סיבוב קצביות – פרק ראשון

Master Stav

New member
סיבוב קצביות – פרק ראשון

החלטתי שאני צריך לפקוד באופן אישי את הקצביות באזור שלנו איך אומרים התפקיד מחייב .....ואם לומר את האמת יש לי רצון לעשות סוג של מכרז כלומר לפנות לקצביות שאני מכיר לומר להן מה רוצים החברה לקנות ושהם יריבו בינהם על המחיר ......צריך לפנק את חברי פורום הקרניבורים ואת חברי פורום מתכונים לא ? התחנה הראשונה שלי הייתה.....ניצני עוז .....במרכז המסחרי ממש על הכביש חבר סיפר לי ששם בסופר יש קצביה עם משיהו מבין עניין ובשר משובח אז הגעתי ....יום חמישי 12-6-08 .....המקום היה על תקן נטוש ......אופס חשבתי לעצמי אין פה אנשים ....האם יכולה להיות תנועה של בשר טרי ? יש מספיק קונים ? עמדתי שם מתסכל על מקרר בשרים מאד לא מרשים ונתחים קטנים בקטגורית הבקר היה שם בחור עם שיער ארוך ( ללא כובע או רשת על השיער ) ששאל אותי אתה רוצה משהו ? כן יש לי כמה שאלות .... • הבשר ....של אי זה חברה זו ? • יש תעודת הכשר ? • זה טרי או מופשר ? • יש לך המלצה על נתח מסויים ? ככל שהשאלות שלי הפכו ממוקדות יותר והאלו אלו הן שאלות בסיסיות לא ? הבחור נעשה קודר יותר ויותר .... • לא יודע • כן אנחנו כשרים • לא יודע • סטיק דרום אמריקאי .... אוקי סטיק דרום אמריקאי מאיזה נתח הוא ? לא יודע .... אמרתי תודה יפה והתרחקתי .....קניתי בקבוק מים מינרלים והסתלקתי מהמקום אליו אין סיכוי שאחזור ועכשיו לציון : 1 ......נמוך מאד - 10 מעולה * נקיון - 4 לא רק המקום ...הפריע לי מאד השיער של הבחור שלא היה מכוסה ..... * מיבחר – 5 עף זה לא בשר ....ושאני מגיע למקום שמתיימר להיות קצביה אני מצפה לבקר * שירות – 1 חוסר ידע מינמאלי .... * מחיר – למי אכפת ? * משלוחים - למי אכפת ? איך אומרים בפולנית צחה ? ינעל רברבעק .....שומר נפשו ירחק .

אליה ל

New member
חייבת להוסיף לקצביות האזור שלנו

את קדן - אזור התעשיה קדימה, בבניין של רולדין. זו מעיין קצביה, מעדנייה. את נתחי הבשר שהיא מיישנת - אין עליהם - היא מיישנת אותם נפלא - זה מה שיש לי לומר. היא מחזיקה רק כשר למרות שאני לא בטוחה שיש לה "הכשר". היא מביאה בחודשי הקיץ קבבים ונקנקיות של מישהו שמיצר אותם והם מעולים שבמעולים. בנוסף היא מחזיקה מוצרים של גינדי שהם מומלצים שבמומלצים - אני אוהבת אותם מאוד מאוד. בקיצור - מקום נפלא שכדאי להכיר, להכנס פעם ולעשות הכרות עם המקום ולראות מה אפשר ומתי ובהתאם להזמין. מומלץ בכל לשון ופה.

Master Stav

New member
ביקרתי בעבר .....

מבטיח לעשות ביקור ממש בקרוב ....ולתת את חוות דעתי

ג יל י

New member
כן, סוג של אינעל ראבראבק

lol חתיכת תפקיד לקחת על עצמך, לא האזור שלי בכלל, אבל טוב לדעת! :)

Master Stav

New member
בסופו של דבר אגיע / נגיע לכל מקום

ייהו עוד חברה שיבחנו מקומות על פי שאלון שמוקם בימים אלו את מוזמנת להיכנס לפוסט השאלוןל ולהכניס את השאלות שחשובות לך

למעלה