סיאנסים

menmen28

New member
סיאנסים

שלום אני בן 30 כאשר הייתי בן 14 אולי 15 בכיתה בסוף הלימודים עשינו סיאנס עם ספר תורה ומפתח עכשיו אני לא כ"כ חושב שזה פעל אבל חלק מהילדים נבהלו וברחו באמצע אני נשארתי בכיתה באותו תקופה אני ממש הייתי חולה נפשית פחדתי מזה ממש כמה שנים אולי שנתיים ולא הייתי בטוח האם זה היה מעשה קונדס עכשיו קראתי את הספר המסקרן של יצחק מזרחי סיאנס וגלגול נשמות נאמר בספר שאפשר לעשות סיאנס רק לפי הכללים וזה לא מזיק כלל ונאמר גם בספר שרוחות מטרידות את נפש האדם כאשר עורכים סיאנס כמו שאני שערכנו כאשר הייתי ילד עכשיו אני מקשר את זה אלי בגלל חוסר שקט בחיי שתוקף אותי לעיתים אז אני רצתי לעשות חווה מתקנת לערוך שוב פעם סיאנס עם משהו בעל נסיון רב ואולי הוא גם יוכל לשחרר ממני את הרוח הרעה שבי אולי אני כבר משאר כיום אני מרגיש טוב כי אני לאחר טיפול וגם כאשר ספרתי לאשתי ואמי שברצוני לערוך שוב פעם סיאנס אז הם אמרו לי מה עוד פעם אתה רוצה להשתגע מזה וזה מסוכן זה המצב יש פה משהו שיוכל לעזור לי בכל הבלבובל הזה? ויוכל להמליץ לי על איזה מדיום ז"א משהו בעל נסיון בסיאנסים ולא איזה חבורת ילדים או שרלטנים משהו רצני אשמח ? אני מודה לכם על התיחסותכם

סיאנס..שייך למגיה

תקשור זה משהו אחר מי שפה מתקשר עם ישויות של אור הספר עליו אתה מדבר, שלא קראתי, אבל זה לא ממש האורים והתומים של העידן החדש.... סיאנס זה טכניקה שלא דרושה כיום...כי התדרים התחלפו וכל מי שרוצה יכול ללמוד תקשור,

למעלה