סיבה להדחה

האחת2222

New member
סיבה להדחה

ערב טוב זו פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה יש לי סיפור לספר לכם אשמח לקבל חוות דעת. אני אישה בת 36 רווקה בלי ילדים. הכרתי לפני כחודש גבר שגילו 42 גרוש שגידל את הבת שלו שהיום היא בת 21 .שכמובן מטרת שנינו מציאת זוגיות להולדת ילד משותף עם או בלי חתונה. מתחילת הכרותי איתו שמתי לב להרבה תנודות של הבטחות , פנטזיות והגרוע מכל אי יציבות נפשית והתנהגותית לאחר שבוע מיום הכרותי האיש הוציא לי דרכון והציע לי לנסוע איתו לטיון מטעם העבודה לפרג..........לאחר כשבוע אמר לי כי הבת שלו מקנאה והיא זו שרוצה להצטרף אליו, כמובן שקיבלתי שהרי אכן היא קודמת לי כל שכן היא נפרדה מחבר והיא מרגישה בודדה. לאחר מכן הציע לי שבת בטבריה עם חברים הכל היה מוכן לפני הנסיעה ושעתיים לפני שהיה צריך לאסוף אותי התקשר ואמר כי אמרו שתהיה שבת חמה והוא מעדיף שנשאר בבית ביחד. שבוע אחרי לאחר שערכנו שיחה כללית כזוג שיתפתי אותו כי מצבי הכלכלי כרגע קשה הבטיח כי יעזור לי ואף לא עמד במילתו. ולתדהמתי לאחר שקבע על דעת עצמו בית מלון החודש הודיע לי כי ניסה לבטל ולא הצליח היות והקנס על ביטול הינו 50% בהתראה כו קצרה. כמובן מאחר ואנחנו לא יוצאים הרבה זמן הרמתי גבה אבל עדיין גיליתי סבלנות ולא אמרתי הרבה. יום שישי הוזמנתי לעשות שישי שבת איתו ועם הבת שלו. ואז...............פתאום ללא שום הודעה מוקדמת אמר לי ש"בא לו לשמור שבת" ואז אני שאיני רוצה או מאמינה שאדם פועל לפי דחפים(בכל מקרה אני איני שכזו) סיימתי את הקשר מיידית לאחר שהטחתי בפניו את כל הדברים שראיתי כפי שציינתי למעלה שכל פעולותיו מאפיינות בעיני אדם לא יציב שפשוט פועל לפי דחפים רגעיים.אציין כמו כן כי לא פיתחתי עדיין רגשות כלפיו ומבחינתי זו הייתה פשרה שכלתנית (חיפוש אחר אדם טוב) אשמח לשמוע מה הינכם חושבים על הסיפור שלי כמו כן לאחר שאקבל תגובות אספר לכם לאן ליבי פונה ואולי תוכלו לעזור לי תודה מראש

NEW CREAM

New member
נהגת נכון ,לבחור יש בעיות /חוסר יציבות נפשית

ומי יודע מה עוד.תמצאי לך מישהו יותר לעניין,הגיל הוא לא הדבר החשוב אלא האישיות.תזהרי מהיסחפות בשל מצבך הכלכלי - זוגיות זו מסגרת מורכבת ויש סכנה שתיפלי בין היתר בשל ציפיותייך ל"מציל" כלכלי עבורך....ותתאכזבי אח"כ. יש בעיה אמיתית בקשר בין גברים ונשים ובכלל בחיינו כאשר "יכולתנו הכלכלית" משפיעה רבות על היחסים הזוגיים.

למעלה