סיבוב שלישי Light Grenades + סיכום

itzikch

New member
סיבוב שלישי Light Grenades + סיכום ../images/Emo42.gif

Pendulous Threads בחרו 5 אנשים בלה חלק 2 בחרו 5 אנשים Paper Shoes 3 Quicksand 2 Oil Water 2 Light Grenades 2 אנשים Love Hurts 1 A Kiss To Send Us
1 Rogues 1 איזה מזל חשבתי יהיה לי תיקו בין 2 שירים (מוזר נטלי לא בחרת) שתיי השירים שהלכו לעולמם הם Eath To Bella Part 2 ו Pendulous Threads .. סיבוב שלישי וחדש : ============ לבחור 2 שירים ! Quicksand A Kiss To Send Us Off Dig Anna Molly Love Hurts Light Grenades Earth To Bella (Part I) Oil And Water Rogues Paper Shoes בחירה קשה !!!

Rock Bottom

New member
נטלי כן בחרה ../images/Emo4.gif

את O&W ואת Love Hurts נראה לי. מילא, עוד סיבוב קל (טוב נו, בשבילי הכל קל, אני יודע פשוט מה אני רוצה כמנצח). Light Grenades ו-O&W.

orit a3at

New member
כוסאומוווווווו העולם

כן בחרתי... אני שונאת אותכם, את פאנדלוס??? ואת בלה??? יחראות עם בעיות שמיעה.... טוב אז בשמחה יתרה אני מעיפה את paper shoes, oil and water והבחירה ממש לא קשה... אם rouges עף אני נוטשת את הפורום בשביל הפורום של אביתר בנאי, ואני רצינית!!!!!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עליכם....

o pie

New member
מסכים, פנדולוס ת'רדס בין השירים הטובים באלבום

Rock Bottom

New member
תכלס

לפנדולוס יש את ההתחלה הכי מעצבנת שייצר קילמור אי פעם. אפילו פעם שנאתי את ההתחלה של מגה, אבל היום זה חלק בלתי נפרד מהשיר. בפנדולוס זה סתם מעצבן ומעפן.

itzikch

New member
הבחירה שלי ..

Paper Shoes Light Grenades מצטער אני אוהב את השיר Oil And Water ברגע זה אני לא אצביע לו ...

למעלה