סיבה טובה להאמין ממי שלא האמינה בכלום

ayala48

New member
סיבה טובה להאמין ממי שלא האמינה בכלום

אני רוצה לספר לכם על מיכאל ממרפא הבשם, אשר התגלה כמטפל מושיע זכיתי להיות אצלו ולקבל טיפול ואני ממליצה בחום לכל מי שמבקש או מבקשת לפתור את בעיותיו להגיע למיכאל www.habosem.co.il והאמת, הוא אמר: נמצאת בקבלה ובתורה.ואני בלב צחקתי.... כן שווה היה לי לנסוע עד עפולה, כמי שהיתה לא מאמינה בכלום, אני נשבעת שהשינוי שחל בי עוזר לי מאוד ואני פשוט רואה את האור, כאילו נולדתי חדש, פתאום הדברים מסתדרים לי.היום אני מודה, טעיתי ! אני מציעה לכל מי ולמי אין בעיות לפנות אליו, כי באמת דברים משתנים ולטובה אז זהו אני מקווה שעזרתי במשהו למישהו שחיפש ולא מצא לאן לפנות - איילה אנא הפיצו את ההודעה, כי חשוב שלא ניפול סתם אצל שרלטנים, אני הייתי כבר בסרט הזה הרבה פעמים עד שהגעתי למיכאל

natan7

New member
להיזהר מאד

בדברים כאלו יש לשאול רב יירא שמיים ואני מניח שהתשובה שלו תהייה שלילית

למה לאדם יש מיד נטייה...

לחשוד? האם זה מתוך כך שהעולם הוירטואלי ידוע כרמאי ומיסתורי? או שאולי זהו טבעו של האנוש, לחשוד בכוונה תחילה? אין דרך אחרת? ואפילו היא משקרת, אין דרך הניח כהיפותזה רק, שאולי היא דוברת אמת? שאולי הדאגה שלה היא כנה? מעניין אותי פשוט.

מתוך סגנון הכתיבה

לפעמים נוצרות אצלך תחושות מתוך סגנון הכתיבה, ובסגנון הכתיבה שלה אני מריח את סגנון המכירה של מוכרי שואבי אבק כאלה שלא ישכחו לחזור ולשנן לך את המסר העיקרי שוב ושוב בצורה המעליבה את האנטלגניציה שלך ויעשו לך שטיפת מח בנסיון מסווה של לדבר הרבה ולחזור שוב ושוב על אותו הדבר, לדעתי הקטע שלה הוא לא אמיתי לא אישי ונוסח על ידי חשיבה של מכירות ולא על מבטא באמת את רחשי ליבה של דמות שחוותה משהו מיוחד, וכקטע כזה שמסווה ומרמה בסופו של דבר אנשים תמימים, אני רואה בו קטע שלילי כשאדם אומר אמת מרחשי ליבו הוא מיחס לה חשיבות ולא חוזר עליה שוב ושוב ושוב, רק מי שמרגיש שדבריו קלים ללא תוכן מנסה לשפר את הריק על ידי כמות

ayala48

New member
תוגובה ל - natan

אני עושה זאת כשליחת מצווה, אין עניין אישי ולא רווחים או אינטרס כל שהוא אני באמת ותום לב עושה זאת כי באמת, אני רציתי שאנישים שמחפשים לפנות לאן שהוא שלא יפלו אצל שרלטנים, אני באמת הגעתי אליו עם הרבה העיות שהיו לי בחיים והוא באמת עזר לי ולכן אני משתפת את חברי הפורום על דעת עצמי ובאמת ללא ידיעתו ואני מקווה שלא ידע. אז באמת natan אין כל אינטרס אישי וכל מה שאני עושה הוא באמת שליחות מצווה ולא יותר אני משאירה שליקולך אם לעשות שימוש במידע או לא, כי שוב אין לי עניין אישי מלבד להביא מידע לחברים תודה על תשמת הלב- איילה

ומהי מצב בריאותו של הרופא ?

האם גם הוא היה מרותק למיטת חוליו במשך שנה תמימה עד שלא יכול היה לכתוב מכתב כפי שמעיד הרמבם על עצמו באיגרותיו ? ובפשטות, שבמקום לציין במרפה הבושם שהמקור מאיפוקרט וגליאנוס, מסתמך הוא על כלי שני -הרמבם.

יופי שראית את האור

מה היתה הסיבה שנסעת לעפולה ומה היה הטיפול.. כמובן בקצרה בלי פרטים אינטימיים תביני בעידן החדש כל האנשים ירפאו ויתחברו לכוח הריפוי שטמון בנו... ושהאמת מצויה בתורה ובקבלה...הרבה אנשים בפורום הזה כבר הבינו מזמן.... אך ההוא מהשמנים הוא רק 'צינור' שלהם והוא מוסר זאת ולא יותר יש אנשים שניכנו בסגולת מרפא ובכריזמה השאלה למה את חושבת שממה שאמרת מישהו פה ישתכנע.... ושתחושי תמיד בטוב...

ayala48

New member
תגובה ללאונרדו האחת

אני רוצה לברך את מיכאל ממרפא הבשם על פיתרון הבעיה שלי ולומר לכם חבל על הזמן, כל מה שאמר לי מתגשם, וכאילו נולדתי מחדש אז אני ממליצה לכם כי למי מאיתנו אין בעיות ? אם אתם באמת מחפשים מי שישמע אתכם ובין אתכם ויעזור לכם באמת אז אל תהססו לפנות למיכאל כן זה פרסום, שאני עושה על דעתי, כדי שאתם לא תפלו ברשתם של שרלטנים ותגיעו לכתובת הנכונה, כי אני עד שהגעתי למיכאל עברתי אצל רבים שמלבד כסף שהוצאתי והרבה, לא עזרו לי בכלום, ואני מודה לאל שהגעתי בסוף אל האיש הנכון שבאמת באמת, מצאתי אצלו אוזן קשבת ויכול לתת מענה לצרכים שלי ולבעיות שהיו ונעלומו כלא היו. איילה

שתחושי תמיד בטוב

נכנסתי לאתר

אם הוא אור אני חושך הוא מה שאני הייתי קוראת pure בצע תזהרו מחיקויים!!!! 180 ש"ח עבור תפילה! פוי רחמנה לצלן משכמותו!

למעלה