סיבה לבכות

bilitis

New member
סיבה לבכות

בהיותי זאטוט,נתקפתי בכאב שיניים נוראי אשר גרם לפרץ בכי בלתי נשלט. די!!! זעף אבא,זה מעצבן אותי!!!! חישקתי את לסתותי,נשכתי את שפתי,לשווא.... הבכי גבר על כל הסכרים שבדרכו. נו?!!!!,הביט בי אבא בפנים נזעמות,אמרתי די!!!!! התכווצתי מפחד,אך הבכי בשלו,כואב ,זורם,וגועש. אבא לא יכול היה לשאת את החרפה: ככה? מלמל ברוגז,אני אומר די ואתה לא שומע אותי?!!!!! בתנועה מיומנת שלף אבא את חגורת העור מטבעות מכנסיו והחל להצליף בי,לא בבולמוס נסער או איבוד עשתונות ,אלא בשלווה נינוחה של מי שיודע היטב את מלאכתו........ מכה,ועוד מכה,ועוד אחת .ועוד......... כאב נימהל בכאב-צרחתי באימה! לבסוף השיב אבא את החגורה למקומה ואמר :עכשיו יש לך סיבה לבכות. על פניו מפזזת אדווה חייכנית של קורת רוח. ******************************************** אבא כבר שנים איננו. גם הכאב נשתכח אך תחושת האימה נעוצה כדקר בלבבי מדממת את עצמי לדעת

כתומית

New member
היה אב לעצמך בילי ../images/Emo42.gif

תפקיד האב בחייך התפנה, כך ראיתי את זה אני בעת שאבי עוד היה בחים פניתי אותו ממקומו משום שלא היה ראוי בעיניי לתפקיד זה ובחרתי להמציא לי אב אב דמיוני, יציר רוחי, עמו התייעצתי ואת קולו יכולתי לדמיין והוא היה אב טוב ומייטיב וסובלני וחייכן, אבי הדמיוני. ולך יש יתרון עליי, בשל אבהותך שלך, אב לילדיך הטבעיים ואב לנו, התוהים והתועים פה בפורום. המצא לך אב חדש משלך, כי התפנה המקום והקודם, נברכו רק על שהביא אותך לחיינו אך אינו ראוי להישאר בזכרונך ולהכאיב לך. אולי איני מובנת, אולי הצעתי הזויה, אך אני החלפתי לי את אבי בעצמי ואיני חסרה אב עוד.

אריה1970

New member
אני יכול לחבק אותך בילי?

סיפור כל כך דומה , שלא ארצה לדבר עליו עכשיו אך מחזק אותך בחיבוק חם ואוהב שלא תדע עוד לעולם צער. אריה

רוצה קצת להרחיב

ביליטיס, אתה האבא הטוב של הפורום הזה. אתה ממלא פה את התפקיד הזה עבורנו. לאחרונה, אתה מעלה דמויות של אבות רעים- החשד לגבי אב שהוא פדופיל והאב המכה, שליבו גס לסבלו של בנו והוא לא רק שאיננו מגונן ומרגיע אלא הוא מוסיף צער וכאב למצוקה שקיימת. הלב נמחץ כשחושבים על אבות מסוג כזה ועל הילדים, שכל כך תלויים בהם, כל כך לא יודעים להתמודד עם זה, כל כך לא יכולים להגן על עצמם ונישארים מצולקים לתמיד. חיבוק מאוחר אחד אינו תחליף לחיבוק של מבוגר שיתערב באותו רגע ויספק לילד לא רק את החיבוק שההורה לא מסוגל לתת אלא גם שעור חשוב, שיש עוד אפשרויות בעולם הזה של התיחסות כלפיו כשהוא חש במצוקה. ובכל זאת- אם חיבוק מאוחר אחד לא יכול לעזור, אז אולי מאה חיבוקים בסופו של דבר יעשו זאת, ירככו את הצלקת, יחליקו את הכאב.

בוזיקית

New member
אני מוסיפה מלא מלא מלא מלא מלא מלא

לבילי היקר שלנו שרק חושב כל היום על אחרים ותורם להם עם הלב הענק שלו -בילי יקר - תבורך נשמה טובה שלנו - שולחת לך המון אור ואהבה - בוזי

למעלה