סיבוכים-והתלבטות נוספת

הרמוניה

New member
סיבוכים-והתלבטות נוספת ../images/Emo88.gif

טוב אז החיים אצלי לא יכולים להיות משעממים.... הייתי היום בהתיעצות אצל בן רפאל. הוא אמר שהכי מדאיגה אותו המיומה שלי שחזרה לגדול שהמיקום שלה מאוד בעייתי מבחינת הרירית ואחרי ששתי היסטרסקופיות לא הצליחו הוא ממליץ על ניתוח רגיל (הכי שמרני וישן שיש). למרות שיש משחק בן אלמנט הזמן-ביחוד נוכח התגובות הדי ירודות שלי להורמונים לבין המיומה-כי משמעות ניתוח כזה היא הפסקה של 3 חודשים ועוד טראומה לרחם זו ההמלצה שלו. רציתי לשאול האם מישהי נתקלה בדבר כזה ואם מישהי יכולה להמליץ על מנתח בעל שיעור קומה בתחום-חוץ מגולדנברג שאצלו עשיתי את ההיסטרסקופיות. הרמוניה (שדי נשבר לה למעשה....)

מירה@

New member
הרמוניה יקרה,

האמת שאין לי מושג. רק רציתי לעודד את רוחך ה"נשברת". אני בטוחה שההצלחה לה את מייחלת תגיע אל תישברי יקירה מירה

רחלי*

New member
לפחות לא משעמם לנו...אה...

לפחות לא משעמם לנו... אני לא מבינה ב\ב כלום אבל אני יודעת שלחמתי היה ספור זהה אבל ההבדל היא שהיא בת 44 וכבר לפני 7 שנים נאלצה לכרות את הרחם לכן מצבכם שונה אבל אם את רוצה שבכל זאת אברר לך- בשמחה. שחייך יהיו מלאים בהרמוניה נעימה ובהצלחה.

עמית@

New member
אוי הרמונית שלי, אין רגע דל..

אני ממש לא מבינה בניתוחים למינהם, צר לי, אבל אני מבינה היטב בקשיים שנערמים ובייאוש מזדחל, אז אני מקווה שאולי בזה אוכל מעט להקל, מצטערת, יש לי רק תמיכה, אבל אני אנסה לברר לך נשיקות עמית

הרמוניה - מצטערת שאין ברירה אחרת

גם אני שנאתי את הרעיון של ניתוח, זוכרת שדיברנו על זה במפגש? כבר שנתיים וחצי אחריו, אין זכר למיומה שגידלתי. כמה שמחתי להיפטר ממנה בסוף. גם אין ברירה אלא לתת לרחם את הזמן להחלים ועוד עיכוב בדרך ליעד
אני נותחתי אצל ד"ר טור-כספא ואני ממליצה עליו. את מוזמנת להתקשר אלי לנייד 053-206177

הרמוניתו´ש ../images/Emo24.gif

ראשית אני מוכרחה לומר לך שכל התעסקות עם הרחם מהווה טראומה עבורו. זה יכול להיות היסטרוסקופיה, ניתוח, לפרוסקופיה, צילום רחם או כל דבר אחר. אם המיומה לא נותנת לרירית לגדול כפי שצריך, אז במילא יש לך הפסקה כפויה, כך שאין לך הרבה ברירה. אני מצטערת שזה קורה כך. כי בעצם את רוצה הריון ותינוק כאן ועכשיו
ואני מבינה אותך..... אבל אין ברירה. ולדעתי, אפשר לעשות כבר טיפול לאחר שלושה מחזורים, כלומר ווסת, וניתן לקצר את התהליכים בצורה מלכותית, כפי שהרופא שלי עשה אצלי לאחר ההפלה. כי מה שמעניין אותם זה לא הזמן של שלושת החודשים, אלא שיהיו שלושה מחזורים (ווסת). לאחר הפעולה לתתלרחם מספר ימים עד חודש ואז לקבל ווסת, אז לקחת אסטרופם לבניית רירית במשך 10 ימים ואז לקחת ביפאסטון או ארגסט לקבל ווסת וכך שוב פעם נוספת, והתהליך מתקצר. תנסי להתייעץ עם הרופא שתחליטי עליו בנושא. דווקא יש לי רופא מעולה שעשה לי את ההיסטרוסקופיה אצלי. הוא מקסים. שמו ד"ר פילמר. אם את רוצה פרטים, אני אתן לך במייל. פשוט הוא כאן בחיפה, ואת צריכה להחליט אם את רוצה. טוב מתוקה. שיהיה לך רק טוב. אמן.
סאני.

עידית ד

New member
אוףףף אין רגע שקט...

אל תשברי אחותי שלושה חודשים זה נראה המון בהתחילתם אבל האמת שהזמן עובר מהר נראה לי שאין ממש ברירה וחייבים "להעיף" את המיומה המעצבנת שלך אחת ולתמיד. לא מכירה רופאים מנתחים בתחום למרות שאני מכירה בחורה אחת שעשתה את הניתוח אצל לב-רן למרות שהוא לא מומחה בתחום. תהיה חזקה אוהבת עידית

באבו

New member
הרמוניה... ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif

הרמוניה יקרה, לצערי, אני לא מכירה את הנושא, ולא רופאים מומחים שיכולים לעזור לך... אני רק רוצה לאחל לך הרבה הרבה הצלחה בהכל!!! נורא מעצבן לשמוע כאלה דברים.. מה בסה"כ רצינו??? להביא ילדים??!! מתפללת בשבילך להצלחה,
באבו

gilal

New member
הרמוניה ../images/Emo50.gif

ד"ר יעקב כהן - מומחה להיסטרוסקופיה - רופא בכיר בבי"ח איכילוב. כמו כן יש לו מרפאה בחולון שבה הוא מקבל פציינטיות של קופ"ח מכבי. גילה

אולה *

New member
אוי, הרמוניה. אין רגע משעמם...

ובינתיים הצרות לא עוזבות אותך. אבל הכי חשוב - את חייבת להאמין שיום שחר יתחלף ביום לבן, ותקבלי את המתנה הכי טובה. אין לי המלצות לגבי רופאים. אבל בכל מקרה הייתי הולכת לקבל חוות דעת נוספת. טוב, את זה יודעת יותר טוב ממני.
אולה.

TWEETY =^.^= 4

New member
אוי יוי יוי ../images/Emo7.gif ממש אופ

מלאן חבוקים
והמון
דבר אחד מנחם אותי באשר אליך, וזה שבסוף תחזיקי תינוק שמנמן חייכני ואלוהי שישכיח ממך את כל התלאות והעינויים שנאלצת לחוות עד לרגע בואו.

../images/Emo32.gif טוויטי - את כזאתי מתוקה ../images/Emo74.gif

כל כך כייף לקרוא תמיד את ההודעות שלך, שאני תמיד מחפשת אותן לפני כל ההודעות האחרות
מאחלת לך להתהריין במהרה - כי לפי מה שאני רואה פה בפורום - את תהיי אמא מ-ד-ה-י-מ-ה וכייפית!! זה הכל

TWEETY =^.^= 4

New member
ווי רומי עכשיו ראיתי,,,אני מסמיקה ../images/Emo99.gif

איזה כייפפפפפ לקרוא כזה פירגון,,,שיווווו עשית לי את היום
חחחחח עכשיו יורדות לי דמעות (של אושר לא להיבהל) נו נו אפשר להאשים את ההרומונים והחודש אף יותר מתמיד
שיהי לך יום נפלא ושטוף אור

נועם@בת

New member
הרמוניה, 3 חודשים זה הרבה זמן

ומצד שני, אם המיומה נמצאת במקום שהיא מפריעה לרחם, אז יש חשש שכל הטיפולים הם ממילא על ריק. אני חושבת שלמרות כל הצער שכרוך בזה- יש להשמיד את המיומה ולעקור אותה מהשורש. אין לי הרבה נסיון עם מנתחים, אבל אני זוכרת שדר´ גולדנברג היה ה
האולטימטיבית. שולחת שתי שפופרות דבק ו
לתקן ולהדביק. ו
להמתיק
נועם

נועם, שאלה.

מה את יודעת על גולדנברג? הוא "מגרד" אותי ביום חמישי. הרופא שלי מאוד המליץ עליו, אבל אשמח לשמוע עוד דעות תודה זוהרה

נועם@בת

New member
לא יודעת מכלי ראשון, אבל אם תעשי

חיפוש ביואל- (ובוואלה אם יש שם חיפוש נורמלי) תראי הרבה המלצות עליו ועל ידי הזהב שלו.
נועם

../images/Emo10.gif לא מצליחה

לא בחיפוש רגיל, ולא בחיפוש מתקדם... אבל, הייתי שם עכשיו בטאג ליין עם הטייני לאהב... זה העלה נוסטלגיה וריח של פעם... מה לעשות?

הרמוניה

New member
הוא עשה לי את ההיסטרסקופיות

שאמנם לא הצליחו אבל זה לא אומר.... קיבלתי עליו אז המלצות מקיר לקיר. הוא קצת שחצן לא נורא רך וחביב אבל מאוד בטוח בעצמו ומאוד עניני אני יודעת שגם קולגות מבתי חולים אחרים-שקשה להם לפרגן-אורמים דברים טובים. מקווה שיהיה נחמד איתך ועוד יותר מקווה שיעבור הכי קל שאפשר הרמוניה

גם אני (אולי) ב"מתגרדות" ../images/Emo10.gif

לצערי הרב מאוד הבטא שלי ממאנת לרדת לאפס (ולהיזכר שכל-כך רציתי לפני 3 שבועות שהיא תעלה כל הזמן...) אז בבדיקת הדם הבאה, בעוד כמה ימים, אם היא לא תרד - אלך לגרידה...איזה פחד...אף פעם לא ביקרתי בבית חולים , למעט ביקורים של מכרים ומשפחה.. תחזיקו אצבעות לבטא מינימלית.

נועם@בת

New member
אווף, עכשיו נצטרך כולנו להקיף את

הבטא במעגל ולצעוק עליה, להכות בתופים ולקשקש ברעשנים, עד שתבהל ותתחיל לרדת
תתאפס הבטא לאלתר ובדיעבד ... כמה אירוני
נועם

למעלה