סיאמית, רומי !!!!

אור/2

New member
סיאמית, רומי !!!! ../images/Emo39.gif

סיאמית, מזמן לא שמעתי..... מה שלומך? תתחדשי על החלפת השם. חזרת לרצף עבודה? נגמרו החגיגות? ספרי לי קצת חדשות, שם של ספר חדש..... שיהיה יום של כף!!!! עם הרבה
רומי , מה עם אמא שלך, מתקדמת / משתפרת? מה חדש אצלך, איך עובר לך הזמן? שיהיה יום שכולו טוב!!!
ביי.....

RomiVais

New member
אור יקרה!! ../images/Emo24.gif

התגעגעתי יקירתי!!
אמא שלי פחות או יותר אותו הדבר, אני לא אורה שינויים, אבל זה קצת חיובי, כי לפחות אין שינויים לרעה והמצב יציב. אצלי אין חדש, הכל שיגרתי וממש ממש רגיל.
מה איתך אור? ומה שלום בעלך? יש שינויים? שיהיה לכולם יום נפלא, מלא
ו-
רומי

סיאמית

New member
אורצ´וק ../images/Emo24.gif

השבוע יש לחץ נוראי בעבודה אז אני חוזרת מאוחר הביתה כל יום
מה שלומך?!?! התאוששת מהבר-מיצווה? ספר חדש - "זמן פציעות" של יעל איכילוב... מאוד נחמד וזורם. זהו, אני חייבת להתנתק עכשיו, אוהבת אתכם!!!!

אורית...2

New member
יש ספר של יעל איכילוב??? ../images/Emo63.gif

בוקר טוב סיאמית ! מה זה הספר הזה ??? כי אני מכירה "יעל איכילוב" שלמדה עם הבן שלי עוד מהגן, היו שכנים שלנו, והיתה לה תאונה בדיוק מול הבית שלנו...זאת היא??? ממתי הספר ??? זה היחה לפני הרבה שנים, וזאת היתה טרגדיה... כי היא היתה ממש ילדה קטנה נדמה לי בכיתה א´ או ב´ ומי שפגע בה ,היה ידיד שלנו...שמאחרי התאונה....הוא לא היצליח להתאושש והם עזבו את האיזור,לא ראיתי אותם מאז. אבל יעל עברה שיקום ממש רציני,וגם עברו דירה ובאמת לא פגשתי את אמא שלה הרבה זמן לדעת מה שלומה...תכתבי לי בבקשה אם זה הספר עליה? ובאמת שיהיה לנו היום יום "שקט" יורד גשם בחוץ...אני יושבת עכשיו ב4 לפנות בוקר עם כוס קפה "מריחה" את "האוויר" הנקי...ומקשיבה לגשם...הלוואי והשנה יהיה מלא גשם !!!! ביי לכולם !!!

RomiVais

New member
אורית - בוקר טוב!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

מה שלומך? ומה קרה שאת ערה בשעה כזאת?? אני מקווה שהכל בסדר !!!! וואו, עכשיו אחרי מה שכתבת גם אני סקרנית לדעת לגבי הספר שסיאמית קוראת! זו נשמעת ממש טרגדיה... אני לא מאמינה שיורד אצלכם גשם, אני יושבת פה עם המזגן עדיין.....
תהני מזה, זה נשמע ממש כיף.
שיהיה לכולם המשך לילה טוב ויום נפלא, רומי

??‡???

New member
בספר הזה יש תאונת דרכים¡

ועל יעל איכילוב כתוב מאחורה שזהו הרומן השני שלה ושהראשון נקרא ¢נסיך לבבות אדום¢® מוכר לך¿ בכל מקרה¬ אני נהנית ÷¨

אורית...2

New member
לסימני השאלה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

סיאמית עם סימני שאלה
(יצא לי חרוז...?) לי לא מוכר אבל אני אשאל את הבן שלי, יכול להיות שהוא בקשר ...נראה. ביי..ותמשיכי לעבוד...

אורית...2

New member
הבן שלי אמר שזאת לא היא ....

השם משפחה שלה היה אחר, והוא לא זוכר מה אבל לא איכילוב..."יעל" בטוח שם משפחה הוא לא זוכר...מחר הוא יביא את הספר מהסיפריה ונראה..ביי

anat11

New member
אות חיים והערה בענין יעל איכילוב

כן, כן, אני חיה. אפילו נושמת. לא בלי קשיים - אבל רק כאלו שנובעים מאכילת יתר בתקופת החגים. בדר"כ אני מעדיפה בפורום הזה את תפקיד הקוראת, שקופצת רק פה ושם למים, אבל בחודש האחרון נוספה על זה נסיעה שלי לחו"ל (טוב, שתי נסיעות, חופש ועבודה, בהפרש יומיים, אבל מי סופר) כך שקצת התנתקתי. אבל טרחתי לקרוא אחורה רבות מההודעות והן עושות טוב על הלב. כרגיל, נותרתי מעריצה שרופה של רומי ושל סיאמית. פוסטרים שלהן תלויים על קירות החדר. חבל שאני לא נשמה כזו (ו/או בעלת כשרונות כתיבה כאלה). אבל בראו אותנו בכל מיני וריאציות, על הטוב והרע שבכך, ויש להשלים עם זה.... חוץ מזה, הכל בסדר, טפו טפו. האבונקס נכנס לשגרה ועברתי שדות תעופה שונים ומשונים עם המזרקים, בלי להניד עפעף. עם כל הידוק בדיקות הבטחון, איש לא טרח להתעניין בחומרים הביולוגיים שאני עומדת להזריק לדיילים בטיסה, מה שנראה לי קצת תמוה, אבל לי אישית ההתעלמות היתה נוחה כמובן. לגבי יעל איכילוב. במקרה אני מכירה אותה. שם משפחתה המקורי אינו איכילוב. היא נישאה לארז איכילוב ומכאן שם המשפחה שלה. יתכן שזה נותן תשובה לשאלה שעלתה פה. אפרופו ספרים, גם אני קוראת לא מעט, והאחרון שקראתי ונהניתי ממנו היה "שנת הבשרים שלי" של רות אוזקי. אריאנה מלמד נשפכה מהתלהבות ממנו. שיהיה לכולם סופ"ש מצוין, ענת

RomiVais

New member
ענת יקרה - כמה טוב לראות אותך כאן!! ../images/Emo24.gif

איזה אושר ל"שמוע" את "קולך"!!! התגעגעתי, ואני שמחה לשמוע שהכל בסדר!!
איך היה בחו"ל? איך הולך בעבודה? ובחיים בכלל? לא צריך כישרון או שום דבר מיוחד כדי לכתוב כאן, כל אות וכל מילה תמיד מתקבלים בברכה!! ותודה על המחמאות יקירתי!!
שיהיה גם לך סוף שבוע נפלא, ואני מקווה לשמוע קצת ממך... אל תיעלמי לנו, טוב?
שולחת לך חיבוק גדול
רומי

סיאמית

New member
ענתוווווווושששש!!!!!!! ../images/Emo24.gif

שלום לך! איזה כיף שאת פה
התגעגעתי... שנת הבשרים שלי - גדול!!! אחד מהטובים שקראתי בשנים האחרונות. ועכשיו, נא לקרוא את "כסא הקשירה"... מ-ע-ו-ל-ה! ~א~ המום מהכמות של הספרים שאני קוראת ולפעמים גם מתלונן על זה שבמקום להסתכל עליו בתשוקה בעוד הוא רואה חדשות, אני מעיזה לקרוא. ועל כך אני תמיד עונה לו: "ועל זה שאני עוזרת לך בתשבצים אתה לא מתלונן... נכון!?!?!, מאיפה כל הידע אתה חושב?!?!?! ו"זורחת במזרח ושוקעת במערב", 3 אותיות, זה - "שמש"!!!". שמחתי לשמוע שטיילת ושהכל עבר חלק... נשיקות!!!!

למעלה