
אז יתכן שהשמיעה שלך שונה

אבל זה גם דבר שאפשר ללמוד עם הזמן, ולשפר.

Galadriel 3000

New member
האם נכונה השמועה

שמקבלים את הקופסא הנחמדה הזו (שמוציאה לי את העיניים כל פעם שמישהו שם תמונה שלה) אם קונים את שיבת המלך בדיוידי? כי על אחוות הטבעת לא שילמתי, כי קיבלנו מתנה מענק הוידאו, על שיבת המלך אני לא אשלם, כי קונים לי אותו ליומולדת, וככה אני משלמת רק על שני הצריחים. ככה שאני יוצאת בהנחה, אז עכשיו חסרה לי רק הקופסע
אז נכונה השמועה?

למעלה