סיבוני

יוחנן 5

New member
סיבוני

אתה גדול לפי דעתי אתה תהיה מספר אחד בליכוד ותפתור אותנו מאבי אטיאס וחבורתו

poza

New member
תגיד הוא בחר בסיבוני בגלל ששניהם

דוברים צרפתית?

poza

New member
השאלה היא האם לסיבוני יש סיכוי

להגיע לראש הפרמידה בליכוד. אמנםיש לו נתוני פתיחה טובים(אם אני לא טועה הוא איש צבא קבע לשעבר), ויש לו נכסים באילת בזכות עצמו. משפחה גדולה ומקושרת. והוא חבר בועד השכונות ערבה אופיר- שיש מי שחושבים שזה קרש קפיצה ענקי (תראו מה קרה לבני מזגיני מאז- פקודות מעצר וכו). השאלה הגדולה- האם יש לו תומכים במירוץ לליכוד. שהפעם יותר מתמיד יהיה מירוץ אמיתי וקשוח. צריך לזכור שלגבי קדוש יש הרבה יותר אוייבים בסניף הליכוד באילת מאשר חברים. פיני (שכחתי את שם משפחתו) אטיאס, עיוש אלימלח, קבלו, גנון,שופן ועוד רבים אחרים לא ישבו לרגע בשקט. הם ילחמו, ימכרו, יקנו ויעשו הכל בכדי שנציגו של קדוש יכשל. ולא בגלל סיבוני (הוא גם טיפוס מחייך, לוחץ יד, מגיע לחתונות), אלא בגלל שולחו. תגידו גם אבי אטיאס מדבר צרפתית?

בקשר לאבי אטיאס

הוא לא מדבר צרפתית. והאמת שהוא לא מדבר בכלל. עם איך שהוא מסובך - הוא מעדיף לשמור על זכות השתיקה.

poza

New member
לזה אתה קורה מסובך?

היו רבים אחרים שהסתבכו ובפוליטיקה נשארו. לחברי הליכוד במיוחד באילת, לא איכפת מהסיבוך של אבי אטיאס, הם בכל מקרה מאשימים את גבי קדוש במחדל וטוענים כי הוא התלבש על אטיאס בשלל פוליטיקה ובגלל תפקידו של אטיאס בסניף הליכוד. לדעתם, קדוש מושחת יותר מאטיאס. ראה מקרה שמעון אלגריסי, מוריס גנון (פושט רגל), ברוך קבלו, מאיר יצחק הלוי, אולג צרנומוריץ, סטניסלב משהו, ועוד חברי מועצה, כולם מסובכים, חלק עם המשטרה, אגף החקירות, העירייה, בינם לבין עצמם. תראה לי מישהו מהם שלא תבע או נתבע אישית בשנים האחרונות. זו הנורמה הקיימת במועצת העיר שלנו ובכלל בעיר הזו.

poza

New member
ובקשר לזכות השתיקה של אטיאס

הייתי אומרת שזה מאוחר מידי. לא מזמן קראתי באחד המקומונים, נדמה לי שהיה זה בערב ערב, כתבה גדולה בה אבי אטיאס שפך את כל מה שהיה לו לומר. וטען כי זה גבי קדוש המעליל עליו - הכל בשם הפוליטיקה. ונדמה לי שגם פה ברדיו הוא דיבר בשידור. (אם זכרוני לא מטעה אותי). כך שלאבי אטיאס לא נותרה זכות השתיקה. הוא את שלו אמר. השאלה - מי מאמין לו!

poza

New member
אילתי בלב ובנפש בתור אחד שמבין

בפוליטיקה בעיר הזו (יותר ממני) אולי תוכל לספר לי (כי אני באמת לא יודעת) מי יתמודד על ראשות סניף הליכוד. שמעתי שהיום בתוכנית של רוני יופה דיברו על בחירות בחודש אוקטובר. לא יצא לי להאזין, אז אולי אתה תוכל לנדב לי פרטים.

ronnie yoffe

New member
בחירות בליכוד

שלום לפוזה (יופי של שם) מדובר בבחירות להנהלת סניף הליכוד ששלושה מתמודדים על התפקיד ה"ניכסף" : שלום כהן, רוברט סיבוני ואבי אטיאס והפואינטה החשובה היא שגבי קדוש שם את כל כובד משקלו עבור רוברט סיבוני.

בקשר לבחירות בליכוד

מדובר בבחירות לא רק לראשות הסניף אלא גם למועצת הסניף ולמוסדות התנועה בכלל (כולל בחירת מרכז מפלגה חדש). כך שאין ספק שהבחירות שם מקבלות משמעות חזקה - במיוחד לאור הקרבות בסניף המקומי.

למעלה