סיבוב הופעות חדש- שאלון

סיבוב הופעות חדש- שאלון ../images/Emo70.gif

מועתק מפורום בטי, אז לשם הזכויות שמורות
.
בקרוב (מהאופטימים
.) יבוא עלינו לטובה סיבוב הופעות חדש של היהודים, מה שאומר - שירים חדשים
איזה שירים אתם חושבים ש-חייבים
להשאר בסיבוב ההופעות החדש (הכוונה לשירים משלושת האלבומים הקיימים). (תבחרו שירים ע"פ טעמכם האישי ולא ע"פ מה שאתם חושבים שברור מאליו שישארו). תהנו.
.

nils11

New member
אה אם ככה אז...

יכול להיות סוף העולם הימים שלנו ליפול תעזור לי

nils11

New member
ככה...

יכול להיות, סוף העולם, פעמון מלחמה, מלחמה שקטה, ליפול, עכשיו את, לפעמים, תעזור לי, YOU GOTTA, קח אותי(בשביל שלא נשכח שיש גם אלבום ראשון.. מבחינתי הוא השיר שהכי מייצג את מציאות נפרדת.) OH LORD (אגב, מישהו שם לב שכבר מלא זמן לא שמענו אותו בהופעות?), FATHER, שחייב להישאר מבחינתי, טיפה בים, הימים שלנו והזמן שלך. עלתה מחשבה במוחי... אתם חושבים שיש סיכוי שיכניסו את "אני רואה דם" לאלבום הרביעי? הלוואי, שהוא סוף סוף יגיע לפלייליסטים!

Niran2

New member
הדבר הכי קשה שנדרשתי לעשות

אבל אני חושב שפעמון מלחמה, עוד ארון, גנבה, תענה לי ולא קל חייבים להישאר (למרות שתענה לי בקושי מנגנים אותו, אבל עדיין, שיר חובה.) ועכשיו מה? 23 שירים שמתוכם 10 זה מהדיסק החדש? הם חייבים לשמור על הדיסקים הקודמים..

רגע של חשיבה

לדעתי הם צריכים להוציא את עוד ארון, גניבה, וכל השירים היותר "רגילים" שלהם. הייתי רוצה שמחפש תשובה יישאר, oh lord, ליפול, לפעמים ותענה לי.

izzys

New member
../images/Emo26.gif

אמן.
עוד מעט.
ליפול.
בסוף תבכו.
יכול להיות.

Z A M i

New member
...

ליפול(!)
הימים שלנו
ג'קי(כי אין כזה דבר הופעה בלי ג'קי)
בסוף תבכו..(האופטימיים
)
מחפש תשובה

T A L 123

New member
ד.א

יום ראשון עזריאל היה מפוצץ במאות פריקים קטנים שבגללם בגרו את הגג וחלקם עברו לסנטר. היה מפוצץ! לא היה מקום ללכת אפילו

T A L 123

New member
כן ישנתי בת"א אחרי ההופעה בהאנגר

אז למחרת הלכנו לטייל..

חמדונה

New member
הגג סגור בלי קשר

הוא סגור כבר שבועיים בערך מעניין באמת למה... היה ממש נורא יום ראשון בעזריאלי!! כל אחד חושב שהוא כזה מגניב עם הניטים שלו...

למעלה