סיבוב מס.2 מתחיל..

אפרת**

New member
סיבוב מס.2 מתחיל..

ויש שינוי גונל F + מנוגון. במקום רק גונל F בלבד שהיה עד כה. אז זה יוצא לי שלוש זריקות בכל יום. דיפרלין, גונל F ומנוגון. הכל תת עורי. אמרו לי שלא ממולץ לערבב את הגונל F והמנוגון. קצת מייגע האמת אבל לא נורא. גיליתי שאפשר להזריק גם לירך תת עורי וזה אפילו עוד פחות מורגש. נחמד.. זהו.. מקוה שיצאו הפעם בייציות קצת יותר בשלות ושיהיו יותר משלושה עוברים.. וחוץ מזה גם בהצלחה לכולנו..
אפרת**י

שושי @:-)

New member
אפרת ~ המון בהצלחה ../images/Emo70.gif

מאחלת לך שהשנה הזאת תבני סוף סוף את
עם הרבה
ים. ותעשי
לכל הטיפולים. וכמובן שתהיה לך שנה טובה ו
שושי

טלי2

New member
אפרת, הרבה הצלחה ../images/Emo39.gif

ושמכל הקוקטייל
הזה יצא רק טוב!

אפרת, שיהיה ../images/Emo50.gif

מחזיקה אצבעות שהפעם זה משתרש וגדל לתינוק בריא ומתוק
שנה טובה ופוריה
מרב

בהצלחה.

אני הייתי מזריקה גונל לירך בתחילת דרכי, וזה שרף!!! פחדתי לעבור לבטן אבל עשיתי זאת והתברר שלטובה, ממש לא כואב לי בבטן. בכל אופן מה שאני אומרת זה שכל אחת וההשפעות שלה, תנסי בירך ותראי את ההשפעות אליך. מקוה שהקוקטיל הזה יהיה חד פעמי, ולאחריו כבר לא תצטרכי כלום, אלא אולי כדורים נגד בחילןת
בהצלחה, ושנה פוריה. שרה

עמית@

New member
אפרת ../images/Emo48.gif לחיים עם הקוקטייל

הזה. ובהצלחה עם כל המהלך, אני מקווה שיהיו לך עוברים וגם מוקפאים וגם ילדים והמון שמחה ואושר

אולה *

New member
אפרתי, המון ../images/Emo50.gif

אני מקווה ש"ההנאה" של הזריקות תביא את התוצאה הרצויה.
אולה

מרב.

New member
אפרתי ../images/Emo24.gif

איזה שילוב קטלני, אין ספק שהתותחים הכבדים התחילו לירות... סיבוב שני ומקווה שאחרון- לא משנה כמה ביציות יגדלו ויופרו- שאלו שיוחזרו ישתרשו ויגדלו וישארו שם 40 שבועות תמימים (נו טוב, גם 38 הולך
)
מרב

אפרת יקרה

בהצלחה רבה, מקווה שהשינוי בפרוטוקול וגם החגים הבאים עלינו לטובה? יביאו את האושר הגדול (סימן השאלה הוא לחגים) שתהיה לך שנה טובה ומאושרת ומלאה בפרי בטן ואהבה כל טוב זוהרה

yaelhul

New member
בהצלחה אפרת

שיהיה קל בהזרקה, ביציות בשלות ויפיפיות והמווווווווןןןןן הפריות ! יעל.

אפרת**

New member
המון תודות לכולם. ../images/Emo23.gif

וסתם כדי שלא ישעמם לי... קצת התנפח ונעשה אדום המקום שהזרקתי אתמול לירך...
אבל לא נורא, שמתי קצת קרח. שוב המון תודות. אני כל כך מקוה שיצא משהו חיובי לשם שינוי לקראת השנה החדשה.

נועם@בת

New member
שיהיה ../images/Emo50.gif אפרת ../images/Emo45.gif

למנוגון יש נטיה לגרום לצריבה. אני חיממתי את הממס בכף היד, או צמוד לכוס הקפה, עד שהגיע לטמפ´ גוף ואף יותר. זה הקטין את הצריבה. הרבה פעמים אדמומיות וצריבה מופיעים יום יומיים, ובימים האחרים הגוף כבר לא מגיב קשה. שיהיה הפעם קל, מהיר ויעיל. אני רושמת אותך ברשימת המצליחות לשנה החדשה
שנה טובה נועם

למעלה