סיאנס

קטרין1995

New member
סיאנס

מה הסכנות בסיאנס? למה אסור לעשות? אני רק יודעת שאמא שלי היתה בת 15 היא עשתה סיאנס ודיברה עם רוח ושאלה אותה שאלות והרוח אמרה שהיו לה 2 ילדים בן ובת וזה באמת נכון והיא גם אמרה שהיא תמות בגיל 73 שאת זה אני עדיין לא יודעת! זה באמת או שסתםם?! ועוד משו-אמא שלי חברה שלי עשתה סיאנס חובבני וזימנה רוח והיא נשארה בעולם הזה והלכה אחריה לכל מקום וקרו לה דברים מאוד רעים בזמן הזה ואז היא באה למקצוען והוא ישר שאל מי זאת הסבתא הזאת מאחוריך וזאת היתה הרוח!!!! אוף אני לא מבינה תסבירו ליי!!!!

רותי 11

New member
קטרין1995 מתוקה

אחד הסכנות הגדולים הם באמת שקורים בסיאנס זה מה שקרה לאמא של חברה שלך, ובעיקר לקבל מהם תשובות שקריות הם יכולים בהחלט להעביר מידע אמיתי אבל הם משחקים במידע הזה, הם מתחזים לנשמות יקרות לנו שאנחנו מבקשים ליצור איתם קשר ישויות מהאור לא יאמרו את גיל המוות של אף אחד ולכן גם המידע הזה לא ממש נכון, הוא יכול להיות נכון אם אמא שלך תיקח אותו ברצינות. לא עושים סיאנס כי מתעסקים עם נשמות תועות ואלה נשמות שמנסות להידבק ולהישאר כאן בכוח, לכן מאוד מומלץ לא לעשות את זה זה יכול להיות מאוד מסוכן.

מסכימה עם רותי!!

יש נשמות שמפספסות את "האור" ולא מגיעות למקור מוצאן והן תקועות בין המיימדים מבלי להמשיך הלאה. בואי ואספר לך קצת על הנשמות הנשמה בוחרת לחוות כאן חוויות ולפני שהיא מגיעה לכאן בלידה כתינוק היא מציבה בפניה יעדים אותם תרצה לחוות על הארץ. אנחנו בוחרים את המראה שלנו, תאריך הלידה, את ההורים,האחים והאחיות, את הקשיים ואת תכונות האופי ועוד. כשמסתיים ה"מסע" והנשמה עוזבת את הגוף היא רוצה לחזור למקום מוצאה ולהמשיך הלאה אם זה גילגול נוסף או לא. נשמה שנתקעה, ומוזמנת בסיאנס נמשכת מטה אל המיימד הארצי והסיכוי שלה להמשיך הלאה למעלה למיימדים גבוהים יותר, מתעכב. בעצם הסיאנס מפריע לנשמה. אחיינית שלי נהגה לעשות סיאנסים ופעם אחת היתה רוח שממש איימה עליהם והפחידה אותם כל כך שמאז הם לא עסקו בזה יותר.... לפעמים הרוחות משקרות כדי למצוא חן בעיניי הקוראים להם בסיאנס כדי שיקראו להם עוד ועוד הם בעצם שוכחות שהן צריכות להמשיך הלאה

kikona126

New member
סיאנס זה אסור,

זאת התעסקות עם המתים שאינה במקום... אני זוכרת שהיתה לי חברה שאחותה עשתה סיאנס בבית, ופעם עלינו לקומה שלה בבית, שם גם נערך הסיאנס, אבל בהתחלה לא ידעתי מזה, אבל הרגשתי משהו רע באותו החדר, משהו שהפריע לי להשאר שם, וירדתי משם, לאחר מכן מאוד פחדתי להכנס לחדר הזה, ואז אחותה סיפרה לי על הסיאנס... כשהייתי בצופים היתה פעולת סיאנס אני ועוד חבר לגדוד נשארנו בחוץ, וכהראש שבט שאל למה אנחנו בחוץ ואמרנו לו הוא מיהר להפסיק את הפעולה. בהתחלה הרגשנו "מלשנים" עכשיו, בהסתכלות לאחור, אני מבינה שבאמת זה היה מסוכן...

למעלה