סיאנס שיצא משליטה...

RainBird

New member
אין חשש שלי לדוגמא זה יקרה, כי אני משתמש בשיטות הרבה יותר יעילות לשיחה עם מתים מאשר קרטון עם אותיות. אנשים, תקראו ספר. זה מה שיש לי לומר על כל הסיאנסים האלו. הסיאנס לא יצא משליטה- הם קיבלו בדיוק מה שהם רצו. הם רצו לשמוע מ"הרוח" והכוס זזה. למה הם ציפו בדיוק? שהיא לא תזוז? זו תופעה ידועה. הם ביקשו משהו וכשהם קיבלו משהו שהם רצו הם כ"כ חששו שהם ישר ברחו. זו הסיבה לא להתעסק בדברים שלא מבינים. ארדן

MetalSinagouge

New member
רגע, למה שהכוס תזוז?

(לא ראיתי את הוידאו אבל אני מתאר לעצמי מה הוא מכיל). ז"א יש סיבה לרוח לבוא לבית של חבורת מושתנים בני טיפש עשרה שאין להם מה לעשות חוץ מלקרוא "מתכון מיסטי" באינטרנט ולבצע אותו?

RainBird

New member
פעמים רבות, תת המודע שולח מסרים באמצעים שכאלו גם לאנשים שאין להם מודעות או יכולת. הם רצו סימן ופלא, למרות שלא יכלו לקבל אחד מבלי להכנס לחרדה, הם קיבלו בדיוק מה שהם רצו. ייתכן שיש גם רוח שרוצה ליצור איתם קשר, מכל מיני סיבות. וייתכן שזה אחד מהאבות הקדמונים שמתגעגע לטעם הקולה על לשונו (לפי הוודון למשל, זה הגיון מושלם) וייתכן שזה אף אחד מזה וזה סתם זיוף כדי לשגע אנשים באינטרנט. וייתכן שהכוס החליקה פשוט. גם זה קורה אתם יודעים.... "הבנה היא חרב עם שלוש פיפיות. הצד שלך, הצד השני, והאמת." ארדן.

MetalSinagouge

New member
נשמע אפשרי, העניין עם התת מודע.

אישית אני לא לומד פסיכולוגיה אז אני מייחס לתת מודע את כל ניסי העולם, אבל כמו שאמרת זה הצד שלי של החרב.

swamplord

New member
אוי נו באמת...

אני מתערב שזה סתם מבוים. בטח חיברו איזה חוט לכוס או משהו.

Jerald_Admonds

New member
זו בדיוק הבעיה!

הרעל המתועש הזה צריך לפגוע גם בבריאות של רוחות?

../images/Emo207.gif

שני דברים: מה אתם אומרים על עטלפים? מה הם מייצגים עבורכם? מה הם באים להגיד? דבר שני: איזה שיטות יש לחיזוק האינטואיציה? תודה :]

Jerald_Admonds

New member
השיטה הכי טובה שאני מכיר

היא לבטוח בה, וככל שאת סומכת עליה ונותנת לה מקום בחייך היא 'מרגישה' יותר בנוח לבוא לידי ביטוי. ככל שהיא באה יותר לידי ביטוי ככה את לומדת יותר לזהות אותה על כל גווניה השונים ובכך העבודה שלך איתה משתפרת. אם את מעוניינת לחזק אותה באופן יותר ספציפי לתחום מסויים אז זה דורש כמובן עבודה ממוקדת באותו התחום- כמו לדוגמא- יש תרגול שמשתמשים בו באומניות לחימה מסויימות שבו את עובדת עם בן זוג, כאשר אחד אקטיבי והשני פאסיבי. תפקידו של הפאסיבי הוא לעצום עיניים ולהיות קשוב לגוף שלו. תפקיד של האקטיבי(בזמנו החופשי) הוא למקד את כל רצונו בלתת אגרוף חזק לאדם הפאסיבי תוך כדי שליחת אגרוף איטי לכיוונו. אם הפאסיבי קשוב מספיק אז הוא מתחיל לזוז לאחור בזמן שהאקטיבי מתחיל לשלוח את ידו. מסגרת הזמן שבו האקטיבי צריך להתחיל להכות הולכת וגדלה ככל שאחוזי ההצלחה של הפאסיבי עולים. ככה שצרופי המקרים הולכים וקטנים כאשר הפאסיבי מגיב לאגרוף אחרי שש דקות של המתנה. מטרת התרגול היא ללמד את המתרגלים להבדיל בין קול ה'אינטואיציה' שלהם לבין תחושות מטעות שנובעות משכלתנות. ההשפעה של התרגול תבוא לידי ביטוי גם בתחומים אחרים כמובן, אך בעיקר בתחום המיקוד שלה.

neophile

New member
אני חושב שאין כזה דבר לחזק את האינטואיציה

יש לא להפריע לאינטואיציה על ידי לימוד של הגורמים המפריעים ואימוץ דרך החשיבה המתאימה כדי להתמודד איתם .

אני חושבת שזה אותו דבר, בניסוח אחר

ולכל אחד הניסוח שלו בהתאם לתפיסת עולמו

neophile

New member
אני מניח שרק שואלת השאלה

יכולה לומר אם זאת גישה שעוזרת לה או לא .

למעלה