סיבוב הופעות 2010 - מי באה?
הרשימה

סיבוב הופעות 2010 - מי באה? ../images/Emo23.gifהרשימה../images/Emo23.gif

היי בנות ! אז קדימה , עוד כמה ימים מכירת הכרטיסים מתחילה וצריך לראות אם אנחנו יכולות להתארגן ולצאת כולנו יחד להופעה של חיינו
מי מתכננת לבוא ולאן ? אני > לונדון... Mark here I come !!!! Muahahahaha חחחחח
אני הולכת לצעוק לו : Its me !! West Girl !! ahhhhh חח סתם סתם
טוב חרגתי מהנושא ! יאללה רשימה!

maayan 2

New member
אני אני אנייי../images/Emo13.gifי

לונדון baby here I come בנות הפורום היקרות dreams come true they do...dreams come true סוף סוף הופעההה לונדון ווסטטטטטט!!לב ...

אני אני אני אני D:

אני מזה מקווה שיצא לי טוב מבחינת תאריכים שלא יפול על בגרויות וכאלה אין אין אני כל כך לא הולכת להפסיד את זה! ו...לונדון

>>>הבנות שמתכננות לטוס ללונדון<<<

לפי דעתי צריך לעשות שיחת ועידה בדחיפות כבר היום - מקסימוםםםםם מחר כדי שנוכל לראות מה הכיוון של כל אחת ולראות אם נצליח לארגן שכולנו נטוס לאותה ההופעה ! מה אתן אומרות ??

SHANI T

New member
אני גם רוצה!!

היי .... אני דיי קוראת סמוייה פה.. אבל מעריצה של ווסטלייף מההתחלה... טוב לא ממש...הכרתי אותם רק בIILYG....אבל עדיין...אני מתה לנסוע להופעה ואין לי עם מי לנסוע... אני לא רוצה לנסוע לבד... אה...ואני רוצה לנסוע ללונדון...

נפלא :)

את מוזמנת להצטרף אליי ואני מקווה שגם הבנות יצטרפו אליי ! אני ממש רוצה שנלך כולנו יחד זה יהיה מדהים :)

Shakedi17

New member
סס

נראה לי שגם אני כולל אחותי שמתכחשת לההערצה שלה לווסט, תעדכו..ללונדון

מה כולם לונדון??? חחחח

כרגע התכנון זה לסוע עם הידיד הכי טוב שלי ששנים האחרונות התאהב בניקי לדאבלין...*ולסלייגווווווווווו:):):):):* למרות שקרוק פארק זה ממש ממש מבאס...אני רוצה הופעה יותר קטנה.... ידעתם שדה פוינט לא קיים יותר??? קצת קצרים בכסף אבל כנראה בשלישי בכל זאת נזמין כרטיסים.... כלום לא סופי אבל.... אם בכל זאת לונדון... אם וומבלי זה אופציה אז לכו לוומבלי ולא לo2

הוא יותר קטן

כאילו הוא עדיין ענק.. לא יודעת יש בו משו יותר חם..אני מעדיפה אותו על בהo2 למרות שבסופו של דבר ההופעה היא אותה הופעה את הבחירה בין וומבלי לo2 הייתי בגדול עושה לפי איזה תאריכים יותר זול לטוס אבל בהחלט העדפה לוומבלי

צופי20

New member
אני אישית ממש רוצה אירלנד..

לאף אחת לא בא דבלין או משהו? אם ממש כולם בקטע של לונדון אני כנראה גם אצטרף..

למעלה