סיבוב שני

נתי26

New member
סיבוב שני

זהו. התשובה סופית. אין ספק. זה גידול וזה ממאיר. בדיוק שנה עברה. חשבתי שזהו, זה מאחורי. ידעתי שזה יכול לחזור, הזהירו אותי, אבל אמרו שהסיכוי קלוש. הייתי אופטימית, הרי אף אחד לא חושב שזה באמת יקרה לו, נכון? זה תמיד קורה להוא, להיא, לשכן, לדוד של החבר ולמי לא? לי לא, כמובן. בשנה שעברה נפלו עלי השמיים. אבל הייתי חזקה. לא נתתי לשום דבר לשבור אותי. גם כשהתאוששתי בבי"ח והרופא בא ואמר: "אני מצטער, נאלצנו לכרות גם את הרחם". במשפט אחד קטן הוא לקח לי את כל החלומות. את החלום שלי להיות אמא, את החלום שלנו כזוג להיות הורים, את החלום של הוריי לנכד. אבל המשכתי לעמוד על הרגליים. יש אופציות אחרות. פונדקאות, אימוץ... נסתדר. העיקר שאני עכשיו בריאה. זה מה שחשוב. ופתאום, הכל משתבש. מאיפה שואבים את הכוח להתמודד עם זה שוב? אני מתפרקת. מנסה לשמור על הגישה החיובית אבל זה כל הזמן מחלחל פנימה. היאוש הזה. חוסר האונים. צריך להתחיל כימותרפיה ואני חסרת כוחות. לא יכולת לשאת את הכאב בעיניים של בעלי, של הוריי, של כולם. יהיה בסדר, אני יודעת. הכל מסתדר בסוף, לכאן או לכאן, זו דרכו של עולם. אבל אני במערבולת, נסחפת פנימה, לא מצליחה להרים את הראש. ממשיכה ללכת לעבודה, ממשיכה לחייך, להיפגש עם חברות. זה מרגיע אותם. כשאני ממשיכה לתפקד, הם חושבים שאני בסדר וכולם נרגעים. רק הכרית יודעת את האמת. ממשיכה לספוג את הדמעות שזולגות ללא שליטה. אני יודעת שאני אהיה בסדר. אני חזקה וכלום לא ישבור אותי. אני יודעת שאתגבר על זה. זה בא לי בגלים, העצב הזה. אבל הכל יעבור, לאט לאט. אני אמצא את הכוח להתמודד שוב. פשוט אצטרך לחפש אותו קצת יותר עמוק בפנים. מצטערת על המלנכוליות על הבוקר, כבר בתחילת השבוע... באמת סליחה... תודה על ההקשבה. נתי.

24 ברבלה

New member
היה קשה לקרוא

מנסה להבין לליבך, זה כל כך קשה, כולנו נאבקים בזה בצורות שונות ומשונות, ואת נאבקת בצורה קשה מאוד כי לא מספיק שלקחו לך את החלום אז עכשיו להתמודד עם הסיוט שחזר... נתי, את חייבת לטפל בעצמך ולדאוג עכשיו רק לבריאות הנפשית והפיזית שלך. לעבור את הטיפולים האלו ללא כוחות, זה קשה מאוד, מי כמוך יודעת, את מספרת כמה חזקה היית בפעם שעברה וכמה זה עזר לך ולכולם, אני בטוחה שהפחד משתק אבל את חייבת להלחם בו ולדחוק אותו הצידה, כי האמונה שתעברי את זה היא זאת שצריכה להוביל אותך. אני לא יודעת מה יותר גרוע? לדעת, כמוך שלהכנס להריון את לא תוכלי או, כמוני, שאומרים לי שהפוריות שלי תיפגע אבל לא יודעים לומר לי מה הם הסיכויים שלי להיות אמא?! אני רק יודעת ששניהם גרועים ופוגעים בנו וביכולת שלנו להסתכל בביטחון על הנשיות שלנו. אבל שורה תחתונה נתי, אנחנו נשים ואנחנו חזקות ואנחנו נתגבר על זה! נגמרות לי המילים ואני רוצה נורא לעזור ולא יודעת איך, רק רוצה לחזק אותך ולהיות איתך שם בתהליך והכי חשוב זה לשתף כמה שיותר, לשמור לעצמך ולבכות לכרית רק יסגור עליך יותר, אל תנסי להיות גיבורה בפני כולם, השתמשי ברצון ובכוחות שלהם בכדי שיהיה לך טוב בהצלחה מתוקה, מקווה את הטוב ביותר בשבילך שלך ברבלה

night mistress

New member
חיבוק ענק..

אני מוצאת את האנרגיות בחיים.. באושר.. בציפיה לעתיד. שולחת חיבוק ענק ומנחם.. ותרגישי חופשי לנקות את כל המחשבות שיושבות לך על הלב..זה עוזר הכי הרבה.

ליבי איתך, אני גם מנסה לתאר לעצמי

שח"ו המחלה חוזרת ואני נאלץ לעבור הכל שוב... ומה שאת כותבת זהו בדיוק הדימיון שעולה במוחי. אפילו הקטע של להיראות כאילו הכל טוב, להיפגש עם כולם וכו'. אבל אצלי משום מה הכרית יבשה ממזמן, עוד לא התפרקתי בכלל, ממש לא, חייתי כל זמן המחלה בתחושת ציפייה שהזמן יחלוף והטיפול יסתיים, וזה אכן קרה לשמחתי, אבל מה, מעיין הדמעות יבש אצלי משום מה. יש לי תחושה שמתי שהוא הוא יתפרק בשלב מסויים, אחרי הכל- ההפנמה הארוכה של הכאב, והסבל הנפשי אמור להתפרק מתי שהוא. מעניין. בכל מקרה אני מאחל לך רק בריאות ואושר ושבאמת הכל יסתיים מהר מאוד.

נאן

New member
נתי יקרה../images/Emo24.gif

יש אנשים שבוכים בלי דמעות כל לילה על הכרית ויש שמרטיבים את הכרית. אני קוראת לה כרית הפלאים.כי אין סוף למהשהיא סופגת אצלי. הכרית הזו יודעת את האמת. זה קשה כשהמנוול חודר פעם ראשונה וזה קשה שבעתיים כשזה פעם שניה. אני יכולה רק לחזק ולשלוח לך חיבוק של אור. אני יכולה לגלות לך שב לילה פרפרי הפחד רודפים אותי כשאני מניחה את ראשי על הכרית. שהבוקר לא יבוא והזריחה לא תהיה שם במקום הקבוע. ברגעים קסומים של אושר פרפרי הפחד חוזרים ומיד אני אומרת לעצמי בשביל מה לכו לא עכשו ניפגש ליד הכרית מין בדיחה פרטית של עצמי. זה ישמע מוזר אבל אני שמחה שאת בוכה שאת מוציאה החוצה אפילו שאת לבד. כולנו בסופו של דבר נמצאים כשחקנים בהצגה ולא תמיד ניתנות לנו הוראות המשחק. הרבה אור וחיבוק אשלח לך במלחמה הבאה שלך... נאנוש

elylan

New member
בהחלט לא קל....

אבל נכון ש: אם נצחת פעם אחת את לא תפסידי עכשיו!? אם התמודדת פעם אחת את לא תברחי עכשיו!? אם לא נשברת פעם אחת לא תשברי עכשיו!? אם החזקת מעמד פעם אחת את לא תפלי עכשיו!? אם תמיד היית אופטימית עכשיו את לא תהיי פסימית!? בקיצור תמשיכי להיות כל כך חזקה, אמיצה, אופטימית וגיבורה!!!!!!

מיליתו

New member
תמיד יש עוד כוח

לפעמים לא ברור מאיפה לגייס אותו - אבל הוא שם. טוב שאת ממשיכה לתפקד, זה מרגיע אותך ואת הסובבים, ובחזרה אותך, וזה בהחלט עדיף על היסטריה מוחלטת. את מרגישה כרגע חוסר אונים וכאב, אבל גם בתוך חוסר האונים הזה אני יודעת שיש לך תשובות ופתרונות וכוחות להמשיך. בהצלחה, ונשמור על קשר...

נתי26

New member
מנסה להתחזק...

תודה לכם על התגובות החמות, פה בפורום וגם במסרים האישיים. אני מנסה להישאר חזקה, עם כל הקושי. ההבדל העיקרי מהפעם הקודמת הוא שאז לא היו לי כאבים ולצערי, הפעם אני עם כאבים חזקים מאוד. משככי הכאבים כמעט מוציאים אותי מאיפוס לפעמים, אבל בלעדיהם אני לא מסוגלת לקום מהמיטה. אז אין ברירה. אני אמורה לשמוע מהרופא בימים הקרובים, לשמוע מה מתוכנן לי. איזו כימו', כמה טיפולים וכו'. מקווה שיגמר מהר ואני אוכל לחזור כבר לחיים שלי. לעבודה, ללימודים, אולי אפילו לבלות קצת והכי חשוב... לישון בשקט... שוב, המון תודה על ההתייחסות. נתי.

Stronger2

New member
לא קל לקרא את זה

אני כל כך מקווה שבעזרת הבעל ומשפחה התומכת יעשה את זה אולי קל יותר. ליבי איתך

למעלה