סיבוב ההופעות המשותף - פרטים נוספים

QueIronia

New member
סיבוב ההופעות המשותף - פרטים נוספים

ההופעה הראשונה תהיה ב-29 לספטמבר, בניו-ג'רזי. בסיבוב ישירו ג'ן ומארק בנפרד וביחד, שירים באנגלית ובספרדית. כרגע, סיבוב ההופעות יהיה בארה"ב, קנדה ופורטו-ריקו (שזה בעצם - ארה"ב וקנדה). מה עם אירופה???? אוף!!!

QueIronia

New member
תגידו, אם יהיה סיבוב הופעות גם באירופה,

נראה לכם שיש סיכוי לראות את ג'ן גם כאן, עם זרם האמנים שמגיעים לפה בחודשים האחרונים? יכול להיות קטלני הופעה של ג'ן כאן בנוקיה או באיזה אמפי, כשמופע הפתיחה הוא שירי מימון. זהו. סיימתי לפנטז.

QueIronia

New member
ואם כבר - אם היא באה לארץ,

אני אישית עושה קידום מכירות. תתפלאו, אבל אני מכיר אנשים מחוץ לפורום שהיו באים, חלקם עברו את גיל 30.

QueIronia

New member
ודבר אחרון:

ליאת - אם ג'ן באה לארץ, אז מתוקף תפקידנו, נדרוש שתפוז יארגנו לנו מפגש עם ג'ן (נניח - הזמנה זוגית לכ"א. אנחנו ועוד שני אנשים שנביא). נראה לי שעכשיו באמת סיימתי. מעניין כמה יעלה כרטיס. מה שברור זה שביום של ההופעה, אם תהיה (...) אני אשב מהבוקר בכניסה למקום שבו היא תערך... יהיה שמח.

Lopezit

New member
לא

זה פשוט סתם גורם לי יותר עצבים שאני נזכרת שהיא לא באה לאירופה והמכתב שלנו לא יעזור והיא מעצבנת ומארק יותר

Lopezit

New member
לא סתם כתבנו לה מכתב

אבל הסיבוב לא יגיע לאירופה לפחות לא ב8 שנים הקרובות

PRINCESS GINA

New member
מתי מתוכננות ההופעות../images/Emo35.gif

יש משהו באוגוסט
אני טסה עוד כמה ימים לארה"ב ודווקא יהיה כייף לראות הופעה שלה!!! היא תופיע מתישהו באוגוסט באיזור לאס ווגאס או לוס אנג'לס
אני טסה להופעה של סלין דיון כך שאולי אני אוכל לראות גם הופעה שלה....

Lopezit

New member
חשבתי על זה לשנייה

ואז נזכרתי שאין לי גרוש על התחת במיוחד לא לטיול לארה"ב

PRINCESS GINA

New member
חחחח....../images/Emo6.gif

גם לי אין גרוש.. בגלל זה אני לא עושה טיול, אלא רק נוסעת ללוס אנג'לס וללאס ווגאס אני מגיעה רק כדי לראות את ההופעה של סלין דיון...אני קונה לעצמי אוכל, מתארחת אצל ישראלים שגרים בלאס ווגאס או במלונות 4 כוכבים (שלא יקרים שם בכלל)...וכל זה כי רציתי להיות בהופעה של סלין..כבר קניתי כרטיס ואני מצפה לזה בקוצר רוח...17/8/07 אני בארה"ב

דייייי

את הולכת לראות את ההופעה של סלין בווגאס
גאד... איזה כיף לך
זאת צריכה להיות חוויה מטורפת... תהני המון ותחזרי לכאן עם חוויות... סלין היא הזמרת השלישית שאני הכי אוהב, הייתי מת להיות בהופעה הזאת

PRINCESS GINA

New member
אתה עוד יכול לטוס להופעה שלה...

A new Day מציג זאת השנה החמישית, במופע והשהות של סלין בלאס ווגאס מסתיימים ב-15/12/07 (ליל המופע האחרון). אחר כך היא מתוכננת לצאת לסיבוב הופעות באירופה, אבל זה סיבוב הופעות בצרפתית בעקבות האלבום החדש שלה D'elles ! אם תזדרז תוכל להזמין כרטיסים מהיום רק לנובמבר כבר כי כל שאר ההופעות כבר "סולד אאוט" מאז אפריל (כשאני הזמנתי כרטיס באפריל, זה היה לסוף אוגוסט).... שים לב לזה
(טעימה קטנה מהמופע) (כל ישראלי שהיה בהופעה שלה ויצא לי לדבר איתו, אמר לי שלא שווה להפסיד את זה בעד שום דבר ...) אם תרצה להתעניין בסלין מעבר לזה, אתה יכול ללחוץ
כאן
ואם תרצה להצטרף אליי במאי 2008 להופעות באירופה, אתה מוזמן

אין סיכוי שאני אוכל לטוס

אני אהיה שנה בצבא רק בדצמבר ועד אז אני לא יכול לצאת מהארץ
והאמת שסיבוב הופעות בצרפתית פחות מעניין אותי, אהבתי את הסינגלים האחרונים שלה, והישנים שלה בצרפתית מדהימים אחד אחד, אבל עדיין - לא מספיק בשביל שאני אוציא כ"כ הרבה כסף על טיסה+הופעה. אם כבר אני אעשה את זה אז זה יהיה בשביל ג'ניפר
ורואים שאת ממש אוהבת אותה! שמעתי עכשיו לראשונה בזכותך את הגרסא האקוסטית של a new day has come, זה מדהים
יש לך אולי גם גרסאות שונות ל- falling into u או ל- fly?

PRINCESS GINA

New member
יש...

נכון שהגרסה האקוסטית שלה מדהימה???? אחת היפות ששמעתי..
יש לי גם גרסאות שונות ל- falling into u וגם ל- Fly כמובן אבל עדיין לא יצא לי להעלות את כולם לפליקס.. אם אני זוכרת נכון, אתה יכול למצוא גרסה או 2 בפליקס לשיר Fly וכשאני יעלה את כל השאר, אני יהפוך את זה לפלייליסט ואז תוכל לראות הכל במסודר.. מה שכן, יש לי פלייליסט של All By Myself שאולי תאהב לראות (אני אישית מאוהבת בשיר הזה מאז ומעולם..הביצוע הכי טוב מתוך כל הסרטונים בפלייליסט הזה הוא לדעתי בהופעה בממפיס, אבל אתה מוזמן להנות מכולם ולומר לי את דעתך)
http://www.flix.co.il/tapuz/playList.asp?p=68 אהה..אני אוהבת מאוד גם את ג'ניפר (אני בטוחה שאתה זוכר מה עשיתי פה בפורום לפני שהתגייסתי..לפני 3 שנים), ואם הייתי צריכה לטוס להופעה שלה הייתי עושה את זה בעד כל סכום, כי זה שווה כל רגע, בעיקר את ההנאה שלי ואת העובדה שמדובר בכל זאת בטיול...מה רע בזה
הנה קליפ מתוך ההופעה The Colour Of My Love בשנת 1994 של Fly בצרפתית...(קיימת גם בגרסה האנגלית בין הפליקסים)

למעלה