סיבוכים

GoldSnow

New member
סיבוכים

אחרי האשכול האחרון שרשמתי פה הייתי כל כך מעודדת, עשיתם לי ממש טוב על הלב.
כמה ימים אחרי זה התחיל לי חום וכאבים ופניתי למיון וגילו זיהום- דלקת נרחבת ודליפה.
אני כבר שבוע בצום על אנטיביוטיקה להוריד את הדלקת, ובכלל עוד לא מדברים על הדליפה.
אין לי דרך לתאר כמה המצב הנפשי שלי ירוד. אני כל כך עצובה. אני לא מפסיקה לבכות. הכל כל כך כואב לי.אני כל כך מתחרטת על הניתוח. מה היה לי רע שמנה אבל בריאה? ולמה אני?? אני שהיה לה הכי קשה עם הנקז בניתוח, אאלץ עכשיו להסתובב איתו עוד איזה חודש.
אני מרגישה שבא לי לזרוק את עצמי מאיזה בניין. איך אני עוברת פה חודש איךךךך.
הלוואי והייתה לי מכונת זמן לחזור :((((
זה יותר ממה שאני מסוגלת להתמודד איתו. הכאבים מעבר למה שאני יכולה.

חנה101010

New member
אוי ואבוי, זה באמת קשה.

שלגיה היקרה,
זה ממש עצוב. לפני כמה ימים היה פה פוסט על סיבוך. ובאמת, הסיכויים לסיבוך הם קטנים. אבל כשהם קורים, למרבה הצער, הם 100% של סיבוך, צער, כאבים וחרטה על הצעד הזה למי שנקלע לסיטואציה הקשה הזו.
למרות שאין ביכולתי אפילו לנסות לדמיין את הצער והכאבים שאת חווה, אני יכולה רק להשתתף, לתמוך ולחבק.
בטוח זה קשה לראות את זה עכשיו, אבל בסוף הדרך, למרות הקושי הגדול והסבל הרב, מחכים לך חיים בריאים. אני יודעת שזה לא ממש משנה לך עכשיו, אבל כשבחרת בניתוח, זה היה בגלל שההשמנה הזיקה לבריאותך. ככה ששמנה אבל בריאה זה לא בדיוק ההגדרה הנכונה, אם כי יחסית למצבך עכשיו, הכל נראה יותר טוב.
מאחלת לך החלמה מהירה ושתתגברי במהירות על הסיבוכים.
בהצלחה ורפואה שלימה.

יעל י

New member
חיבוקים יקירה...

אני אחלת לך כל טוב והתמודדות קלה עד כמה שאפשר.
איפה את מאושפזת?
כמה זמן את אחרי הניתוח?

בהצלחה.

אליה1

New member
אני רוצה להרגיע אותך.

כשאני נותחתי היתה איתי בחדר מישהי מקסימה
שחזרה לאשפוז בגלל דלף. היו לה מלא חורים עם נקזים.
כיום כמעט שנה מאז - אותה מנותחת ממש חתיכה!!! שהתמכרה לספרט ובכל פעם שאני פותחת את הפייסבוק, אני מתעדכנת בכל המקומות שבהם היא צועדת.

את עוברת עכשיו תקופה קשה - ובעיקר מלחיצה, אבל את תראי שבקרוב הכל יהיה יותר טוב.

אל תצטערי על שעברת את הניתוח. עשית טוב!!
רפואה שלמה.

אליה

vo5

New member
לא נעים בכלל, אבל.......

דלף הוא סיבוך שעלול להיות ולפני שהולכים לניתוח צריך לדעת שיש סיכוי קטן שיהיה דלף.
לצערך נפלת באחוז הקטן שיש דלף.
לי אישית לא היה, אבל לאחי היה דלף בניתוח (מעקף לא שרוול) אצלו זה היה דלף שמצריך ניתוח חוזר
הוא שכב בבית החולים במשך חודשיים ובחודש הראשון אסור היה לו לאכול. הוא אומנם קיבל תזונה דרך הוריד
ולא הרגיש רעב, אבל הדיכאון שהוא לא יכול לאכול והשעימום בבית החולים, היה לו ממש קשה וגם הוא ממש הצטער שעשה את הניתוח.
היום אחרי שנתיים וחצי מאז הניתוח עם ירידה של 110 קילו (משקלו לפני היה 220 גובה 2.05) הוא אומר שהיה חוזר על הכול בלי לחשוב פעמיים.
אני יודע שאולי כרגע זה לא מנחם אותך ואת סובלת וזה ממש לא נעים, אבל תחשבי קדימה הדלף יחלוף לו והקילוגרמים ירדו לאט,לאט ואת תשכחי מהתקופה הקשה שאת עוברת.

ליבי3617

New member
מצטערת לשמוע

זה באמת קשה וכואב.
דלף הוא אחת הסכנות והסיבוכים של הניתוח הזה ולצערנו נפלת בסטטיסטיקה הזו.
מאחלת לך רק בריאות והחלמה מהירה.

לגבי הנקז, כשאני התעוררתי מתיקון כירורגי לפלסטיקה שעברתי - התבאסתי על הנקז החמישי והנוסף שליווה אותי בחג הפורים וגם לעבודה.
אבל אחרי יומיים הסתדרתי עם זה... כי ככה אנחנו. בסוף עוברים את זה.

נותנים לך איזושהי תמיכה שם איפה שאת מאושפזת? פסיכולוגית אני מתכוונת..

רקפת68

New member
הינה הם באים ימים של שקט

מתוקה הימים היפים עוד יבואו הכל עוד יהיה מאחוריך.
נכון הדרך שלך ארוכה ומפותלת...
יהיה טוב

יעל2110

New member
שולחת חיבוק מעודד ואת כל איחולי הבריאות

האפשריים
אמנם אין מה להשוות מצבי למצבך,
אבל גם לי היה סיבוך לאחר הניתוח של אבנים בכיס מרה.
במשך חודשיים בערך לא גילו מה זה וסבלתי מכאבים, פחדתי להכניס משהו לפה ולצאת מהבית שמא התקף כאבים יתפוס אותי מחוץ לבית - כי כשהגיע התקף הייתי מתקפלת על הרצפה ובוכה במשך שעה עד שעבר.
הייתי בוכה שאני טיפשה שעברתי את הניתוח ועכשיו אני סובלת, וכשגיליתי מה זה ושזאת לא תופעה שכיחה אחרי ניתוח שרוול - בכיתי עוד יותר שזה בגללי כי אני בחרתי לעבור את הניתוח.

אבל אחרי שעברתי את הניתוח ותקופת ההתאוששות, ולאט לאט הרגשתי ביטחון לחזור לאכול, חזר לי גם המצב רוח הטוב
ועכשיו כמה חודשים אחרי אני יכולה להסתכל על הצד החיובי של כל הסיפור שבגלל המצב אכלתי הרבה פחות אפילו יחסית למישהו אחרי ניתוח - וירדתי הרבה במשקל =)
(לא שאני אומרת שזה שווה את כל הסבל שעברתי, אבל לפחות יש silver lining)

ממש מקווה שיעבור בקרוב ושיעבור הזמן ככה שתוכלי להחזיר את החיוך לפנים!

מיטלי1981

New member
אוי, שולחת חיבוקים

אין לי עצות. שולחת המון חיבוקים ומקווה שתקבלי תמיכה מהסביבה ומהצוות הרפואי, ושהכל יעבור כמה שיותר בקלות מעכשיו.
מיטל

למעלה