סיאטל הוליווד

Am I Inside

New member
סיאטל הוליווד

למה לעזאזל יש איזה 3 סרטים על קורט קוביין (שאחד מהם זה Last days,שמי שצופה בו מסוגל להתנזר מאכילת קורנפלקס לכל חייו,לחתוך לעצמו את הורידים,ואז ללכת לטבול בנהר) ועל ליין אין אפילו אחד? לדעתי הוא היה צריך להשאיר מכתב התאבדות בסגנון Love Hate Love ואז היו מביאים את קורטני לאב שתשחק את דמרי פארוט והיינו סוגרים איתה מעגל,המכשפה..חח

everynormal

New member
דבר ראשון

על ליין נכתבו כבר שתי ביוגרפיות, ואפילו מתוכנן לצאת סרט על ליין שמבוסס על הביוגרפיות האלה [עדיין לא ברור אם זה שמועה או לא], וחוץ מזה, למה נראה לך שזה טוב שיהיה עליהם סרטים? עשו מהמוות של קורט קרקרס תקשורתי וזה כבר ממש לא לעניין, טוב שאצל ליין זה לא ככה ואני באמת מקווה שלא יעשו עליו סרט, וחס וחלילה שקורטני האיומה תשחק את דמרי

Am I Inside

New member
אני מקווה

יצא לי לראות את הסרט About a son על חייו של קורט קוביין,ובזכות הסרט הכרתי אותו יותר,למרות שאת צודקת יש בזה צדדים רעים (הסרט על ג'ים מוריסון למשל,שעשו אותו ממש ממש ממש ממש ממש ..לא רוצה לומר..)

niroxman

New member
לדעתי

העולם אוהב לעשות סרטים על מוסיקאים שכתבו שיר אחד טוב, שהוביל לכך שהאלבום יהיה טוב אבל בערך כל השאר זה נפילה. אני שונא שאומרים לי - האנפלאגד של נירוונה הכי טוב בעולם. זה עניין של טעם אבל היי, לפחות השרים באנפלאגד של אליס הם של אליס. בכל מקרה.. אליס אין צ'יינס היו פחות מוכרים נירוונה, מה שקצת מדכא. כי אולי לא כל השירים(כל השירים, כמעט אף אחד) היו רדיו, אבל יש להם שירים עם איכויות. יש קשר בין המילים, יש מסרים, יש איכויות שירה ועיבוד, למרות שהם עשו זאת בדרך שלהם, האנמיינסטרימית אבל המיינסטרימית בדרכה. אני חושב שגם המוות ה"מסתורי" של קורט קוביין הוא פאקטור, במיוחד בגלל שהוא היה כ"כ צומי שלדעתי הוא שכר את הרוצח שירה לו בראש ויזריק לו 3 מנות מוות של הרואין. סתם.. לא יודע גם לא מעניין אותי. אל תתפלא. אבל ליין לפחות הכיר בזה שסמים זה חרא והוא לא השתמש בזה כמשכך כאבים, הוא השתמש בזה כי הוא עשה טעות בנעוריו ושילם על זה בחייו.

everynormal

New member
אני מסכימה בערך

דבר ראשון, נכון שאליס היו פחות מוכרים מנירוונה ויותר כבדים, אבל הם גם נחשבים לאחת מארבע להקות פורצות הדרך של הגראנג', וגם היו להם להיטים- ד'ם בונז, ווד, מן אין דה בוקס, רוסטר...... בסצנת הגראנג' הם נחשבו למיינסטרים [כי גראנג' זה לא מיינסטרים] חוץ מזה קורט מת בשיא ההצלחה שלו, לעומת ליין שמת לאחר שהגראנג' כבר דעך לגמרי ואליס היו בהפסקת פעילות ממושכת, אני בטוחה שאם ליין היה נפטר בניינטיז בפריצה של אליס, היו יותר זוכרים אותו

בדנתמ

New member
ואגב מוכרים...

בגלל כל העניין של העיתוי בו קורט קוביין מת, הם באמת זכורים כיום כיותר מוכרים. אבל גם אליס אין צ'יינס היו מוכרים ברמה שכל מי שהיה שומע רוק בשנות ה90 (ולא רק גראנג') היה צריך לחיות בבועה בשביל לא להכיר אותם. הם הלהקה הראשונה מהסצנה של סיאטל שקיבלה אלבום פלטינה. פלטינה בחו"ל, למי שמבולבל, זה מעל מיליון עותקים. ואני לא חושב שבהכרח היה פשוט לחזות בתקופה בה הגראנג' היה בשיאו וקורט קוביין היה בחיים, מי משתי הלהקות האלה תזכה להכרה יותר נרחבת היום.

למעלה