סיבוב חמישי ! Light Grenades

itzikch

New member
סיבוב חמישי ! Light Grenades ../images/Emo42.gif../images/Emo59.gif

חח מי שהבין את הסמלים עם השמש שזה הלייט והגרינדס זה הפצצה :) ולתוצאות:!! ========= Earth To Bella (Part I) 3 Light Grenades 3 Quicksand 1 Rogues 2 Love Hurts 1 AKTSUO 1 עקב תיקו ארץ לבלה ולייט גרינדס עפו =\ (מצטער נטלי) לבחור 2 שירים !!! והרשימה: Quicksand A Kiss To Send Us Off Dig Anna Molly Love Hurts Rogues יאוווווו איזה קשה זה הולך להיות הגענו לשלבים הכי קשים !!!!!!! שיהיה בהצלחה ובלי עצבים !!! :))))) תנמקו למה אתם מעיפים שירים בשלב זה ...

o pie

New member
Love Hurts

ואני מזהיר אתכם! אל תצביעו Rogues!! זה השיר הכי טוב באלבום!!

o pie

New member
בלע =\

בשלבים כאלה מאוחרים לא מעיפים 2 אבל אם חייבים... Love Hurts A kiss to send us off

itzikch

New member
כן חשבתי על זה ..

בארבעת הסיבובים האחרונים נעיף אחד אחד ...

orit a3at

New member
אוי.... איזה החלטה, אני מרגישה שיש לי אחריות

כמו למנתח לב... אז ככה love hurts a kiss to send us off (השיר עצמו ענק חוץ מהפזמון המעצבן...) ואוי למי שיוריד את rogues אני ואיציק נטפל בו....אלא אם כן איציק ידפוק לי ברז בשביל משמרת באופיס דיפו (מישהו צריך למכור מחשבים ניידים)

itzikch

New member
חח אני אלך עם :

ANNA MOLLY ו LOVE HURTS כי כול השאר השירים עולים על השירים האלה חח ח נטלי את לא מאוכזבת שארץ לבלה עפה ??

orit a3at

New member
annamolly???????what the fuck

השתגעת??????. זה אחד השירים הכי טויבם באלבום.... אני בהלם.... אני האמת לא כל כך מאוכזבת שהעיפו את ארץ לבלה הראשון, השני לדעתי הוא יצירת מופת, הראשון סתם נחמד!

L A D Y B U G 2

New member
אבל, אבל, אבל... ../images/Emo8.gif

זה קשה מידיי!!!!!!!!!!!! וזה דיקטטורה מה שהולך פה!!!!!!!!!!!! אי אפשר להוריד את A Kiss To Send Us Off כי זה תמיד הולך עם Quicksand....

L A D Y B U G 2

New member
עכשיו כשראיתי שיש לי עוד תומכים...

ותצטרכו להרוג יותר מרק אותי... אני בוחרת ב-Rogues ו-Dig.

noGz

New member
איציק נהיית עריץ!!

ניסיתי להמנע מלהצביע עד כה, כי מאוד קשה לבחור. אבל.... אני בוחרת ב ROGUES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איף איף איף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מפחדת ממכם O_O ו- quicksand. סיבות- rogues לא מדבר אליי בכלל. אני לא אוהבת את המוסיקה, ולא טרחתי להקשיב למילים. מאוד סתמי ולא מיוחד, מה התלהבתם כל כך!? quicksand הוא כמו הפרומו של a kiss to send us off, אבל a kiss to send us off עומד יפה גם בלי הפתיח. אז quicksand תלוי בו, אבל לא ההפך. ולכן הוא לא הכרחי. כל המשחק הזה סתם עושה אנטי על שירים! אני עונה מפאת שעמום. (מסר סמוי-איציק צריך לנהל את הפורום)

o pie

New member
מה התלהבתם כל כך?!

זה השיר הכי טוב באלבום. השיר הכי כיף שיכול להיות. כל פעם שאני שומע אותו כולי הנאה, כל עוד אני לא מגזים ושומע אותו 10 פעמים ביום. אחד השירים הטובים ביותר שאינקיובס כתבו, איך אפשר לחשוב אחרת? http://youtube.com/watch?v=dKaEj1emyME תראי איך הם נהנים שם על הבמה it's too good, too good, not to have an affect

fuckinGAL

New member
../images/Emo27.gif

Quicksand A Kiss To Send Us Off מבחינתי הם ביחד בטוב וברע...

למעלה