סיבוב שני Light Grenades + סיכום

itzikch

New member
סיבוב שני Light Grenades + סיכום

7 אנשים הצביעו ל Diamonds And Coal איש אחד בחר Oil And Water איש (בחורה) אחד בחר ב Earth To Bella Part 1 איש אחד בחר ב Earth To Bella Part 2 סבב חדש בסיבוב הזה תצטרכו לבחור 2 שירים , הבחירה כן היא קשה אך בוא נראה מה הפורום ייבחר בשיר הכי טוב של האלבום :) סיבוב שני ====== Quicksand A Kiss To Send Us Off Dig Anna Molly Love Hurts Light Grenades Earth To Bella (Part I) Oil And Water Rogues Paper Shoes Pendulous Threads Earth To Bella (Part II)

itzikch

New member
אני אלך על ..

Pendulous Threads Earth To Bella (Part II) איך ביטלת את קיס טו סנד אס איןןןןןןן זה שיר ענק לפתיחה חזקה במופע !

southern girl21

New member
לא..

לא סובלת את השיר הזה, הוא מעצבן לי באוזן.... אני מרגישה שהוא ממש ממש צורח לי באוזן או משהו..תכלס נתתי לו רק כמה שמיעות לא השקעתי בו יותר מדי, גם בקוויקסנד זה היה ככה, עד שחברה שלי הפנתה אותי למשפט האחרון של השיר שעוד העלה את הקרדיט שלו אצלי, למרות שאני עדיין לא שומעת אותו. תראי, יש שירים שלקח לי 4 שנים להתרגל אליהם, כמו ניו סקין או אידיוט בוקס - לקח לי ממש ממש המון זמן לפשוט לה'קשיב אליהם, וברגע שעשיתי את זה אני לא יכולתי להפסיק. ויטאמין בכלל.. יש שירים שאני עדיין לא מוכנה לשמוע, פשוט דברים שחופרים לי באוזן יותר מדי. בכל מקרה, כרגע אין לי את היכולת לשמוע את קיס טו סנד אס אופ, פשוט לא בא לי בטוב... וסיימתי לחפור.:)

o pie

New member
מוזר....

קוויקסנד גאוני לדעתי. ממש עושה לי טוב... א קיס טו סנד אס אוף אחלה שיר, בטוח לא מה-3 ההכי גרועים באלבום.

AeroFan

New member
מפתיע לשמוע

לדעתי זה השיר שמסמל את האלבום ובכלל זה שיר שכ``כ מתאים להם, והפתיחה עם Quicksand בכלל אדירה, פתיחת האלבום הכי טובה שלהם עד היום לדעתי.

noynav

New member
סופסוף מישהו מסכים איתי :)

quicksand ו- a kiss to send us off זה בשבילי כמו שיר אחד.. כי החילוף בין השירים בדיסק פשוט מושלם.

Incubus Creep

New member
דווקא קיס טו סנד אס אוף אדיר

וגם קוויק סאנד, בין השירים הטובים! וגם אני אוהבת איך שהם מתחברים.. ממש כמו שיר אחד, אני לא יכולה לשמוע אותם בנפרד.

noynav

New member
קיס טו סנד אס אוף?

לא! D: הוא שיר מדהים. טובנו, כל אחד והטעם שלו D:

Incubus Creep

New member
קשה קשה..

Earth To Bella (Part II) ואל תסקלו אותי באבנים, אבל Paper Shoes הכל ביחס לשירים האחרים של אינקיובס כן?;)

למעלה