סיבוב באזור מודיעין

סיבוב באזור מודיעין

בשבת אני בביקור באזור מודיעין, אבל לא בא לי לוותר על רכיבה. החברים יאלצו לסלוח לי.
אינני מכיר את האזור והכבישים. מחפש מסלול של 3-4 שעות לשבת בבוקר.
אשמח להמלצות
תודה,
אסף

אילון22

New member
מסלול קלאסי

צא ממודיעין דרומה לכיוון עמק איילון המקסים- ליד מפעל הבטון (מנהרת הרכבת לירושלים) ימינה בכביש 3 -עליה קטנה ליער קנדה- צומת לטרון- צומת נחשון (קפה בצומת) (אופציה לעלייה ליער הנשיא וחזרה- 20 ק"מ)- חזרה דרך 44 - צפונה לכיוון רמלה- צומת רמלוד- כביש 40 עד הכניסה ללוד מרכז (צומת גינתון) - ואז ימינה על 443 בחזרה למודיעין.

Steven Gerrard8

New member
תצטרף לאחת הקבוצות שיוצאות מלטרון .

6.30 לטרון 500 וואט לדוגמא יוצאים ל4 שעות +- .בטוח שתתקבל בברכה .אם תרצה הפנה אותך למאמן ...
יש כמובן לפחות עוד 5 קבוצות שיוצאות קבוע מלטרון סביב השעה הזאת .כך תוכל לחוות חוויה של רכיבה מוגנת (רכב ליווי ) ,רכיבה מהירה בפלוטון וכמובן הכרות עם אנשים חדשים ....

תודה לכולם

תלוי קצת בדרישות המשפחה והמארחים.
כרגע נראה לי שאו שאצטרף לאחת הקבוצות, אני מניח שאזהה אופניים, או שמצומת נחשון אמשיך לצומת שמשון, אעלה לכיוון נס עמים כמה שאספיק וארד לפגוש את המשפחה לטיול בנחל המערה, שזה מה שההולכים על 2 מתכננים.

ariasdo

New member
קבל חלופה למסלול פשוט הלוך ושוב שעשיתי פעם ...

רוכבים לכיוון ראש העין על 443 והמשך על 444 עד לקפה במתחם תחנת הדלק בכניסה לקיבוץ ענת זה כ 26-27 ק"מ מגמת ירידה .
מסתובבים וחוזרים (על הדרך אפשר לטפס לבית אריה כביש 465 עד השער זה כ 7.5 ק"מ לכל כיוון הפרש גבהים כ 200 מ' בשיפועים משתנים ) .
וחוזרים למודעין על אותה דרך .
המסלול הכללי כולל בית אריה זה כ 70 ק"מ כ 800 מ' מצטבר עולה וגם יורד .
המסלול ללא בית אריה זה כ 55 ק"מ כ 550 מ' מצטבר עולה וגם יורד .

אריה סדובניק

למעלה